Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anakartınızın yazılmı muhakkak vardır. Yükleyin. Fanları (anakatınıza bağlı olanları) kontrol edebilirsiniz. Ben msi kullanıyorum commander center var. %25 ,%50 ,%75 ve %100 yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar merhaba oyun sistemi topluyorum zalman z3 plus 600w kasada karar kıldım. Beni endişelendiren bir nokta mevcut. Kasanın Psu +80 sertifikasına sahip değil. Bu kasayı kullanan arkadşalr varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirm.

Topladığım sistem :

http://i.hizliresim.com/3Y6BQM.jpg

Şahsi fikrimdir, kesinlikle +80 plus olmayan psu yu , +80 plus psu su olmayan kasayı almayın. Gerekiyorsa ayrı ayrı alın.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba oyun sistemi topluyorum zalman z3 plus 600w kasada karar kıldım. Beni endişelendiren bir nokta mevcut. Kasanın Psu +80 sertifikasına sahip değil. Bu kasayı kullanan arkadşalr varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirm.

Topladığım sistem :

http://i.hizliresim.com/3Y6BQM.jpg

kardeşim bende aynı ayrıma düştüm, kasa ile psuyu ayri ayri aldm, kasa zalman z3 plus psusuz olan vatanda 170tl, güç kaynağıda xgimatec 600w 80+ modüler psu tercih ettim 220tl, ikisi başarılı bir ikili oldular, xigmatecdende, zalman kasadanda memnunum öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zalman kasa kullanan arkadaşlar aşağıdaki bilgiler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Zalman Z3 PLUS

Ekran kartı için kaç mm uzunluk ? bulunuyor ekran kartım 256mm
    Cpu içinde noctua nh-u14s almayı düşünüyorum kule tipi için işlemciden itibaren kaç mm yükseklik var kasada ?

Aynı bilgileri Z12 Plus içinde paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keops1035

Zalman kasa kullanan arkadaşlar aşağıdaki bilgiler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Zalman Z3 PLUS

Ekran kartı için kaç mm uzunluk ? bulunuyor ekran kartım 256mm
    Cpu içinde noctua nh-u14s almayı düşünüyorum kule tipi için işlemciden itibaren kaç mm yükseklik var kasada ?

Aynı bilgileri Z12 Plus içinde paylaşırsanız sevinirim.

z3 plus a ekran karti sigar ona eminim, benim asus 660ti 27cm sigdi, islemci fani icin kullananlardan cevap bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 19 Ocak 2016; 12:58:21 >
  • Bende Z3 Plus Beyaz ile aranıza katılmış bulunuyorum.

• ekle zalman r1
  • Arkadaşlar MS800 Plus'ı nasıl bilirsiniz ? Almayı düşünen biri olarak fikirlerinizi bilmek isterim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar zalman z3 Plus ile bende aranıza katıldım. Birşeyi merak ediyorum. Bu kasanın önünde fan hızlarını ayarlıyan tuş var basınca bir ses artışı veya azalma gibi birşey hisstemiyorum. Bunun aktif olarak çalıştığını fanları hızlandırdığını nasıl anlıyabilirim?

kasanın üst kısmına fanların üstüne gelecek şekilde bir tane küçük postit kağıdı koyun, tuş low konumunda kağıt az hareketli, tuş high konumunda kağıt daha fazla havaya kalkıyorsa tuş çalışıyor demektir. ben bu şekilde çözdüm işi.
  • akasa venom vodoo ms800 plusa sığarmı acaba
  • Selamun aleyküm.

Zalman h1 kullanan var mı?

Ben vatanda gördüm. Sağlam iş çıkartılmış. Özellikle kardeşim hayra nkaldı. Benim sorum şu, Kasanın toz filitresi sayısı ve yerleri, kasadaki malzemenin kalitesi, kasanın üzerine 14cm fan sığıp sığımadığı, ayrıca kasadaki fan kontrolcüye ek kaç fan takılabileceği,, fanların ışıklarının kapatılıp kapatılamayacağı gibi zor sorular sormak isterim.

Kasa sağlam göründü. Hafif de sayılmaz.

Core v71 yada cm 942 almayı planlarken gördüm. Fiyatı da iyi. Gigabyte sumo gibi kullanışlı.
  • Zalman Z3 PLUS kasanın alt ayağı kırıldı. Bunu nerden temin edebiliriz?
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Benide ekle :) Z11 Neo
  • Kullanıcısı olduğum Z12 Plus tavsiye etmediğim bir kasadır. Üstteki fan olaki bozuldu , illa kıracaksınız ki çıkacak. Aman diyim..
  • zalman z3 600le hafta sonu geliyor bana. b150m bazooka anakartı kullanıcam o kadar çok fan varki giriş yerlerinde anakartta yetmemezlik olmaz değil mi korktum birden?
  • z3 plusta bulunan ön fan molex ile, üst fan bağlantıları fan kontrolcüye takıldığından dolayı bazooka anakartta bulunan 2 fan girişininden 1 tanesi zaten boşta kalmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

z3 plusta bulunan ön fan molex ile, üst fan bağlantıları fan kontrolcüye takıldığından dolayı bazooka anakartta bulunan 2 fan girişininden 1 tanesi zaten boşta kalmış oluyor.

Hocam teşekkür ederim.

Konuyu açan arkadaş beni de eklerse sevinirim z3 plus 600LE kullanıcısıyım artık.
  • Gece olunca kasa odaya çok şık görüntü veriyor gerçekten. İyi ki bu modeli almışım.

• Zalman z11 Neo Kasa için su soğutma radyatörü kasanın neresine monte etmek daha mantıklı. Kasanın üst arka bölümünde 1 adet mavi ledli fan var. Üst ön taraftada bir fan yuvası 120mm boş duruyor. Arka egzos fanı 120 mm var ve alt kısım içinde bir fan yuvası boş duruyor. üst ön kısma yani boş olan kısma radyatörü taksam sorun olur mu. Mavi led olanın yerini pek değiştirmek istemiyorum.
  • Z5+, Fx6300, TX3 Evo kusursuz uyumu xp
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.