Bende ürünü spariş ettim. Artık sesten beynim uyuştu, vuvuzella gibi! Sıkıntım olursa artık buraya dadanırım :) Başınızı ağrıtırım..
quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
Bende ürünü spariş ettim. Artık sesten beynim uyuştu, vuvuzella gibi! Sıkıntım olursa artık buraya dadanırım :) Başınızı ağrıtırım..
Her zaman burdayım sıkıntınız olursa yardımcı olurum. Sıcak, bunaltıcı ,yakıcı ,kavrucu günlere veda edin. Soğuk ,serin ve sessiz günler çok yakında sizin olacak.
pm
Vallahi arkadaşım testler için eline koluna sağlık.... bende thermalright alacaktım yanına birde vrm soğutucu fakat bu hepsi bir arada full + full bayan doktordan bakalım bugün bende sipariş verdim sonuç ne olacak bende o.c. ziyade sessizlik için alanlardanım o.c. siz kart bir süre daha gider gerekirse onuda rahatlıkla yaparız artık...
vbalikci arkadaşım soğutucu eline ulaştımı veya ulaştı ise seninde 1 haftadamı ulaştı....
sapphire 2gb ddr5 ekran kartım var soğutuvusu vapor-x serisi fakat boşta 60 yükte 90 gördüğüm oluyor ve sesi rahatsız ediyor ve stok fanı 100de 100de çalıştırıyorum değerleri bu şekilde malum yaz ayı bende soğutucu almayı düşünüyorum fakat vrm işini anlamadım garanti dışımı oluyor yoksa destek veriyorlarmı bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum 3seçenek var şuan aklımda biri bu diğerleri 80tl hepsi buradada:)
18 gün oldu daha gelmedi :) Yaz bitince gelecek :)
Ben dayanamayıp sipariş vermiştim ve ulaşması tam 6 gün sürdü. Şehir dışında olduğumdan monte etme fırsatım olmadı, bu sebepten bayağı bir sabırsızlanıyorum. Başlık altında ek olaraktan sakıncası yoksa eğer minik bir inceleme yapmak isterim.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: safucuk216
sapphire 2gb ddr5 ekran kartım var soğutuvusu vapor-x serisi fakat boşta 60 yükte 90 gördüğüm oluyor ve sesi rahatsız ediyor ve stok fanı 100de 100de çalıştırıyorum değerleri bu şekilde malum yaz ayı bende soğutucu almayı düşünüyorum fakat vrm işini anlamadım garanti dışımı oluyor yoksa destek veriyorlarmı bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum 3seçenek var şuan aklımda biri bu diğerleri 80tl hepsi buradada:)
Ekran kartının modelini tam söylememişsin. benim tanıttığım soğutucu atinin 58xx serisine uyumlu. Hepsiburada da thermalright ın var. fakat o 58xx serisi için ürütilmiş bir soğutucu değil çünkü vrm leri soğutamıyorsun. Şu anda piyasada en verimli ve tam uyumlu soğutucu bu. Ona göre düşün taşın.paranı boşa verme...
quote:
Orijinalden alıntı: Mordeaur
Ben dayanamayıp sipariş vermiştim ve ulaşması tam 6 gün sürdü. Şehir dışında olduğumdan monte etme fırsatım olmadı, bu sebepten bayağı bir sabırsızlanıyorum. Başlık altında ek olaraktan sakıncası yoksa eğer minik bir inceleme yapmak isterim.
Saygılar.
Bir sakıncası yok ama bence gerek te yok. Ben oyunlarda da denedim ama ss koymadım. Açtığım konuyu resimlerle abartıp kotalı arkadaşlara eziyet etmek istemedim. Değilse elimde bir çok ss var. Zaten kartı en fazla yoran furmark var. oyunlar o kadar yormuyor.Furmarktaki sıcaklığa nazaran oyunlarda 5 derece düşüş oluyor. Özetle sessizlik ve serinlik isteyenlerin kaçırmaması gereken bir ürün. Ha bu arada dünyada ilk incelemesini de yapan benim herhalde
Soğutucunun eline geç ulaşacak arkadaşlarda muhakkak bir sorun olmuştur. Gümrükte bir sorun yoktur ama ptt nin dağıtımında biraz yavaşlık olabilir.Çünkü konyanın bir kasabasında yaşamama rağmen 7 günde geldi.
Bu arada soğutucu eline ulaşmış olan arkadaşlara tavsiyem atinin stok vrm soğutucusunu kullanmaları. Çünkü zalmanın kendi vrm soğtucuları fazla iş görmüyor(oc ile uğraşmazsanız işinizi görür.) Atinin kendi stok vrm soğtucusu hem ağır hemde ısıyı daha çok alana yayıp daha etkili soğutma yapaliliyor. Bundan önceden bahsetmiş olabilirim ama üstüne tekrar basmakta fayda var.
Siteden yarım yamalak ingilizcem ile anladığım kadarı ile 22 sinde kargo verilmiş yarın 7 gün olacak fakat hafta sonunuda hesaba katıyorum...bekleyelim olmazsa haftaya eposta atarız...
en geç pazartesi (02.08.2010) tarihinde elinde olur bir aksilik olmazsa. aman dikkat et 5870'ini fazla üşütme Yaz nezlesi olur yoksa.
Merak etme yanında ufo var baktım üşüyor hemen fişini takarım..
21 gün oldu :) HAvalar serinliyor artık :) PTT'yi aradım gelmedi dediler :) MAcera son sürat devam ediyor, bakayım ne olacak? Kasım gibi gelirse çok komik oluar
Eline sağlık güzel olmuş ayrıca soğutucu tasarımıda güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
21 gün oldu :) HAvalar serinliyor artık :) PTT'yi aradım gelmedi dediler :) MAcera son sürat devam ediyor, bakayım ne olacak? Kasım gibi gelirse çok komik oluar
Gelsinde kasımda gelsin ozaman fanların yerine resim koyar duvara asarız sanki çerçeve gibi duruyor...
Arkadaşlar gelmiş dün komşum almış :) Az önce açtım baktım, çok güzel görünüyor. Akşama takacağım, tek kusur bence Fan ayar aparatının kablosu biraz daha uzun olsaydı ama buna rağmen çok güzel görünüyor. Akşam monte ettikten sonra performansını yazarım buraya..
Hadi hayırlısı ben daha beklemiyom hafta sonuna doğru... Test sonuçlarını bekliyoruz...
Cihazı bir az önce taktım. Ben ekran kartının eski fanını söktüm ama oradaki aradaki parçayı sökmeden vrm'leri taktım. Aptallık ettim, en kısa zamanda eskisine döneceğim. Montajı biraz uğraştırdı açıkçası vrm'ler yüzünden ama onun dışında her şey çok kolay bir şekilde halloldu. Fan kontrol ayarını dışarı aldım, onu en kısığa aldığımda yani hiç açmadığımda sıcaklık 50 derece civarında onu açtığımda, 40 dereceye düşüyor ama ses çıkıyor bu da istediğim bir şey değil, o yüzden açmıyorum onu. Öte yandan anakarta bağlayacağımız yeri buldum, en alttaymış, oraya bağladım sonra kartı bağladım sorunsuz çalıştı. ÇOk şık, ışıl ışıl ce hızlandırılmadığında çok sessiz bir soğutcu. bu arda vrm'lerden biri yapışmadı, az önce düştü. Bu küçük olanlar, açtım tutturdum ama yine düştü, şimdi bir tanesi yok, yarın öbür gün eski kartın aparatlarını takacağım ya da vrm alacağım kalitelisinden. FurMark'la test yapacağım en kısa zamanda ama şu vrm beni geriyor, bir şey olur mu 1-2 gün olmasa üstünde?