Bildirim
ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Zalman z3 plus kasaya Hyper 212x soğutucu sığıyor mu acil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Z11 de toplayamadıysanız z5 de ne yapayım¿ -
212 evonun genişliği 160/165mm ise tam sığar ama Z3 Plus un ortadaki kart tutucusunu çıkarmanız lazım diye biliyorum. -
Z5 kasadan arada tık diye bir ses geliyor. Sanki kasaya tornavida ile hafifçe vurmuş gibi bir ses. Genleşmeden kaynaklı diye tahmin ediyorum fakat yine de sorup, başkalarında da var mı diye öğrenmek istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: heavyrocker
Z5 kasadan arada tık diye bir ses geliyor. Sanki kasaya tornavida ile hafifçe vurmuş gibi bir ses. Genleşmeden kaynaklı diye tahmin ediyorum fakat yine de sorup, başkalarında da var mı diye öğrenmek istedim.
Bende kullanıyorum.
Bende yok
Hm, hdd den olabilir. Ya da pervanelerle alakalı. Dikkat kesip incelemek lazım bir gün. -
Zalman z5 kullananlar kasanın soğutması nasıl iyi mi söyleyebilir mi? alıntılarsanız sevinirim -
Daha önce yazılanları ve eklediğimiz resimleri inceleyin. z5 giriş seviyenin biraz üstü denilebilir. Çok iyi performans beklemeyin. Bütçe iyiyse, daha profesyonel modellere ve markalara yönelin derim. Yok bütçem kısıtlı derseniz benim gibi, idare edecek bir kasa. Fakat paylaştığım ve başkalarının paylaştığı fotoları ve bilgilendirmeleri okuyun yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 15 Temmuz 2014; 22:16:23 > -
quote:
Daha önce yazılanları ve eklediğimiz resimleri inceleyin. z5 giriş seviyenin biraz üstü denilebilir. Çok iyi performans beklemeyin. Bütçe iyiyse, daha profesyonel modellere ve markalara yönelin derim. Yok bütçem kısıtlı derseniz benim gibi, idare edecek bir kasa. Fakat paylaştığım ve başkalarının paylaştığı fotoları ve bilgilendirmeleri okuyun yine de.
Ya bunu ya da 550w Psu olan 200r kasayı alacağım toplamda aynı fiyata geliyorlar. 200r daha mı iyidir soğutması? -
H1 kullanan biri bana ulaşabilir mi?
2 kasayı da görmüş veya elinden geçmiş birinin cevaplaması iyi olur tabi. Ben de alırken bu kasanın ismini duydum. Genelde ikisi karşılaştırılıyor. Az araştırırsanız çok adres var.
https://www.google.com/search?q=200r#lr=lang_tr&q=zalman+200r&tbs=lr:lang_1tr
Ben z5 plus ı seçtim. Yandaki pencere, görünüşü, fanlar ve eklenebilir genişletme yuvalarından dolayı. Bu arada alacaksanız Z5 Plus alın. Bir de sadece Z5 var. Fakat eksileri de var tabi. Ön ve üst plastikler dandik. Her an elde kalabilir hissiyatı veriyor. Masa üstünde veya yerden yüksekte duracaksa sorun yok. Çarpmayla kırılma ihtimali yüksek ön kapağın. Alta fan ekledim. Üste de bir tane ekleyeceğim bakalım yakın zamanda. Fakat soğutmasından fazla bir şey beklememek lazım. Kalite fanlarla değişim yapmak lazım.
-
quote:
2 kasayı da görmüş veya elinden geçmiş birinin cevaplaması iyi olur tabi. Ben de alırken bu kasanın ismini duydum. Genelde ikisi karşılaştırılıyor. Az araştırırsanız çok adres var.
Ben z5 plus ı seçtim. Yandaki pencere, görünüşü, fanlar ve eklenebilir genişletme yuvalarından dolayı. Bu arada alacaksanız Z5 Plus alın. Bir de sadece Z5 var. Fakat eksileri de var tabi. Ön ve üst plastikler dandik. Her an elde kalabilir hissiyatı veriyor. Masa üstünde veya yerden yüksekte duracaksa sorun yok. Çarpmayla kırılma ihtimali yüksek ön kapağın. Alta fan ekledim. Üste de bir tane ekleyeceğim bakalım yakın zamanda. Fakat soğutmasından fazla bir şey beklememek lazım. Kalite fanlarla değişim yapmak lazım.
alırsam plus alırım zaten usb 3 vesayre fazla özellikleri var ama kafamdaki tek soru z5 plusın mı soğutması hava sirkülasyonu daha iyi yoksa 200r'nin mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: msahin55
quote:
alırsam plus alırım zaten usb 3 vesayre fazla özellikleri var ama kafamdaki tek soru z5 plusın mı soğutması hava sirkülasyonu daha iyi yoksa 200r'nin mi
Net bilgim olmamakla birlikte, dediğim gibi fan fazlasından ve artırma imkanı olduğundan seçtim birazda. 3 fan ile geliyor. Alta ve üste de takviye yaptınız mı, diğer kasadan daha iyi olur gibime geliyor.
Bir forumda şöyle yazmışlar: "200R ve Z5 arasından tercih yapacaksanız, üste ikinci bir 120 mm fan takmak şartıyla Z5'i önerebilirim."
http://www.pcnet.com.tr/forum/urun-inceleme-ve-tavsiye/316470-corsair-carbide-200r-ve-zalman-z5-plus-kasa-tavsiye.html
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: msahin55
quote:
Net bilgim olmamakla birlikte, dediğim gibi fan fazlasından ve artırma imkanı olduğundan seçtim birazda. 3 fan ile geliyor. Alta ve üste de takviye yaptınız mı, diğer kasadan daha iyi olur gibime geliyor.
Bir forumda şöyle yazmışlar: "200R ve Z5 arasından tercih yapacaksanız, üste ikinci bir 120 mm fan takmak şartıyla Z5'i önerebilirim."
http://www.pcnet.com.tr/forum/urun-inceleme-ve-tavsiye/316470-corsair-carbide-200r-ve-zalman-z5-plus-kasa-tavsiye.html
z5de zaten 3 fan var 200rde 2 fan var. Bu adam z5 alırsan ek fan alırsan z5 al diyor demekki soğutması iyi değil
-
Evet öyle demiş. Fakat aynı bilgiye bir kaç kişiden daha ulaşmak lazım. Biraz da tercih meselesi. Biraz daha araştırın. Aynı bilgiye yakın sonuç denk gelirse ona yönelirsiniz. -
Arkadalar z9 kullanan yokmu sorularım var ve haftasonu almayı planlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X