Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Zalman Z11 Neo Kasa aldım. Bir sorunum var. Dvd Writer takmak istedim. Herşeyi düzgün yaptım. Yalnız vida delikleri en az 2cm geride kalıyor. Dvd Writer markası Asus. Kasayla ilgili bir sıkıntı bu sanırım. Dvd Writer ile alakası yok sanırım. Yokmudur çözüm yolu. Bende vidalamadan öyle bıraktım ama sonuçta boşta durması iyi değil. Bilen varsa lütfen yardım etsin. Dvd Writer da yeni olmassa değiştirebilirimde ama sorun kasada sanırım.
  • Arkadaşlar zalman R1 kasa kullanan varmı şu aparat olmadığı için hdd montajı yaparmıyorum . Sizin kasanın içinden çıktımı bu aparat . Bunlardan nerden temin edebilirim.

Bu mesaja eklenen görseller:

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]
  • Kasa için sıvı soğutma (custom) kit sipariş ettim bakalım Z3 Plus'ta nasıl sonuç çıkacak nasıl bir görüntü olacak. Daha kasayı kurmadım kutusunda duruyor, ancak dvd-rw taksam mı takmasam mı kararsızım. Kasa Zalman Z3 Plus Beyaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman Z3 plus kullanıyorum. Oyundayken aşırı ses çıkartıyor çaresi nedir? Ve fanlardan değişik sürtünme sesi tarzı sesler geliyor, motor sesi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntberkay

Zalman Z3 plus kullanıyorum. Oyundayken aşırı ses çıkartıyor çaresi nedir? Ve fanlardan değişik sürtünme sesi tarzı sesler geliyor, motor sesi gibi...

fanlarin baglantilarini cikartin, özellikle öndeki mavi ledli fan hız ayarı olmadığı için sesli çalışıyor, üstteki iki fanında bağlantisini cikartin, sade kasanın arkasında duran dışarı hava ufleyen fanı anakartın uygun yerine takın, ses nasıl kesiliyor deneyin. sıcaklıklar artacaktır tabi bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: tntberkay

Zalman Z3 plus kullanıyorum. Oyundayken aşırı ses çıkartıyor çaresi nedir? Ve fanlardan değişik sürtünme sesi tarzı sesler geliyor, motor sesi gibi...

fanlarin baglantilarini cikartin, özellikle öndeki mavi ledli fan hız ayarı olmadığı için sesli çalışıyor, üstteki iki fanında bağlantisini cikartin, sade kasanın arkasında duran dışarı hava ufleyen fanı anakartın uygun yerine takın, ses nasıl kesiliyor deneyin. sıcaklıklar artacaktır tabi bu şekilde.

öndeki ledli fanı ve işlemci soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Birde start tuşuna bastığım zaman ön fandan bir tıkırtı geliyor sonra çalışmaya başlıyor çok sinir bozucu..

• tntberkay kullanıcısına yanıt
    Z3+ plus önde gelen fan çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

Z3+ plus önde gelen fan çöp.

Katılıyorum. En kısa sürede değiştireceğim. Kaliteli sessiz bir fan öneriniz var mı 50-60TL ye kadar?
  • Sa Beyler
    Zalman Z11 Plus hf1 fanları kaç cm bilmiyorum ama şuan içinde 5 tane var 2si 3pin 3adet molex.Psudan 4molex çıkıyor anakarttada 2 tane yuva var sonuç olarak 1 tane molex artıyor.

Arkadaki ledli fanı söküp yukarı takmak istiyorum 3 pinle anakarta bağlıcam.
    Öndeki ledliyide alta takıcam onu molexle bağlıyacağım.
    2 adet corsair ledsiz fan alıp 1ön 1arkaya takıcam performansı iyi olması açısından.
    Şimdi alıcağım fanlar büyük ihtimal 3 pin.
    Nasıl bir yol izlemem lazım.Molexi mi 3pine çevirmem lazım.3pin çoğaltıcı mı almak lazım?
    Ve anakartın msi command center işlemci fan hızını kontrol ediyor ama arka fanda değişiklik yapmıyor.Fan kontrolcüsüz tek arka fanı kontrol edemezmiyiz?

• Zalman z3 plus kullanmaktayım ama kasanın üstündeki fan kontrolü çalışmıyor bağlantılarıda doğru yaptım üstü iki fan direk kntrolden gelen girişlere takılı ve ordan kotrolcüden gelen moex bağlantısı ile psuya ama düğmeye bastığıdma fanarda hiç bir değişme olmuyor varmı bunu bi çözümü ?
  • ZALMAN HERZAMAN FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ SUNUYOR KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMİYOR.
  • Selamlar. Zalmanin mini tower(t1-t2...t5 vs) kasalarindan cikan 8cmlik fan molex mi yoksa 3pin-4pin midir? Vaktim kisitli, ona gore toplu siparis verecegim bir proje icin.

• Bende Zalman Z3 plus modelini aldım. Gerçekten çok hoş 4 fanla geliyor bide o çok güzel bir olay. Akıllı fan özelliği tepedekiler için fark ediyor gerçekten. Özellikle boş nette dolaşırken felan low a alıyorum ses tamamen kesiliyor. Belki ileride ses çıkarır daha yeni o yüzden sessiz belkide ama memnunum. Benide listeye ekleyebilirsiniz :)
  • Arkadaşlar zalman kasa düşünüyorum 250-300 tl arası birşey yeter merak ettiğim tek birşey var ben penceresi bana bakcak şekilde yukarda koymayı düşünüyorum bundan dolayı power tuşunun pencerenin yanında olması istiyorum öyle bir model varmıdır :D
  • Zalman z11 kaç fanla geliyor ? Kaliteli midir ve custom sıvı soğutma için önerir misiniz ?

• HDD kızakları olmadan Z3Plus'a HDD montajı yapılabilir mi?

• Hocam Z11 Plus HF1 benide eklermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Zalman z11 kaç fanla geliyor ? Kaliteli midir ve custom sıvı soğutma için önerir misiniz ?

Arkada , önde ve üst tarafta toplam 3 adet fanla geliyor birde yan iki kapaktada var ufak fanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

HDD kızakları olmadan Z3Plus'a HDD montajı yapılabilir mi?

Yapılabilir , yanlardan 2 şer vida atarsın olur. Hdd kızakları montajı kolaylaştırır sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

HDD kızakları olmadan Z3Plus'a HDD montajı yapılabilir mi?

Yapılabilir , yanlardan 2 şer vida atarsın olur. Hdd kızakları montajı kolaylaştırır sadece.

Kızaksız sanki boşluk olacakmış gibi bir hisse kapıldım. Kasa sahibine de sordum uzun vidayla olabilir gibi dedi ama uzun vida bulsam bile uyup uymayacağından emin olamadım. Eğer deneme imkanı olan varsa, çok mutlu olurum.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.