Şimdi Ara

Z610 KULLANICILARI YARDIM İSTİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar z610 almayı düşünüyorum.formda hiç açıklama yok bu konuda.ürün özelliklerini biliyorum fakat kullananların görüşlerini almak istiyorum.
    mesela walkman telefon olarak kulanabliyomusunuz?
    hafızası ve şarjı müsade ediyomu telefonda yavaşlama oluyomu şarkı yükleyince?
    ekran çözünürlüğü düşük diyolar doğrumu?
    dış ekran çabuk çiziliyomu?
    yoksa w810i mi almayım??

• kimse z610 kullanmıyomu????????
  • ya o telefon eskilerde kaldı ben almanı tavsiye etmem sonyericsson bu walkman serisinden sonra adam akıllı tutulan telefonlar yapmaya başladı.O telefonu alıcağına walkman in en ucuzlarından al daha avantajlı.Zaten ona vereceğin parayada yazık olur ikinci elinde zarar edersin gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselyilgin

ya o telefon eskilerde kaldı ben almanı tavsiye etmem sonyericsson bu walkman serisinden sonra adam akıllı tutulan telefonlar yapmaya başladı.O telefonu alıcağına walkman in en ucuzlarından al daha avantajlı.Zaten ona vereceğin parayada yazık olur ikinci elinde zarar edersin gerek yok.

bence o kadarda abartma bence piyasanın en çekici teli...parasıyla kıyaslandığında kesinlikle hak ediyro çünki 3g var...kamerası 2 mp ve oled ekranı harika ayrıca merak etme şarj çok iyi diye duydum bence al
  • Bu arada zil sesi olarak mp3 olabiliyormu?
  • tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecellchuk

Bu arada zil sesi olarak mp3 olabiliyormu?

se.nin nerdeyse bütün telefonlarında standart zaten bu :D

güzel telefon ama bence o fiyata daha iyi modeller alabilirsin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.