Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

quote:

Selamlar zalman kullanıcıları kasa değişicem dark scorpio kullanıyorum nerden aldıysam :) neyse şimdide zalman z3 plus ve z11 plus arasından kaldım arada 100 tl gibi bir fark var öncelik serin kasa ve kalite z11 için değermi derseniz yoksa z3 de gayet kaliteli ve serinmidir (ek olarak akasa venom soğutucu z3 alınması durumunda sorun teşkil edermi) yorumlara şimdiden teşekkürler...

z3 plus gayet serin ve kullanışlı bir kasa. hala silkülasyonu gayet iyi bu kasada.

bu arada soğutucunun ve z3'ün boyutlarına internetten bakıp anlayabilirsin sığar mı sığmaz mı diye

Yorum için tşk almayı düşünüyordum ve bugünde aldım zaten bakalım bu kadar çok tercih edilen bir kasa ve zalman kötü olamaz heralde... Akasa AK-CCX-4002HP soğutucu ile birlikte aldım soğutucu umarım sığar sığmazsa geri sepetlerim artık :) ...

işinize karışmak gibi olmasın ama hocam Akasa yerine Noctua u12s tavsiye ederim 6 yıl garantiside bir artı. Bende Z3 plus almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum hocam

Akasa ile dediğiniz soğutucu arasında 100 tl ye yakın fark var yanlış bakmadıysam akasa işimi görücek gibi bir kaç yerde okudum bakıcaz artık...

z3 plus umarım hava sirkülasyonu ile üzmez yoksa sonraki kasamı kendim evde yapıcam tenekeden :)

tabiki gelsin bakalım kendimce biraz yorumlamaya çalışırım...

hocam akşam saatlerinde inventusda 169 tl idi şimdi normal fiyatına çekmişler bekliyorum hocam yorumlarınızı bende ayın 30 unda sipariş vericem...

Bende hızlıal dan aldım şu anda aynı 160 tl 10 tl de kargo var , hızlıal şu aralarda 275 e 25 indirim yapıyor bende zalman z3 plus + akasa venom u alıp 25 tl yi kullandım 160+158+10 kargo -25 tl iyi gibi kasa 150 civarına geldi....

• Zalman z3 plus 600w psu önerirmisiniz?Özellikler i5 6600K z170 anakartlı sistem toplamıyı düşünüyorum.Dvd disk mevcutmu bu üründe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zalman 3 plus alicam 1 hafta icinde ekran karti nasil atx anakart takilinca rahat oluyormu birde noctua u12s islemci sogutma takicam rahat sigarmi ?

• İsmini ilk sayfaya eklemediğim varsa belirtebilir. Ayrıca kullanıcıların ,yeni Zalman alanların resim eklemelerini rica ederim. En azından kullandıkları sistemin de bu kasalara uyumluluğunu görmüş oluruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

quote:

Selamlar zalman kullanıcıları kasa değişicem dark scorpio kullanıyorum nerden aldıysam :) neyse şimdide zalman z3 plus ve z11 plus arasından kaldım arada 100 tl gibi bir fark var öncelik serin kasa ve kalite z11 için değermi derseniz yoksa z3 de gayet kaliteli ve serinmidir (ek olarak akasa venom soğutucu z3 alınması durumunda sorun teşkil edermi) yorumlara şimdiden teşekkürler...

z3 plus gayet serin ve kullanışlı bir kasa. hala silkülasyonu gayet iyi bu kasada.

bu arada soğutucunun ve z3'ün boyutlarına internetten bakıp anlayabilirsin sığar mı sığmaz mı diye

Yorum için tşk almayı düşünüyordum ve bugünde aldım zaten bakalım bu kadar çok tercih edilen bir kasa ve zalman kötü olamaz heralde... Akasa AK-CCX-4002HP soğutucu ile birlikte aldım soğutucu umarım sığar sığmazsa geri sepetlerim artık :) ...

işinize karışmak gibi olmasın ama hocam Akasa yerine Noctua u12s tavsiye ederim 6 yıl garantiside bir artı. Bende Z3 plus almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum hocam

Akasa ile dediğiniz soğutucu arasında 100 tl ye yakın fark var yanlış bakmadıysam akasa işimi görücek gibi bir kaç yerde okudum bakıcaz artık...

z3 plus umarım hava sirkülasyonu ile üzmez yoksa sonraki kasamı kendim evde yapıcam tenekeden :)

tabiki gelsin bakalım kendimce biraz yorumlamaya çalışırım...

hocam akşam saatlerinde inventusda 169 tl idi şimdi normal fiyatına çekmişler bekliyorum hocam yorumlarınızı bende ayın 30 unda sipariş vericem...

Kasa geldi montajladım ortadaki ekran kartı destek çubugu sıkıntı yarattı onu sağa kaydırmak zorunda kaldım hem yeni işlemci soğutucusuna hemde ekran kartı güç girişlerine denk geldi eski kullandığım soğutucu fanları daha 1 yıl olmasına rağmen ilginç şekilde yüksek devirde uğultu yapmaya başlamıştı şimdi 5 derece daha soğuk ve daha sessiz umarım uzun süre bozulmaz...

Kasa konusunda fanları sessiz sayılır ama değiştirilebilir çok rahatsızlık verecek kadar değil , şu an idare edicek gibi 150-160 tl için iyi bir kasa fiyatına göre ve yanında gelen 4 fan ile , sade hoşuma gitti çok geniş değil darda değil orta klas bir kasa , eski kasam dark scorpio idi şu an hala 200 tl ye satılıyor içi havalansın diye kestim her yerini geçen yıl almıştım nerden bulaştıysam...

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 24 Ağustos 2015; 20:57:16 >

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Benim kasada dün geldi yarin noctua u12s gelince montaji yapacagim ici dediginiz gibi dar degil genisde degil tam mid tower, sogutucu fanlar rengi falan cok guzel duruyor cok ses yapmiyorsa onlarda idare eder ben kasayi begendim..

• Selam arkadaşlar Zalman Z3 Plus kasa alıp kurdum.

H97 Gaming 3 anakarta sahibim. Kasadaki fanların güç bağlantılarını yanlış yapmış olabilirim. Öndeki mavi ledli fanı PSU'dan gelen Molex bağlantıya taktım, çalıştı. Arkadaki 3 pin egzos fanını anakartta 3 ayaklı fan girişi olmadığı için 4 ayaklı SYSFan'a taktım. Üstteki 2 tane fanın 3 pinlik uçlarını da ön panelden gelen 3lü girişe sahip kablolara taktım. O kabloların da bağlı olduğu molexe PSU'dan gelen molex gücü bağladım.

Sistemi açtım ekzos fan çalıştı, öndeki led yandı, üstteki iki fan da çalıştı. Ama kasa çok sessiz. Fanlar sanki yavaş dönüyor gibi. İnternetten baktım kasadan fazla ses geliyor diyen var acaba yanlış mı bağladım? Ve öndeki fan kontrol düğmesine bastığımda fan seslerinde hiçbir değişme duymuyorum. Fan kontrolünü nasıl bağlamalıyız benimki yanlış mıdır?

• Arkadaşlar

i5 işlemci, GTX970 Ekran kartı, h97-g43 anakart, 1 TB hdd, 120 gb SSD için ;

Zalman Z3 Plus 600W Mid Tower Kasa/Siyah (ZM600-LE 600W PSU Dahil)

http://www.sinerji.gen.tr/zalman-z3-plus-600w-mid-tower-kasa-siyah-zm600-le-600w-psu-dahil-pmu64468

Alsam olur mu? Ya da kasa Z11 ve PSU ayrı. Biraz masraflı olacak sadece. Lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMira

Buda benim 2 gün önce aldığım MS800 PLUS klübe girelim bizde , Zenfone6 ile anca bu kadar oldu.
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Bende bu kasadan aldım. Fakat hot swap bağlantıları çalışmıyor hot swap orda ki fan çalışıyor güç gelmesine rağmen neden hddleri görmüyor acaba? Sizde de böyle bi sorun var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliCinkara

quote:

Orijinalden alıntı: xMira

Buda benim 2 gün önce aldığım MS800 PLUS klübe girelim bizde , Zenfone6 ile anca bu kadar oldu.

Bende bu kasadan aldım. Fakat hot swap bağlantıları çalışmıyor hot swap orda ki fan çalışıyor güç gelmesine rağmen neden hddleri görmüyor acaba? Sizde de böyle bi sorun var mı?

Hepsini tek tek denemedim çünkü ilk taktığım direk gördü bir sorun yaşamadım ben.

• Z12 Plus kasa aldım 2 ay önce. Kasadan gayet memnunum, ön fanı mavi ledli, fan hızını ayarlayan buton var, kasanın hacmi geniş, fanlar sessiz çalışıyor. Bazıları fan kontrolcü bozuk demiş, ama bozuk falan değil; oyun oynarken yüksek hıza alıyorum keyfime bakıyorum Bu arada kasa almadan önce Z11 Plus ile arasında kalmıştım, bu kasayı aldım ve memnunum; tereddüt edenler varsa gönül rahatlığıyla Z12 Plus alabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Zalman Z12 ve Zalman Ms800 un ic hacimleri nasil.Sitesinde ikisinde de ekran kart derinligi 300 yaziyor.Ama sanki Ms800 un ici daha genis.
    Bende kararsiz kaldim.Gorunuste Z12 bana guzel geliyor.Ama msi 970 gaming anakart,fx 8300 islemci,Akasa Venom pico sogutucu kullaninca hele anakart boyutu atx (24.4*30.5cm) olunca z12 kasa cok mu sıkışık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahdeman -- 2 Eylül 2015; 22:55:50 >
  • Arkadaslar zalman ms800 z12 den daha mi iyi. İc hacimleri nasil.
    Cevaplayabilecek var mi.

• Zalman R1 kullanan yok sanırım başlıkta sipariş verdim 600W PSU ile birlikte 360 liraya. Yarın geliyor, bu kasayı kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum
  • z11 ile z12 arasında kaldım. z12 60 lira daha ucuz :)
  • 190TL Z12 Plus aldım noktayı koydum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Z12 Plus aldım dün itibariyle.Kasa genel olarak iyi yandaki cam panel de hoş bi görüntü oluyor ışıklar kapalıyken.Fan kontrolcüsünü bağlayabildim mi anlamış değilim ama led ışığın seviyesi değişiyor fanların hızı da değişyordu galiba.Aynı kasaya sahip birileri kablo yönetimi konusunda yardımcı olabilirse sevinirim baya uğraştım ama sonuç pek iyi değil
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Selamlar,
    Öncelikle hayırlı olsun. Ben ince kabloları ankartın altından ya da kenarlarına sıkıştırarak topladım. Psu dan gelen kalın kablolarıda olabildiğince kısa tutup kasanın diğer (camsız) kapağına sıkıştırıp kablo bağı ile bağladım. Z12 de malesef kablo saklama alanı dar olduğundan mümkün olduğunca sıkıştırma yapmalısınız. Ha şu da var, sürekli yan camlı bölmeye bakmıyorum , o yüzden kabloların çok ortada olup olmaması benim için mühim değil. Performansa bakmak lazım
  • Zalman R1 600LE hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşır mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Zalman R1 i bilmiyorum , internetten test sonuçlarına bakabilirsiniz. Ama kasa alırken dikkat etmemiz gerekenler nedir derseniz 1. si kablo saklama alanlarının yeterince geniş olması, fan yuvalarının 120/140 şeklinde dizayn edilmiş ve ileride sıvı soğutma kurduğunuzda fan boşluklarının (push/pull için) sizi engellememesi diyebilirim. Bir diğer husus ise , filteremelenin tam yapılmış , kaliteli malzeme kullanılmış olmasıdır benim için.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.