Şimdi Ara

Zalman z11 Plus vs Corsair 400r hakkında bilgi istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşların önerisi doğrultusunda karar değiştirerek Aerocool almaktan vazgeçtim.

Şimdide Zalman z11 Plus ve Corsair 400r arasında kaldım.

Zalmanın tipi hoşuma gitti ayrıca fiyatıda 30-40 lira civarı daha uygun (vatan %25 fiyatları).
    Corsair ise daha pahalı ancak kalitesi ve bazı artıları var.

Kasa kalitesi, kablo saklama kanalları, kullanımı, fanları v.b hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

İki kasa hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

Ayrıca Corsair 300r+600w'da içimden geçiyor. Psu değiştirirsem tabi.
    Yada Zalman alıp psu'yu yazın değiştiririm. Elimdeki Psu 2 yılı geçti.

Edit: Fikir değişikliği Başlığı ve mesajımı düzenledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz008 -- 26 Mart 2013; 20:57:32 >

• Yukarı taşıyalım bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklımda olan bi kasadir kendisi.yabancı incelemeleri bi oku istersen.malzeme kalitesi öyle süper degil.sanırım tipi Sizi cezbetti
    incelemelerden konuşacak olursak iyi bir kasa gibi duruyor.forumda kullanici klübü mevcut ordaki arkadaşlara bi pm atın.bastada dediğim gibi benimde aklımda fakat 240lik radyatör tepeye takilirmi ?takilirsa fan takilirmi ? Gibi sorularıma cevap bulamadım beklemedeyim mobilden bulamadım kullanıcı klubunu kasa/güç kaynağı forumunu incelerseniz hemen bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Benimde aklımda olan bi kasadir kendisi.yabancı incelemeleri bi oku istersen.malzeme kalitesi öyle süper degil.sanırım tipi Sizi cezbetti
    incelemelerden konuşacak olursak iyi bir kasa gibi duruyor.forumda kullanici klübü mevcut ordaki arkadaşlara bi pm atın.bastada dediğim gibi benimde aklımda fakat 240lik radyatör tepeye takilirmi ?takilirsa fan takilirmi ? Gibi sorularıma cevap bulamadım beklemedeyim mobilden bulamadım kullanıcı klubunu kasa/güç kaynağı forumunu incelerseniz hemen bulursunuz

Teşekkür ederim hocam bir bakayım incelemelere ve klubüne.

Evet hocam tipi ve kırmızı renkli olması cezbetti beni

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz008 -- 24 Mart 2013; 0:10:09 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71877426&p=1#71877426
    Linki buldum ama mobil tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazz_ern -- 24 Mart 2013; 0:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71877426&p=1#71877426
    Linki buldum ama mobil tabi

Bakayım bir hocam. Sorun değil çeviririz normale.

İncelemelere felan baktım bayağı ilgimi çekiyor kasa.

Birde kullanıcı yorumlarını görelim bakalım.

• onun alternatifi 400 r oluyo herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsair fanlarına selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown
    Corsair fanlarına selam olsun

Teknobiyotiğin efsane facebook kampanyasına gönderme dimi Chris Brown?

Olayı bilmeyenler için buyrun linkler aşağıda...

http://eksisozluk.com/entry/31629961
    http://tinypic.com/view.php?pic=24ys081&s=6
    http://tinypic.com/view.php?pic=2u9obh5&s=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xooa -- 24 Mart 2013; 11:41:17 >

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: xooa

quote:

Teknobiyotiğin efsane facebook kampanyasına gönderme dimi Chris Brown?

Olayı bilmeyenler için buyrun linkler aşağıda...

http://eksisozluk.com/entry/31629961
    http://tinypic.com/view.php?pic=24ys081&s=6
    http://tinypic.com/view.php?pic=2u9obh5&s=6

Arkadaşlar yok mu bi kullanıcı bu kasa hakkında yorum yapabilecek ?

• Alınır bence.Güzel kasa.
  • Malzemesi çok kalitesiz. Bence alma dış görünüşüne bakıp da aldanma. Hatta geçenlerde forumdan birinin 1100W'lık PSU'su vardı bu markadan gelen kasanın içinde alev aldı. Bildiğin güç kaynağı tutuştu kendi kendine. Büyük ihtimalle öyleyse nasıl böyle süslemişler diyeceksin. İşte kalitesizliğin sebebi de o yani dört bir yanını ırmızı ile boyanmış plastikle kaplamışlar. Çeliği bile teneke gibi. Zaten çok kısa bir sürede de boyaları vb. dökülmeye başlıyor. Kasayı makyajı reklamı boyası güzel diye almayın. O kasayı size taviye etmiyorum şahsen çok problemi ve şikayetçisi var. CoolerMaster veya Corsair gibi markaların kasaları renksizdir ama hayatınızda görebileceğiniz en kaliteli malzemelere sahiptir. Sisteminizi bunlara emanet etmeyin şahsen PSU'ları ve plastikleri bile kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Malzemesi çok kalitesiz. Bence alma dış görünüşüne bakıp da aldanma. Hatta geçenlerde forumdan birinin 1100W'lık PSU'su vardı bu markadan gelen kasanın içinde alev aldı. Bildiğin güç kaynağı tutuştu kendi kendine. Büyük ihtimalle öyleyse nasıl böyle süslemişler diyeceksin. İşte kalitesizliğin sebebi de o yani dört bir yanını ırmızı ile boyanmış plastikle kaplamışlar. Çeliği bile teneke gibi. Zaten çok kısa bir sürede de boyaları vb. dökülmeye başlıyor. Kasayı makyajı reklamı boyası güzel diye almayın. O kasayı size taviye etmiyorum şahsen çok problemi ve şikayetçisi var. CoolerMaster veya Corsair gibi markaların kasaları renksizdir ama hayatınızda görebileceğiniz en kaliteli malzemelere sahiptir. Sisteminizi bunlara emanet etmeyin şahsen PSU'ları ve plastikleri bile kalitesiz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Psu'suz model almayı düşünüyorum zaten. Bunları göz önünde bulunduracağım.

Bir bakayım olmadı 300r, 400r veya haf 912 Advance bakacağım.

Psu'suz olacak şekilde başka önerileride göz önünde bulundurabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

Aerocool Xpredator x3 Devil Red Edition kasasını önerir misiniz ? Rengi ve tasarımı çok hoşuma gitti, almayı düşünüyorum. Malum şuanki kasam 7 yıllık ve dökülmeye başladı. Elimden geldiğince birkaç işlem yaptım bir süre daha kullanayım diye fakat pek işe yaramıyor neresini tutsam elimde kalacak diye korkuyorum.

Kasa kalitesi, kablo saklama kanalları, kullanımı, fanları v.b hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Yorumlarınızı bekliyorum

Alacağınız kasaya vereceğiniz para yerine corsair 400r öneririm. Tipi sizi cezbetmiş olabilir fakat özelliklere bakıldığında 400r' nin gerisinde kalıyor üstelik fiyatları birbirine yakın. Görünüş açısındanda bakarsak corsair 400r ' nin içine siz sisteminizi dizin, ledli fanlarınızı takın bi gece olsun ışıkları kapatın o kasaya bakmaya doyamazsınız zaten Açıkçası benim gönlüm 400r ' den yana. Ama illede daha da güzel görünüşlü bi kasa olsun ben görünüşünü sevmedim derseniz alın size görünüş

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/zalman-z11-plus-z11-plus-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59189

Bizzat kullanıyorum görünüş hava akımı mükemmel bi kasa. Size kalmış bir durum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

quote:

Malzemesi çok kalitesiz. Bence alma dış görünüşüne bakıp da aldanma. Hatta geçenlerde forumdan birinin 1100W'lık PSU'su vardı bu markadan gelen kasanın içinde alev aldı. Bildiğin güç kaynağı tutuştu kendi kendine. Büyük ihtimalle öyleyse nasıl böyle süslemişler diyeceksin. İşte kalitesizliğin sebebi de o yani dört bir yanını ırmızı ile boyanmış plastikle kaplamışlar. Çeliği bile teneke gibi. Zaten çok kısa bir sürede de boyaları vb. dökülmeye başlıyor. Kasayı makyajı reklamı boyası güzel diye almayın. O kasayı size taviye etmiyorum şahsen çok problemi ve şikayetçisi var. CoolerMaster veya Corsair gibi markaların kasaları renksizdir ama hayatınızda görebileceğiniz en kaliteli malzemelere sahiptir. Sisteminizi bunlara emanet etmeyin şahsen PSU'ları ve plastikleri bile kalitesiz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Psu'suz model almayı düşünüyorum zaten. Bunları göz önünde bulunduracağım.

Bir bakayım olmadı 300r, 400r veya haf 912 Advance bakacağım.

Psu'suz olacak şekilde başka önerileride göz önünde bulundurabilirim.

o kasanın fiyatını bilmiyorum ama kasası alev alan var. onun yerine corsair 300r+600W veya 400r+750W modelleri var bunlardan birini alın.

• 400r cok daha iyi olur

• bunun vatanda psusuz olanıda var ama psu al 700 watt psu 90 kusura geliyor

Ben çok araştırdım en son Thermaltake Level 10 gts de karar kıldım.. 700 watt PSU ile geliyor...4 adet HDD çekmeceli ve kilitli..4 adet disk dock hazır power kabloları çekili sadece sataları bağla kullan mükemmel istediğim zaman diski söküp istediğim yere götürüyorum... ayrıca usb 3.0 da var..ve içeriden soketli arkadan kablolu değil.. yanda hazır katlanan kulaklık askısı vb.. her yönden kullanışlı kasa bir kere alınır bu kasa uzun süre kullanılacak bir kasa kolay montaj kaliteli yeterli sanlar ve soğutma ben çok memnunum...

ben 310 tl ye almıştım şu an 338 >>>http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/thermaltake-vo37001n2n-vo37001n2n-level-10-gts-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62328#allImages

• Ben şahsen Corsair 400R öneririm. İçinde gelen CX750W her türlü dandik Aerocool PSU'lardan iyidir. Malzemeleri de her türlü daha iyidir.
  • quote:

Ben şahsen Corsair 400R öneririm. İçinde gelen CX750W her türlü dandik Aerocool PSU'lardan iyidir. Malzemeleri de her türlü daha iyidir.

Elimde psu var hocam ama bunu elimden çıkarıp psu lu alabilirim tabi öle oluraa kasa işi yaza kalacak

Psusuz bakıyorum şimdilik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.