Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bile olsa iki vidayıda aynı yandan sallarsın, hdd bir tarafa yakın durur, 2 vida takınca sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Öyle bile olsa iki vidayıda aynı yandan sallarsın, hdd bir tarafa yakın durur, 2 vida takınca sorun olmaz

Eyvallah sağolasın. Yarın deneyeceğim bakalım.

• Maalesef Zalman Z3 Plus'a kızaksız HDD montaj çok zor. Uzun vida bulup denenmesi gerek, Ya da kendiniz kontraplaktan bir kızak yapabilirsiniz eliniz yatkınsa bu tür işlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 22 Haziran 2016; 14:47:09 >
  • zalman H1 full tower nasıl görsel olarak hoşuma gitti soğutma olarak nasıl memnunmusunuz zira görselliği çok hoşuma gitti hele o üst kısımdaki fan kontrol olayı daha çok hoşuma gitti üstteki havalandırma panelleri plastikmi açıp kapanırken üzerine birşey gelipte kırılmasın birde kaç fan takılıyor örneğin 140 lık fanlardan kaçartane takılır şu an zalman h1 almayı düşünüyorum da
  • Zalman z3 toz sorununu nasıl cozuyorsunuz?

• Zalman Z11 için fanlarının olması gereken yönünü resimli atabilecek var mı?Teşekkürler
  • z5 zalman kasaya sahibim arkadaslar kasada takılı 2 fan var biri önde biri arkada arkadakini vs650 ye bağlayabildim fakat öndeki fanın soketı küçük bu yuzden güç kaynağına bağlayamıyorum bunun baska bir yapılışı falan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • zalman z3+ ın fanlarından birisi bozuldu kaç aydır hdd ye küfrediyorum meğer kasa fanı uğulduyormuş. bu kadar mı adi olur.

rezil zalman zaten pek üfledikleride yoktu ya neyse bana fan önerebilecek olan varmı? ön ve arkadakileri değiştireceğim.
  • Zalman r1 kullanan var mı hava sirkülasyonu nasıl? Fanları sesli çalışıyor mu, birde zm600le psu nasıl verimliliği kaç oda ses yapıyor mu çalışırken

• Z3 plus kullanıyorum gayet memnunum

• selam, yeni topladığım pc de kasa olarak z3 plus tercih ettim. 4 fan ile geldi ve şimdilik çok sessiz çalışıyorlar. Led ışıklandırma da gayet şık duruyor. Size sormak istediğim yan kapakta şeffaf bölüme az yer ayrılmış, başka bir yerden bu ölçülerde şeffaf yan kapak alabileceğimiz bir yer var mı?

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    hocam yeni z3 aldım, pc yi kullanmadığım zaman z3 ü kutusunda kasaya sarılı gelen şeffaf poşetle üstünü kapatıyorum görüntü olarak kötü duruyor ama evde benle eşim var, eşime de hava atma gibi bir durumum yok zaten
    Bu mesaja eklenen görseller:

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Ben de dun R1 aldim. Onden guzel duruyor tabii cok ust duzey bir kasa oldugunu dusunmuyorum ama yine de fena degil. Varsa kulube beni de yazabilirsiniz..

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• z3 plus kullanıyorum alacak arkadaşlara önerim kasanın kendi fanlarına güvenmeyin hava falan çıkardıkları yok boşa dönüyorlar birde kapaklarını sökerken dikkat edin kırılma ihtimali oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Ben de dun R1 aldim. Onden guzel duruyor tabii cok ust duzey bir kasa oldugunu dusunmuyorum ama yine de fena degil. Varsa kulube beni de yazabilirsiniz..

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

Güle güle kullanın. Ben de bu kasadan almak istiyorum. Merak ettiğim 2 soru var. Kasanın ses durumu nasıl? Güç kaynağı 80plus olmasa da idare eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Sobotka

quote:

Ben de dun R1 aldim. Onden guzel duruyor tabii cok ust duzey bir kasa oldugunu dusunmuyorum ama yine de fena degil. Varsa kulube beni de yazabilirsiniz..

Güle güle kullanın. Ben de bu kasadan almak istiyorum. Merak ettiğim 2 soru var. Kasanın ses durumu nasıl? Güç kaynağı 80plus olmasa da idare eder mi?

Kasanın ses durumu fena değil ancak beni tek rahatsız eden şu anda bir titreme var uğultu ile birlikte. Vınn vınn diye uğultu çıkarıyor ancak HDD'den olduğunu düşünüyorum. Kasanın ön kapağını kapattınız mı nerdeyse çok sessiz. Zaten anladığım kadarı ile sessizlik için yapılmış. Anakart ve İşlemcim boşta 35'i geçmiyor. İçinde 3 fan var. Üstünü de kapalı olarak kullanıyorum. Ancak kasanın malzeme kalitesi bana biraz zayıf geldi. Özellikle üst ve ön taraf full plastik. Ha yine de tasarımı şık ve oldukça kullanışlı. Fan kontrolcü de var. Kapağını da istediğin zaman aç kapat sana kalmış. Soğutma konusunda bence hiç fena sayılmaz
    PSU ise ben ikinci elden az kullanılmış bir corsair vs450 aldım %85 verimli. Şimdi verimlilikten de ziyade Kaliteli ve ömürlük bir model almak lazım. Gidip de Everest falan almak olmaz. Verimliliğe de çok takılmayın derlerdi bana özellikle zalman, corsair gibi modeller tavsiye ediyorlar. Cooler master kaliteli bir marka olmasına karşın alt seviye modellerini pek de sağlam bulmuyorum neden dersen 500w 150 liraya psu satıyorlar ama 360 veriyor. Ben 450w corsair aldım 408 veriyor sen hesap et :)

• quote:

Kasanın ses durumu fena değil ancak beni tek rahatsız eden şu anda bir titreme var uğultu ile birlikte. Vınn vınn diye uğultu çıkarıyor ancak HDD'den olduğunu düşünüyorum. Kasanın ön kapağını kapattınız mı nerdeyse çok sessiz. Zaten anladığım kadarı ile sessizlik için yapılmış. Anakart ve İşlemcim boşta 35'i geçmiyor. İçinde 3 fan var. Üstünü de kapalı olarak kullanıyorum. Ancak kasanın malzeme kalitesi bana biraz zayıf geldi. Özellikle üst ve ön taraf full plastik. Ha yine de tasarımı şık ve oldukça kullanışlı. Fan kontrolcü de var. Kapağını da istediğin zaman aç kapat sana kalmış. Soğutma konusunda bence hiç fena sayılmaz
    PSU ise ben ikinci elden az kullanılmış bir corsair vs450 aldım %85 verimli. Şimdi verimlilikten de ziyade Kaliteli ve ömürlük bir model almak lazım. Gidip de Everest falan almak olmaz. Verimliliğe de çok takılmayın derlerdi bana özellikle zalman, corsair gibi modeller tavsiye ediyorlar. Cooler master kaliteli bir marka olmasına karşın alt seviye modellerini pek de sağlam bulmuyorum neden dersen 500w 150 liraya psu satıyorlar ama 360 veriyor. Ben 450w corsair aldım 408 veriyor sen hesap et :)

Bilgilendirme için teşekkürler. Bu kasadan vazgeçtim:) Para biriktirip 200R alacağım galiba.

• Hocam bende de zalman r1 siyah kasa var alttaki görseldek gibi sizde de sürekli kırmızı ışık yanıyor mu? Birde açma düğmesinde mavi ışık yanıp sönüyor aklıma takıldı neden acaba

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Ctkeray C kullanıcısına yanıt
    Mavi ışık genelde güç düğmesi ışığı olarak kullanılır. Kırmızı ışık ise hdd ışığı olarak kullanılır. Hdd okuyup yazdıkça, kırmızı ışık yanıp söner.Yani bağlantısını ters yapmışlar. Sizin için sorun değilse kalabilir. Ya da ana kart açıp bağlantı yapmanız lazım.

• Bende zalman z3 plus var. 4 fanı olması iyi ama bunları kontrol edemiyorsunuz ve kablo toplama için bir şey yapılmamış bu kasada. Pek tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.