Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hizlial.com/zalman-z3-plus-usb-30-siyah-mid-tower-kasa/10376173
    bu kasada 2.5 inç hdd ve SSD yeri var mı?
  • Benide ekle imzam da yazıyor herşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 plus aldım ben de.Hemen arkadaki egzoz fanı çıkarıp 5 yıl önce aldığım ledli xigmateki taktım.Çıkardığım egzoz fanı nereye taksam sizce?Ledli fan boşa gitmesin.Bir de üstteki fanlar çok yavaş dönüyor gibi geldi bana.Kasa fena değil bu fiyata göre.Biraz daha geniş olsa iyi olurmuş tabi.
  • öncelikle z11 plus kasam var benide yazarsanız sevinirim ve kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum aynı üründen bende de var fakat üst taraftaki fanın üzerinde bulunan ızgaraları nasıl kaldırabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim
  • Yahu z3 plus a ssd takamadim.bi turlu. Yardimci olabilecek var mi?

• Eski cm rc-430 kasam z3 plustan daha iyiydi.4 fanla geliyor iyi güzel de fanları sesli gerçekten.Üstünde bir de quiet yazıyor ama gayet sesliler.Malzeme kalitesi eski kasamdan kötü.Hava sirkülasyonu fena değil o konuda hakkını yemiyim.Şimdi biraz daha verip 200r filan alsaymışım diyorum.Yan pleksi de küçük geldi eski kasamdan sonra.Bu kasadan sonra 200r filan kullanan var mı?Aradaki farka göre 200rye geçerim belki.
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/oyun-canavari-amd-9590-li-ozel-performans-serisi-196669587?gclid=CO2igM6IyskCFQ8uaQod7BMEQQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 sizce bu ürün alınır mı ? Oyunlar için değil 3dmax autocad çizim yapıyorum ben pek pc anlamam bakabilir misiniz özelliklerine ?

• Bende Z11 Plus kullanıcısıyım aslından yeni aldımda diyebiliriz görüşleriniz nedir bu kasa hakkında ?
  • Corsair spec 03 ya da zalman z11 almayı düşünüyorum.Z11 100Tl daha pahalı.Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Kendiniz daha uygun bir şey toplayabilirsiniz. Bu biraz pahalı , parçaları abartmışlar.
  • Ekle Z3 Plus

• Zalman r1 aldım tasarımı oldukça güzeldi ancak kasa baştan aşşagı plastik ve emsallerine göre çok küçük 340tl ye almıştım 200 tl ye bir arkadaşa satıp dark n10 aldım çok memnunum.

• z3 plus benide ekleyebilirsin hocam
  • Eklemeler yapılmıştır. Hayırlı olsun. Resim bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Eklemeler yapılmıştır. Hayırlı olsun. Resim bekleriz.

hocam merhaba bende z3 plus sistem topladım inventusdan size sormak istediğim bir şey var arkadaki fan ile öndeki ledli fanı değiştirsek problem olurmu ? mavi ledli fan pencereden iyi gösterirmi ?
  • Zalman ZM-T3 kullanan var mı arkadaşlar nasıl bir kasadır?
  • Arkadaşlar ben z3-plus almayı düşünüyorum, lakin her kafadan bir ses çıkmış. Özellikle ses problemi olduğunu söylüyorlar.(fanlar çok ses yapıyormuş.) Generçekte durum böylemi, ses o kadar rahatsız edici mi. Oda da diğer kalanları gece uyurken rahatsız eder mi. ? kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Arkadaşlar ben z3-plus almayı düşünüyorum, lakin her kafadan bir ses çıkmış. Özellikle ses problemi olduğunu söylüyorlar.(fanlar çok ses yapıyormuş.) Generçekte durum böylemi, ses o kadar rahatsız edici mi. Oda da diğer kalanları gece uyurken rahatsız eder mi. ? kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. ?

bence z3'ün zamanı geçdi onun yerine zalman r1 öneririm yada corsair 100r
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.