Şimdi Ara

Z5500 için dahili ses kartı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu z5500 ü aldım...Şu anda Creative SB Live 24Bit 5.1 Ses kartı kullanıyorum.
    Bu ses kartını almadan Creative Live Value yu da görmüştüm.Aynı sandım.Halbuki Live Value daha kaliteli bir ses kartıymış.SB Yan benim aldığım da Dolby Digital özelliği yok...Live Value da var...Benimkini iade edip Live Value alayımmı?Yada hoparlör dijital olduğu için farketmezmi?
    -
    Yada Maximum 100 milyon ses kartı önerirmisiniz ?

• Bağlantıyı digital kablo ile mi yaptın? Eğer bahsettiğin SB Live 24Bit 5.1 kartın digital çıkışı var ise bağlantıyı digital kablo ile yapmayı dene. Benim tahminim dolby digital eğer bahsettiğin kartta yok ise bu çözücüsü yok anlamına gelir ama digital olarak sesi z5500 e iletiyor ise bu durumda zaten çözecek olan z5500dür bu yüzden sorun olmaz. Ama emin değilim denemen lazım. z5500 de dolby digital veri geldiğinde zaten simgesi çıkıyor bu şekilde anlayablirsin.
  • Live Value kartlar'in O i yok san1r1m. senin kart1nda DD decoder var ama Valuede yok. ben Value kullan1yordum hemde 1 hafta öncesine kadar. gerçekten çok iyi bi kartt1 ama 5.1 deildi ve arkas1nda 5 cikis vard1. heryerde 5+1 görünüyordu. çok ugrastim ama 5+1 ses alamad1m zaten kendi ayarlar1ndada yoktu. ama ses kalitesi gerçekten iyiydi. kart1 satmak için söktüümde dijital ç1kisinin kart baglantisi olmadigini farkettim ama kartimla logitech X-530 hoparlorum icin sadece digital cikis deyince ses 2+1 ses veriyordu. Kesinlikle senin kartin o karttan iyi bi kard ve DD decoderi var. _imdi 24 bit 7.1 kartim var ve 5+1 ses veriyor

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=48&marka=CREATIVE&s=Gc0c4sTmrbGarPxqq6HB

adrstede görüldüü üzere DD decoder var. sak1n kart1 degistirme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 27 Nisan 2005, 19:20:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ses kartı tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.