< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 19 Mart 2018; 12:17:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 19 Mart 2018; 12:17:54 > |
Öncelikle bu aralar forumda baya alingan sıkılgan insanlar çoğaldiği için en başa yazayim ki saçma sapan çolukla çocukla uğraşmak istemiyorum çünkü.. Hiç bi marka babamin mali değil, Kötüyü nasil acimasizca eleştiriyorsak iyi olanida öveceğiz.. '' Daha önce bu termal macunu kullanan arkadaşlar da yorum yapabilir mi ? '' dendiği için yazma gereği duydum..
Şahsim adina konuşuyorum, Zalman ZM-STG2 bu zamana kadar satin alip kullandiğim En iyi termal macundu.. İlla ki daha iyileri vardir piyasada ama ben ulaşilabilir seviyedeki bi çok termal macunu kullanmiş biri olarak, Daha doğrusu kullanmak zorunda kalmiş biri olarak Zalman ZM-STG2'den çok memnun kalmiştim.. Bitince o dönemler ne vatanda nede başka bi yerde bi daha bulamadiğim için o dönem Cooler Master E1 Ic Essential alip kullanmak zorunda kalmiştim, İyi iş görüyor.. Zalman ZM-STG2'in Dezavantaji şu, 1-2 sıkımlık ömrü olmasi ve Bilinen diğer termal macunlardan daha daha daha zor bi uygulama şekli olmasi, kullaniciyi uğraştirmasi... Yani '' ben işlemcinin üzerine sıkarim soğutucuyuda üzerine oturturum o zaten yayilir yeaaa '' Diyebileceğiniz bi macun değil Zalman ZM-STG2.. Kart yardimiyla veya içinden çikiyomuydu hatirlamiyorum ama özel spatula ile dikkatli şekilde işlemcinin üzerine ince katman sürüp özenle yayilmasi gereken bi macun.. Sizin konunuza ve yorumlariniza bakarak tahminim; Ya sizler bu macunu uygulamada hata yaptiniz, ya işlemci ve Soğutucu yüzeyini iyi temizlemediniz, ya Zalman ZM-STG2'ler artik eskisi kadar kaliteli üretilmiyor, ya donanim probleminiz var kiiii 90 100 dereceleri falan konuşuyosunuz bu isilar çoooooook yüksek sicakliklar, yada Zalman diye sizlere içine başka adii ucuz 5 para etmez bi macun doldurup onu paketleyip onu satmişlar.. Zalman ZM-STG2 ne kadar kötü olursa olsun sizlerin anlattiği kadar kötü olamaz çünkü hadi beni geçtim, forumda bile tam kapsamli termal macunlarla alakali inceleme konusunda ilk siralarda olduğu netleşen bi macun Zalman ZM-STG2.. Kullananlar baya bayaaa memnun... Açikçasi ben şaşirdim yorumlariniza.. Bir macun ne kadar kalitesiz olursa olsun birak termal macunu, işlemciye çikolata bile sürsen yinede Boşta 60 dereceyi yükte 100 110 falan göremez donanimsal/yazilimsal sıkıntı yoksa olmaz, Olmamali yani.. İlk firsatta aldiğiniz yeni termal macunun marka modelini ve uyguladiktan sonra bi değişim oldu mu olmadi mi yorumlarinizi konuya yazmanizi rica ediyorum.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhrhrh -- 5 Ocak 2018; 23:30:5 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 6 Ocak 2018; 6:52:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhrhrh -- 6 Ocak 2018; 10:8:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 6 Ocak 2018; 12:50:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 7 Ocak 2018; 1:12:2 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ocak 2018; 20:41:36 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 8 Ocak 2018; 16:25:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 8 Ocak 2018; 16:48:1 > |
|