Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Z3 Plus hayırlı uğurlu olsun diyelim o halde Bağlantı yerlerini özellikle Z3 Plus için keşke resim çekip şu konuya atan biri olsa. Çünkü çok soru geliyor.

plastik cerrah @ Kasada fan kontrolör kabloları dışında birde çok pinli bir kablo olacak. Onu anakartınıza takacaksınız. Hemen onun yanınada psu dan gelen büyük bir soket giriş yeri ve ona uygun soketli kablo olacak. Onu da taktınız mı kasa enerjiyi anakart üzerinden almış olacak. Yanlış takarım diye endişelenmeyin , anakartı zorlayıp kırsanız anca girer o kablolar hepsinin yeri belli.

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/40/2d/dd/402ddd09d89b3de7b6d7935f8d0bd885.JPG&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

2 tanesini fanlara diğerini psu çünkü psudan enerji fan kontrolcüsüne ordan da fanlara? Molex kablosu kasadan çıkıyor.
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 15 Temmuz 2015; 17:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasanın fanlarından önde olanın ki molexti galiba. Ucu fana gidiyorsa (yani elinizde olan molex bir fan ise) psu ya veya convert ederek anakarta. Eğer kasanın kendi güç bağlantısı ise elbette psu ya takacaksınız
  • quote:

kasanın fanlarından önde olanın ki molexti galiba. Ucu fana gidiyorsa (yani elinizde olan molex bir fan ise) psu ya veya convert ederek anakarta. Eğer kasanın kendi güç bağlantısı ise elbette psu ya takacaksınız

Kasanın içinden çıkıyor fandan değil tşkler kısaca bu molexi psuya bağlayacağım fanlarıda 2 fan kontrolcüye

• Arkadaşlar sanırım z3 plus için fanlar sizede sıkıntı çıkarttı ilk aldığımda bende karıştırmıştım.Neyse şimdi hangi kabloların nereye bağlanacağını anlatayım sizlere.

Kasanın ön tarafından gelen 1 tane dikdörtgen molex kablosu vardı onu güç kaynağınızdaki molex girişe takınız.
    Kasanın üstünden gelen yanlış hatırlamıyorsam 2 tane kare erkek ve 2 tane kare dişi var onları birbirine kavuşturuyoruz.
    Kalan kablolar güç kaynağına...(Kalmaması lazım )
    sanırsam Z3 Plustaki fan kontrolcüsü sadece üstteki fanları hızını ayarlayabiliyor.
    Arkadaki egzoz fanıda anakartta işlemci fanının yanındaki güç konnektörüne takıyoruz.

şuan şehir dışında olduğumdan bayramdan sonra resim koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SapphireEyes -- 15 Temmuz 2015; 19:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Z3 Plus hayırlı uğurlu olsun diyelim o halde Bağlantı yerlerini özellikle Z3 Plus için keşke resim çekip şu konuya atan biri olsa. Çünkü çok soru geliyor.

plastik cerrah @ Kasada fan kontrolör kabloları dışında birde çok pinli bir kablo olacak. Onu anakartınıza takacaksınız. Hemen onun yanınada psu dan gelen büyük bir soket giriş yeri ve ona uygun soketli kablo olacak. Onu da taktınız mı kasa enerjiyi anakart üzerinden almış olacak. Yanlış takarım diye endişelenmeyin , anakartı zorlayıp kırsanız anca girer o kablolar hepsinin yeri belli.

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/40/2d/dd/402ddd09d89b3de7b6d7935f8d0bd885.JPG&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

2 tanesini fanlara diğerini psu çünkü psudan enerji fan kontrolcüsüne ordan da fanlara? Molex kablosu kasadan çıkıyor.
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

plastik cerrah kasa içinde 2 tanede erkek kablo olacak onları fotoda attığın 2 dişiye takıp molex kablosunu güç kaynağına takarsan sorun kalmaz

• beyler zalman z3 plus kullanıyorum tasarım mgüzel ama stok fanlar çok ses yapıyor ve fan kontrolü çalışmıyor,stok fanları nasıl sökebilirim ?
  • Zalman z3 plusasın yan kapağındaki pleksiyi söküp 12 cm fan takınca sıcaklıklar 5-10 derece arası düştü. Özellikle anakart kuzey köprüsü 60 dereceye kadar çıkıyordu.
  • Zalman Z9 Plus: (fan kontrolcüsü çalışmıyor veya ben çalıştıramadım, tüm fanlar anakarta takılı, 5 fan girişli anakartım var) Sistem evga gtx 750ti, fx 6100, asus m4a89gtd pro /usb3
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Zalman Z9 Plus: (fan kontrolcüsü çalışmıyor veya ben çalıştıramadım, tüm fanlar anakarta takılı, 5 fan girişli anakartım var) Sistem evga gtx 750ti, fx 6100, asus m4a89gtd pro /usb3

tüm kartlar anakarta takılı ise çalışmaması normal kasanın kendi pinleri var fanlar için sanırım 2 adet olması lazım. Anakarttan sökün 2 fanı ve o pinlere takın sanırım bu şekilde çalışacaktır. Asus anakartınız varsa da asus un sitesinden all suit 2 yi indirin, böylece fanları bilgisayardan kontrol edebilirsiniz ayrıca..

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle yaptım, öyle yaptığımda çalışmadı onu demek istedim :D Ondan sonra anakarta taktım. Yok fanlar dönmüyor güç verince de. Güç kaynağına takılan kabloyu da taktım fan kontrolcüsünün güç alması için. Çalıştıramadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aldıysanız vakit kaybetmeden götürüp değiştirin. Bozuk olabilir.
  • konu biraz şenlensin herkes kasanın resmini atsın
    zalman z12 plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 19 Temmuz 2015; 15:26:31 >

• Z5 kullanıyorum ekleyebilirsin.
  • zalman z5 ıle konuya katkıda bulunayım

yenı anakartımda anlam veremedıgım bır hatadan dolayı eskı sıstemın montajını yapıp paylasıyorum

bu arada aldıgım yenı anakartı aldıgım yeremı yoksa ıstanbulkdakı dısbırutorune mı gondermelıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 19 Temmuz 2015; 19:04:10 >

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. İyi güncelrde kullanın.
  • Ben dvd room u söktüm, çirkin gösteriyor diye. Yİnede güzel görünüyor

Zhang Yuan @
    Gerekli eklemeler yapılmıştır.
  • millet zalman z3 plus almayı düşünüyorum mevcut kasam silverstone redline rl01 sizce bu kasadan zalman z3'e geçmeye değermi?

yorumlarınız çok önemli
  • Merhaba arkadaşlar.

Z3 Plus kullanıcısıyım, üstteki iki fanı Corsair SP120 Quiet Edition ile değiştirmek istiyorum, ne düşünüyorsunuz?

Bir de Z3 Plus'a Phanteks tc14pe sığar mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

konu biraz şenlensin herkes kasanın resmini atsın
    zalman z12 plus

Maşallah hocam :) o stickerları nerden temin ettinİz acaba çok şekil duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

konu biraz şenlensin herkes kasanın resmini atsın
    zalman z12 plus

Maşallah hocam :) o stickerları nerden temin ettinİz acaba çok şekil duruyor

teşekkür ederim bu arkadaşdan aldım
    http://forum.donanimhaber.com/m_96303476/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.