Bildirim
yıllardır kullanıyorum, eskimedi, bozulmadı dediğiniz eşyalarınız..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
13 senelik sony mp4 walkman var,hala taş gibi ve ses kalitesi de çoğu telefondan yüksek ve kaliteli bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktif kullanıyor musunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi
13 senelik sony mp4 walkman var,hala taş gibi ve ses kalitesi de çoğu telefondan yüksek ve kaliteli bence. -
Logitech G105 klavyem var, ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum ama uzuun yıllardır kullanıyorum, hiçbir problemi olmadı, sadece W A S D tuşlarının üzerinde gri renkli boya var özel olarak, onlar aşındı, ama problem değil tabi ki. -
razer deathadder v2 8 yıldır taş gibi sağlam -
Philips tras makinemi 9 yildir kullaniyorum
Kemerimi 14-15 yildir kullaniyorum,hala tas gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
farenin tasarımı baya iyiymiş yav
sıradaki farem olabilir kendisi, ufak mı boyutu, elim baya büyük de
edit= cok pahalıymış be, hayallerim yıkıldı -
10 TL'ye aldığım Maxell kulaklık. Tam bir F/P canavarı çıktı o kadar hor kullandım bana mısın demedi -
Beynim. Şu sıralar tekliyor ama bakalım ne olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Blackwidow2014
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
PS1'im var hala pepsi man oynuyorum -
10 sene önce aldığım Acer LCD monitör hala tık demedi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Her gün 1 saat kadar.birkaç sene önce 2 sene kadar kullanılmamıştı onun dışında hep kullanıldıquote:
Orijinalden alıntı: hakan1581
aktif kullanıyor musunuz ?
Alıntıları Göster
adidas ayakkabılar da çok dayanıklı, 5 senedir kullandığım oldu (haftada veya 2 haftada bir halı saha maçlı) -
Faber Castell Grip kalemler, 1 tane bordo vardı, ilkokuldan liseye kadar kullandım, çatlamıştı, aynısının yeşilinden almıştım, üniversite bitiyor hala sağlam.
Labtec PS2 klavye. Eskitemedim, 10 senede eskitemedim, 1-2 tuşunun ucu azcık silinmeye başlamıştı ama yeter artık bu eskimiyor deyip yeni klavye almıştım. -
11 yıl önce masaüstü aidata marka pc almıştım. Aktif olarak monitörünü ve klavyesini kullanıyorum harbi taş çıktı -
hocam 4 yılda ben kullandım. Dış çerçevesini sağlam yapsalar rahat 10 yıl giderquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D
Faber Castell Grip kalemler, 1 tane bordo vardı, ilkokuldan liseye kadar kullandım, çatlamıştı, aynısının yeşilinden almıştım, üniversite bitiyor hala sağlam.
Labtec PS2 klavye. Eskitemedim, 10 senede eskitemedim, 1-2 tuşunun ucu azcık silinmeye başlamıştı ama yeter artık bu eskimiyor deyip yeni klavye almıştım. -
beni niye alıntıladın hocamquote:
Orijinalden alıntı: trplayer
Bu mesaj silindi.
Benzer içerikler
- tarihi geçmiş göz damlasının zararları
- kirayı bireysel ödeme olarak göndermek
- üniversitede hocadan not istemek
- metilamin nasıl yapılır
- lacoste orjinal ürün sorgulama
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- exxen de neler var
- galaxy unpacked
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X