Şimdi Ara

Z5500 Kullanicilari Yardim Lutfen !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2. El z5500 satin aldim, panel arkasindaki 3 adet stereo girisi konusunda yardimci olur musunuz, tablet ya da laptop kulaklik cikisindan tek uclu aux ile, panelin arkasina kac uc ve nasil bir kablo ile temiz ses alabilirim, bir ucu aux diger ucu ise 3 lü aux mu almaliyim? Yardim lutfen... aldigim kisiden sadece sub power kablosu ve panel sub arasi panele entegre soket kalin kablosusu alabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 lu aux kablo alıcan tüm kolonlardan ses gelmesi. işin. ayrıca. 3 auxu tek aux soketine dönüştüren aparat alıcaksın. yada bu 3 lü kablolyu kesicen banlıcan tek kabloya düşürücen. bu şekilde tek kablo ile tüm kanallardan se alırsın. o aux ların her biri 2 kanal. toplam 3 giriş olmasının nedeni 5.1 ses yani toplamda 6 kanal ses almak için. bir tanesi sub ve centere gönderir. bir tanesi ön sol sağ bir tanesi surround sol sağ.
    yani pc ye bağlayıp 5.1 ses almak için. toplam 3 out 3 ini de kullanıcan ama yok ben stereo tüm hoplardan ses gelsin telin kulaklık cıkısına yada mpc e bağlayacam dersen. yukarıda anlattığım gibi bir aparat alıcan(resmi ektedir) yada bunları hepsini kesicen. icinden cıkan t kabloları tek cıkışa göre bantlıcan. yani 1 cıkış 3 giriş olacak kablonun öbür tarafında. bu aparat seni kes yapıştırdan kurtarmış olacak. kolay gelsin ;)
  • Çok teşekkürler, hallettim, silinebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.