Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukarıkan

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

konu biraz şenlensin herkes kasanın resmini atsın
    zalman z12 plus

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Maşallah hocam :) o stickerları nerden temin ettinİz acaba çok şekil duruyor

teşekkür ederim bu arkadaşdan aldım
    http://forum.donanimhaber.com/m_96303476/tm.htm

Sağolasın dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar z3 plus kasaya kaç mm yükseklikli cpu soğutucu sığıyor?

• Buda benim 2 gün önce aldığım MS800 PLUS klübe girelim bizde , Zenfone6 ile anca bu kadar oldu.
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• quote:

Orijinalden alıntı: habedon

Arkadaşlar z3 plus kasaya kaç mm yükseklikli cpu soğutucu sığıyor?

Güncel.
  • habedon H kullanıcısına yanıt
    piyasadaki en büyük fan evo 212 sığıyor. Bu yüzden sıkıntı çekmezsiniz.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Hocam evo 212'nin yüksekliği 159 mm imiş. Demekki 160 mm yükseklikteki soğutucuları alabiliyor.

Teşekkürler cevap için.
  • Merhaba arkadaşlar,

Thermaltake Armor+MX kasa var ve Zalman Z11 NEO 700W kasalı sistem toplamayı düşünüyorum. Parça parça alıp kendim mi toplayayım (Thermaltake üzerinde), yoksa Zalman Z11 NEO içinde toplu olarak mı alsam?

Ayrıca Z11 NEO içindeki 700W PSU'nun özelliklerini paylaşabilir misiniz? 80Plus mıdır? Sertifikası nedir? Ses düzeyi nasıldır?

Son olarak kasanın genel olarak ses düzeyi nasıldır? I5 4460 işlemci 980Ti ile kullanmayı düşünüyorum. Hepsi default fan ile ses seviyesi yüksek olur mu? (15 aylık bebeğimin gece uyanması pek hoş olmuyor da :)

Şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba, z3 plus ile gelen stok fanlarla, kasa sessiz çalışıyor mu. ?
  • Arkadaşlar Zalman Z11 Plus alacağım. Anakart, PSU falan uyar mı nasıl anlarım? Anakart Z97 ve PSU da bu; High Power 80Plus Bronze HPG-750BR-H12S 750W... Bir de onun yerine başka tavsiye edeceğiniz var mı?
  • Benide ekleyebilirsiniz.

İmzamdaki sisteme Zalman Z5 Plus ev sahipliği yapıyor.
  • Merhaba arkadaşlar ben araştırdım bulamadım Zalman Z3 Plus kasada yan kapakta fan boşluğu yok monte içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_108852018/tm.htm konusunuda açtım bilgisi olan önerisi olan yazarsa iyi olur. Hayırlı günler.
  • Selamlar zalman kullanıcıları kasa değişicem dark scorpio kullanıyorum nerden aldıysam :) neyse şimdide zalman z3 plus ve z11 plus arasından kaldım arada 100 tl gibi bir fark var öncelik serin kasa ve kalite z11 için değermi derseniz yoksa z3 de gayet kaliteli ve serinmidir (ek olarak akasa venom soğutucu z3 alınması durumunda sorun teşkil edermi) yorumlara şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Selamlar zalman kullanıcıları kasa değişicem dark scorpio kullanıyorum nerden aldıysam :) neyse şimdide zalman z3 plus ve z11 plus arasından kaldım arada 100 tl gibi bir fark var öncelik serin kasa ve kalite z11 için değermi derseniz yoksa z3 de gayet kaliteli ve serinmidir (ek olarak akasa venom soğutucu z3 alınması durumunda sorun teşkil edermi) yorumlara şimdiden teşekkürler...

z3 plus gayet serin ve kullanışlı bir kasa. hala silkülasyonu gayet iyi bu kasada.

bu arada soğutucunun ve z3'ün boyutlarına internetten bakıp anlayabilirsin sığar mı sığmaz mı diye
  • Zalman z3 plus kullanıyorum içinde fanları ile gelmesi zahmetten kurtarıyor lakin tek iyi yanı bu diyebilirim. Ön ve üst paneli normal bir şekilde sökerken 2 tane kiriş kırıldı, üstündeki usb ve jak portları iletimsizlik yapıyor mecburen söktüm siyah bant yapıştırdım çirkin bir görüntü oldu, tasarımında çocuksu şekiller var ben havalandırması diye almıştım meğer sadece şekilmiş, hdd girişleri sakat normalde pimini çektiğimiz zaman çıkması gerek sadece ama gayet pimini çekmeden de çıkıyor, son olarak ekran kartı soketleri 90lı yıllardaki kasalar gibi ancak kopararak çıkartılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribalaban

quote:

Selamlar zalman kullanıcıları kasa değişicem dark scorpio kullanıyorum nerden aldıysam :) neyse şimdide zalman z3 plus ve z11 plus arasından kaldım arada 100 tl gibi bir fark var öncelik serin kasa ve kalite z11 için değermi derseniz yoksa z3 de gayet kaliteli ve serinmidir (ek olarak akasa venom soğutucu z3 alınması durumunda sorun teşkil edermi) yorumlara şimdiden teşekkürler...

z3 plus gayet serin ve kullanışlı bir kasa. hala silkülasyonu gayet iyi bu kasada.

bu arada soğutucunun ve z3'ün boyutlarına internetten bakıp anlayabilirsin sığar mı sığmaz mı diye

Yorum için tşk almayı düşünüyordum ve bugünde aldım zaten bakalım bu kadar çok tercih edilen bir kasa ve zalman kötü olamaz heralde... Akasa AK-CCX-4002HP soğutucu ile birlikte aldım soğutucu umarım sığar sığmazsa geri sepetlerim artık :) ...

• quote:

quote:

quote:

Yorum için tşk almayı düşünüyordum ve bugünde aldım zaten bakalım bu kadar çok tercih edilen bir kasa ve zalman kötü olamaz heralde... Akasa AK-CCX-4002HP soğutucu ile birlikte aldım soğutucu umarım sığar sığmazsa geri sepetlerim artık :) ...

işinize karışmak gibi olmasın ama hocam Akasa yerine Noctua u12s tavsiye ederim 6 yıl garantiside bir artı. Bende Z3 plus almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum hocam

• Bana göre z3 alacağınıza z5 plus alın derim. Şu ana kadar hiç problem olmadı. Ön ve üst plastik dandik olsa da düzgün çıkartıp takılınca sorun vermiyor. Ben yerden yüksekte kullandığımdan hasar da görmemiş olabilir. Tasarımını da seviyorum.

• Zalman z3 plus'a beni eklermisin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

quote:

quote:

işinize karışmak gibi olmasın ama hocam Akasa yerine Noctua u12s tavsiye ederim 6 yıl garantiside bir artı. Bende Z3 plus almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum hocam

Akasa ile dediğiniz soğutucu arasında 100 tl ye yakın fark var yanlış bakmadıysam akasa işimi görücek gibi bir kaç yerde okudum bakıcaz artık...

z3 plus umarım hava sirkülasyonu ile üzmez yoksa sonraki kasamı kendim evde yapıcam tenekeden :)

tabiki gelsin bakalım kendimce biraz yorumlamaya çalışırım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

quote:

quote:

Akasa ile dediğiniz soğutucu arasında 100 tl ye yakın fark var yanlış bakmadıysam akasa işimi görücek gibi bir kaç yerde okudum bakıcaz artık...

z3 plus umarım hava sirkülasyonu ile üzmez yoksa sonraki kasamı kendim evde yapıcam tenekeden :)

tabiki gelsin bakalım kendimce biraz yorumlamaya çalışırım...

hocam akşam saatlerinde inventusda 169 tl idi şimdi normal fiyatına çekmişler bekliyorum hocam yorumlarınızı bende ayın 30 unda sipariş vericem...

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.