Şimdi Ara

Zalman VF-3000A Ekran Kartı Soğutucusu Kullanıcı İncelemesi (HD5850) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Endişe edecek durum yok. Zalman'a HD 6950 elime ulaşmadan mail atıp durumu sormuştum. Gayet de uyuyor. Sadece termal test yapmadıklarından beklememin iyi olacağını belirtmişlerdi. Vrm konusu berdush arkadaşımızın dediği gibi. Kısacası verim alacaksınız, kafanız rahat olsun.

Kardeş sen ne zaman geçtin hd6900 serisine. valla ben yaşlanmışım be.
  • Aradımda Barkot Numarası İstedi :S 13 Haneli Bi Numara Falan Yok Sitede Bilmedigim için yardımcı olamadi
  • Bugün Öğlede Geldi. Monteledim 2000 Rpm'de ses fazla duyulmicak kadar az ama 73 dereceyi gördü kart.. acikcasi fazla bi fark göremedim 60 dereceyi gecmez sandım... Neyse Sağlık Olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuradinBronzeBeard

Bugün Öğlede Geldi. Monteledim 2000 Rpm'de ses fazla duyulmicak kadar az ama 73 dereceyi gördü kart.. acikcasi fazla bi fark göremedim 60 dereceyi gecmez sandım... Neyse Sağlık Olsun..

stok değerlerdeki ısı durumu ile zalman arasında en az %30 luk ses ve ısı farkı olması lazım.
    stok fanla maksimum kaç derece idi kart.
    zalmanla kaç derece oldu?
    sanki montaj da sıkıntı var gibi.
  • Zalmanın Kendi VRM ve Ram Sogutucularını Taktım..
    Stok Fanda Kart 90'ı Rahat Görüyordu Fani Sapphire Trixx İle Kendim Ayarladıgımda 80-82 Arası Değişiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuradinBronzeBeard -- 23 Şubat 2011; 17:04:20 >
  • sipariş edecemde kapıda ödeme seçeneğimiz varmı acaba arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddd777

sipariş edecemde kapıda ödeme seçeneğimiz varmı acaba arkadaşlar ?

Yurtdışı siparişlerde kapıda ödeme zor. Daha Türkiye deki internet siteleri tam ayak uyduramadı.
    En iyisi kredi kartı ile paypal üzerinden alışverişini yap.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.