Bildirim
Zalman Z11 Neo Kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum z11 neo z11 plusa göre daha şık ve daha modern bir kasa. Lakin ben kırmızı ledli bir kasa istiyorum. Bu yüzden z11 plus hf1'i tercih etmiştim lakin kasanın üst panelinde yer alan usb 3.0 ların direkt anakart üzerine değilde arkadaki usb 3.0 soketlerine bağlantılı olması beni acayip rahatsız etti. Bu yüzden z11 neo alıp fanlarını değiştirmek istiyorum ama zalmanın kendi kırmızı led fanları Türkiye'de satılmıyor galiba ben bulamadım bilmiyorum ne yapacağım. Sorunuza gelecek olursak inventus güvenilir bir firmadır. -
Defalarca alışveriş yaptım şahsi görüşüm piyasadaki en güvenilir firma hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XEelia
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum z11 neo z11 plusa göre daha şık ve daha modern bir kasa. Lakin ben kırmızı ledli bir kasa istiyorum. Bu yüzden z11 plus hf1'i tercih etmiştim lakin kasanın üst panelinde yer alan usb 3.0 ların direkt anakart üzerine değilde arkadaki usb 3.0 soketlerine bağlantılı olması beni acayip rahatsız etti. Bu yüzden z11 neo alıp fanlarını değiştirmek istiyorum ama zalmanın kendi kırmızı led fanları Türkiye'de satılmıyor galiba ben bulamadım bilmiyorum ne yapacağım. Sorunuza gelecek olursak inventus güvenilir bir firmadır.
Bende aerocool cyborg model kasa var şu anda. 5 sene önce almıştım. İşlemcim bile i5750 çok eski düşün artık. Ara ara upgrade yaptım ama artık hem kasa hem işlemciyi değiştiriyorum. i56600 ve msi h170 gaming m3 alıyorum. Anakart geldi hatta. Kasaları incelerken önce plus olurmu diye düşündüm ama neo sanırım daha yeni çıkmış bir kasa ve daha iyi gibi geldi. Çok aşırı kasa bütçem yok bu yüzden bunu tercih ediyorum. Inventustan sipariş vereceğim artık ellerinde var görünüyor. Kırmızı ledleri bulmak zor doğru diyorsun.
-
Anakartı h170a pro gaming seçseydiniz keşke ledlerini maviye ayarlardınız daha bir hoş olurdu neonun içi
quote:
Anakartı h170a pro gaming seçseydiniz keşke ledlerini maviye ayarlardınız daha bir hoş olurdu neonun içi
Çok düşündüm ama pro modeli açıkcası benim için gereksiz buldum. Bütçem sınırsız değil malesef. 80 lira civarı farkediyordu o yüzden tercih etmedim. Zaten OC yapmayacağım. O yüzden işlemcide de K modeli tercih etmedim. Sadece ekran kartım GTX 760 Asus. Şimdilik değiştirmiyorum onu. Oyunları ultra oynamak gibi bir derdim yok. -
Onuda zamanı gelince değiştirirsiniz hocam şimdiden hayırlı olsun
quote:
Onuda zamanı gelince değiştirirsiniz hocam şimdiden hayırlı olsun
Tşk ederim dostum. Ekran kartı acil değildi zaten. Onuda ileriki zamanda upgrade yaparım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X