Şimdi Ara

zalman htpc kasada ki usb(gnd-vcc-d-/d+ )?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HaypurTiryading Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zalman hd160 htpc kasadan ön panelden anakarta giden kablolardan bir tanesine anakarta nereye takılacagını bulamadım, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

4 delikli usb soketine takılanlara benzer bir kablo üzerinde yazanlar:

usb
    gnd
    vcc
    d-
    d+
    şeklinde 4 delik içeriyor.

• kasaya ait bir kumanda var tek aklıma gelen o girişlerin kumandanın çalışması için olabilecegi ancak anakartta nereye takılır hiçbi fikrim yok.
  • nette baktıgımda o uçların usb cihaz baglamak için oldugu görülüyor ancak , kasada ön yanda zaten 2 li usb soketi ve bu soketi ankarta ilişkilendiren klasik 4 delikli uzun usb ara kablo var ve onu anakarta taktım.
    bahsettigim gnd ayrı diger 3 lü tümleşik olan ara kablo kasanın ön panelindeki ufak lcd panodan çıkan bir kablo sorun da bu ?
  • http://mesaj.pclabs.com.tr/19445/kasanin-on-panelinde-bulunan-usbleri-aktif-hale-getirme/

yukardaki linke baktım sorunuma benzeşen yönler var ,ancak yukarda mesajımda da belirtigim gibi kasamın ön sag tarafında 2 usb port ve onlarla ilişkili tek bir ara kablo var ve anakarta baglı zaten. bu bahsettigim gnd ucu ayrı diger vcc/ d-/ d+ birleşik kısım lcd panodan çıkıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.