Şimdi Ara

zac hakkında bilgi verir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Adı zac'tır.Şimdi kaktır.
  • çok nerflediler ama s3 sonu veya ortası gibi çok iyidi şimdi pek iş yapamıyor ama yinede ultisi tflerde etkisi çok
  • çöp
  • Ultisi genelde R ye basılmak suretiyle kullanılır.(Eğer tuş atamalarını değiştirmediysen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an en çöp junglerdır herhalde
  • Koreliler oynasin goruruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında Jungle olarak hala yaşıyor. Jungle eğer main olarak bütün heroları tanıyorsa ve oyun takibi iyiyse, tek yapması gerekn zac gibi heroyu kullanmasını bilmek.
    çünkü neredeyse her yerden baskın yapabiliyor uçma skili ile çeşitlilik fazla yani illa çimden atlıycak biye bir kaide yok duvar arkasından fiddle ultisi gibi baskın atabilirsiniz.
    yavaşlatma desen bot için çok faydası oluyor baskınlarında. bot laningde kendi tarafında ki arka çimlerden baskın yaptığın zaman kille sonuçlanıyor.
  • Kendisi geçen sezonun sonuna doğru nerflenmeden önce beni bronzdan kurtaran herodur. Bana kalırsa nerf ciddi darbe vurdu mekaniğine ama tabi ilerde turnuvalarda picklenirse yeniden popüler olabilir. Bir kaç küçük bilgi de vereyim ; Skiller ap ile güçlenir, normal ap tank olarak build yapacaksın,+ tavsiyem fazla ofansif gitme rylai yeterli olacaktır. Gankleri süperdir mobility de iyidir ben w ile başlayıp e fullerdim sanada öyle yapmanı öneririm. İyi jungle'dır ama bana kalırsa şuan ki metada çok daha iyi alternatifleri var.

Elise gibi
  • Runlerim tam ama jungle donerken asiri zorlaniyorum sizce normal mi yoksa ben mi beceremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

şu an en çöp junglerdır herhalde

Senden beklemezdim bu cevabı :( Zac hala OP bana gore.Solo topu cok iyiydi nerf yedi zor biraz artık ama jungleda cok iyi.Temizleme hızı orta.Gankleri asırı kuvvetli heleki 6 dan sonra ganklerinden kacamıyosun neredeyse.TF lerde ultisi cok fazla ise yarıyor.Ayrıca 2 lvlda bile flashın varsa karsı adamın canı azsa dive atabilirsin.Git tankla pasifin girsin tam o sırada solo topun lane i itsin minionlar gelince olmeden at flash ı kac.

• H2SO4

• Dive dive dive...

En eğlendiğim jungle'lardan biri, nerflerine rağmen oynarım. Hareketler, voice over'ı hepsi şahane. Pasif ve ultisi müthiş, zıplaması zaten oyundaki en iyi fight başlatma skillerinden biri. Ancak attack speed + mov speed'e rağmen jungle'ı yeterince hızlı dönmüyor başta. Hatta şu s4'deki lanet jungle item yenilemeleri yüzünden çok çile çektiriyor (Hele ki son felsefe taşı yenilemeleri) ormanda canı o kadar az kalıyor ki wraith'lerden daha kısa oluyor

Kısaca dikkatli olunması lazım, erken bir baskına dayanamıyor takımın yardımına koşmazsa. Takımın arkandaysa pasifi sayesinde mid veya top lane'ine double buff kazandırabilirsin karşı jung'ı faka bastırıp. Sonra kalkıp jungle'ına devam edersin sümüklerine şükrederken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 25 Şubat 2014; 21:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

Runlerim tam ama jungle donerken asiri zorlaniyorum sizce normal mi yoksa ben mi beceremiyorum.

normal. zaten jungle da hiç iyi değildi solo da nerfden sonra öldü şu an ölü gibi.
  • Tokat gibi bir nerf ile metanın dışına itildi. Hala iş yapar ama turnuvalarda picklenmiyor bu aralar... belki güzel bi buff gelirse tekrar görebiliriiz
  • Oyuna zac den önce başlmama rağmen şu hiç ilgimi çekmeyen bi champ miş kendisi. Baksanıza nerflerin neler oldugunu bile bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Heartseeker

quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

şu an en çöp junglerdır herhalde

Senden beklemezdim bu cevabı :( Zac hala OP bana gore.Solo topu cok iyiydi nerf yedi zor biraz artık ama jungleda cok iyi.Temizleme hızı orta.Gankleri asırı kuvvetli heleki 6 dan sonra ganklerinden kacamıyosun neredeyse.TF lerde ultisi cok fazla ise yarıyor.Ayrıca 2 lvlda bile flashın varsa karsı adamın canı azsa dive atabilirsin.Git tankla pasifin girsin tam o sırada solo topun lane i itsin minionlar gelince olmeden at flash ı kac.

Hocam ilk aldığım champ eskiden bende oynardım ama öldürdüler resmen. Tamam iyi gank atılıyor ama ccsi etkili değil, fazla hasar da vuramıyor ve çabuk ölüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

Runlerim tam ama jungle donerken asiri zorlaniyorum sizce normal mi yoksa ben mi beceremiyorum.

normal. zaten jungle da hiç iyi değildi solo da nerfden sonra öldü şu an ölü gibi.

Bende oyle dusunuyorum junglein 3. 4. donusumde bile can sikintisi cekiyorum gank atmak cok zor oluyor o sekilde

• Hiparaktif bir kardeşimizdir sülük gibi insalara yapışır

• Bence gizli op dediğimiz sınıfta olan bir champ
    Hayal gücün ne kadar genişse o kadar gang atma lhtimalin var
    Kesinlikle bir jungler oyuncusunda bulunmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.