Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mid-tower bana yetmediği için full towera almam gerek. 1 hafta önce aldım. Aldığım fiyattan verebilirim.
    200 tl
  • Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun,diyerekten soruma geçiyorum..

Zalman Z11 Neo kullanıyorum ve çok memnunum.Kasaya sıvı soğutma takacağım,Corsair H105 düşünüyorum ama bildiğiniz gibi radyatör biraz kalın 100 serisine göre yabancı forumlarda kullanan kişiler olduğunu tespit ettim ama ne olur ne olmaz birde sizlerden bilgili olan arkadaşlardan görüş almak istiyorum şimdiden cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettiğim bir soru var z11 z12 z3 içine gtx 970in hangi modelleri sığar?
  • z12 plus için görüşlerimi belirteceğim.

Kasa 3 tane fanla geliyor. bende 2 tane daha ekledim. 1 arkada 2 üstte 1 altta 1 de önde oldu. Fakat altta olan acayip ses yaptı yeterince hava alamadığı için. Onu dvd sürücü kullanmadığım için 5.25"lik kompartımana dik olarak koydum herhangi bir şekilde sabitlemedim. Kasayı oynatmamaya çalışıyorum o yüzden. Sonradan takdığım 2 fanı fan kontrolcüye bağlayıp devirlerini düşürdüm. Kasayla gelen fanlar zaten düşük devirde döndükleri için ses yapmıyolar. Kasayla gelen 3 fandan 2 si 3-pinle anakartta taktım, 1i molexle psuya bağlı. 1000-1100 devir aralığında dönüyorlar. Belki 1400 olabilirdi.
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Kasanın çok ciddi bir sıkıntısı var. Psu için ayrılan hava alma yeri yeterli değil. Psu yeterli hava alamadığı için oyun oynarken fan devrini artırıyordu. Psuyu üst tarafa bakacak şekilde yeniden takınca sıkıntı kalmadı. Düzgünce z3deki gibi delikler açsalar çok daha iyi olacakmış.

r9 285 kullanıyorum çok rahat bir şekilde sığdı. cpu soğutucu olarak 12cm fanlı sunbeam contact core freezer kullanıyorum. o da çok rahat sığdı. Cpu'm i5 4590. Gta Vde maks sıcaklıklar Cpu 49 C , Gpu 73 C oluyor. anakart sıcaklığını tam anlamadım 3 tane sensör var ikisi en fazla 35C oluyor. Biri 39C'yi gördü.

z3 le z12nin arasında kalmıştım. Z3'ün dar olduğunun söylenmesi fanlarının biraz sesli olması ve 1 fazladan usb3 portunun bulunması nedeniyle z12 aldım ben. Şu an için memnunum. Birde üst fanı takarken dikkatli açın üstteki kapağı. ben açarken nasıl olduysa bir tırnağını kırdım, bir sorun yaratmadı ama dikkatli açıp geri takmak lazım kapaklarını.

Kullanılan plastik biraz daha kaliteli olabilirmiş. Özellikle kapaklar zor açılıp zor takılıyor. Zaten sürekli açıp kapatmayacaksınız o kapakları. Yan kapakları açıp kapatmada bir sıkıntı yok.
    http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 27 Eylül 2015; 21:42:54 >

• teşekkürler görüşleriniz fikirlerimde sonuca varmamı sağladı
  • zalman z11 neo kullanıyorum kendi 700w psu u var fan sabit ve sesli dönüyor bilgisayardan hiç ses çıkmazken amansızca dönüyor buz gibi hava üflüyor yükte filende deil anlamış deilim çözüm önerisi olan varmı
  • benide ekleyim imzadaki kasayı kulanıyorum
  • gumen bilgisayarı aradım z12 plus kullanıyorum camın olduğu bölümün bir tane vidası eksik yollayabilirmisiniz diye rica ettim kırmadılar hemen yolladılar. kasa on numara memnunum
  • Z3 plus ile kulubun yeni uyesi olabilirim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z12 plus'ın egzos fanlarından memnumusunuz?Bana çok yavaş geldiler nedense
  • Selamlar,
    Sıvı soğutma kullanıyorum, çok bir faydası yok hava soğutmaya nazaran. Görsel ve kapladığı alan olarak avantajlı.
  • Yaz benide Z5 Plus kullanıyorum .
  • Z3 plus düşünüyorum ama çok kararsızımİ5 6400 skylake sistem kurmayı düşünüyorum gtx 960.600Watt psu yeterli olurmu?Kasayla birlikde psu olmasını istiyorum.Yardımcı olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Z3 plus düşünüyorum ama çok kararsızımİ5 6400 skylake sistem kurmayı düşünüyorum gtx 960.600Watt psu yeterli olurmu?Kasayla birlikde psu olmasını istiyorum.Yardımcı olun lütfen

600 watt psu yeterli olur fakat düzgün bir marka ve 80+ sertifikası olmasına dikkat et
  • Kasayı Psu birlikde almak istiyorum.Zalman memnunmusunuz?Hangi serisi alyım?Led ışıklar ve pencereli kasa istiyorum

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum pencereli istiyorsan plus modellerine bakabilirsin Z5 plus ın penceresi ufak daha büyük pencereli istiyorsan z12 plus a bir bak.
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• bu foruma güvenerek z3 plus aldım fakat rahat değilim fanları yavaş dönüyor görünüş açısından güzel bi kasa ayrıca bu fiyat aralığındaki en rahat kasada bu alalı 1hafta falan oldu üstüne para bulursam iade yapıp başka kasa düşüncem ön taraf plastik kasa saklama yeri var bu fiyatada en iyisi z3tür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Zalman R1 600Le versiyonunu kullanıyorum. Ancak kasanın ön tarafındaki fan kontrolcüsünü bir türlü çalıştıramadım. Çalıştırabilen var mı? Bu arada kasa için spesifi sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Topladığım Sistem
  • Selam herkese arkadaşlar.Benim elime zamanında Zalman z9 plus kasa geçti.Kasayı kullanalı 1 yıl oldu.Fakat o zaman için elimde sadece 4 tane hdd vibration rubber debilen vidalardan vardı.Çok önemsemedim.Ama bu ara kasaya 2 tane hdd takmak istiyorum, gel gör ki o parçalar eksik.Bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olabilecek var mı? (Kasa sıfır değildi)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.