Şimdi Ara

z580 kullananlar / alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lenovo z580 aldım. 1 tb hdd 8 gb ram i5 özellikleri mevcuttur. Aldım yalnız wirilens sorunu çıktı. Garantiye gönderdim değişim yapıldı. Bir daha aldım yine wrilens ve hdd sorunu çıktı yine değişim veya iade için onay çıktı. Bana mı denk geliyor ne diyorsunuz? Ürün mithiş özelliklere sahip ve 1400 tl ye aldım ne diyorsunuz bir daha alayım mı yoksa lenovo sevdasından vazmıgeçeyim. Cevaplarınızı bekliyorum.

• hayret ya sendeki şansda 5 yıl önce lenevo almıştım hala kullanıyorum 2 ay önce z 580 i 7 modelini çocuğa aldım kullanıyor gayette mennunmuş kendiside bilgisayar proğramcısı
  • bende i5 6 gb ram lı modelini aldım ilk kullandığımda 1-2 kez wirelessta takılma oldu ondan sonra pek bi sıkıntı çekmedim
  • ayni laptopu ben aldm geldiginde hic bi sorun yoktu bende bilgisayar programcisiyim sizin sansiniza denk gelmis lenovo sevdasindan vazgecmeyin derim aldiginiz yere iade onayini gösterin baska sifir laptop versinler ama alirkende deneyin bence bi daha ugrasmayin .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana denk gelmiş olabilir 500 gb ve free doslu modellerde nerdeyse hiç arıza çıkmıyor.
  • 3 aydır kullanıyorum wireless sorunu ve aşırı derece parmak izi bırakması haricinde bi sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

sana denk gelmiş olabilir 500 gb ve free doslu modellerde nerdeyse hiç arıza çıkmıyor.

benim de 500 gb hdd ve freedos.bende de wireless de sorun yok.eski laptopla aynı çekiyor.
  • Demek ki benim şansızlığımdan. Bir daha deneyeyim o zaman.
    Cevaplar için çok teşekkür ederim.
  • selamunaleykum most wanted 2'yi pilde açtığımda kasıyo şarjda canavar gibi sorun neden olabilir ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patriot1299

selamunaleykum most wanted 2'yi pilde açtığımda kasıyo şarjda canavar gibi sorun neden olabilir ? :)

güç tüketim ayarı pile geçince düşük tüketime geçip işlemciyi tam kullanmıyordur fişte ise yüksek performans moduyla full güç yapıyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.