Şimdi Ara

Zac Tecrübem...Kullandım ve ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH halkı merhabalar herkeze.DH de yeni sayılırım bu açtığım konu ilk konumdur.Arkadaşlar Zac karakterini dün açtım sadece meraktan ama gerçekten açtığıma hiç pişman olmadım belki tanklar arasında kanımca ilk 2 ye bile girer harika bir pasif harifa yetenekler.Diğer tanklardan farkı ad ve ap düşük olmasına rağmen Quarda Kill bile aldığım oldu üstelik 2 kez oynadım karakteri.Ayrıca karakter çok rahat kaçabilir,düşman kovalarkende düşmana soğukterler döktürebilirsinizYalnız etkin kullanımı sizi biraz zorlayabilir.Oda zaman ve tecrübe ile atlatılıcak bir evre.Lakin sadede gelim artık Tank ile takım kurtarmayı seven arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle zac'i denemelisiniz.Zac kullanan arkadaşlar da fikirlerini paylaşırlarsa memnun olurum.
    Teşekürler.

• Level ve serverı da yazarsan daha iyi anlaşılabilir
  • su Zac i alirsam oynanisindan veya oplugundan dolayi degil gulus efektinin mukemmelliginden oturu alirim. cok troll guluyor yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zac var bendede güzel champ fakat üst konu var zaten
  • Çok iyi bir jungle gangları baya iyi e ile girip q ile slowladıktan sonra kolay kolay kacırmıyorsunuz rakibinizi birde ultisi var tfde karsı adcnin pozisyon almasını engellerseniz baya öne gecersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Level ve serverı da yazarsan daha iyi anlaşılabilir

LVL:30
    Nordic & East
    Nick:VhagaaR
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Çok iyi bir jungle gangları baya iyi e ile girip q ile slowladıktan sonra kolay kolay kacırmıyorsunuz rakibinizi birde ultisi var tfde karsı adcnin pozisyon almasını engellerseniz baya öne gecersiniz.

Jungle denemek kısmet olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.