Şimdi Ara

Zalmanda Problem:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük bir hevesle aldığım zalmanda büyük bir problem yaşıyorum lütfen yardımcı olun....

Resimde gösterdiğim P1 ve 24 adlı kablolar birbirine bağlı 24 ün üzerinde şöyle bir ifade geçiyor: WARNING: Do not connect this cable with the 4-pin ATX12V connector!Doing so can Damage motherboard and CPU
    Buna rağmen herşeyi denedim ve olmadı.

Sorunlarım Şunlar:::
    İki kabloyu resimdekgibi bağladığımda ve bilgisayarı çalıştırdıgımda 1 sn elektrik gelişi oluyor sonra gidiyor.
    24 ü çıkardıgımda yani sadece P1 i taktıgımda bilgisayar açıldı ama mainboardda bağlı hiçbirşey calısmadı fanlar hariç.

Bir de zalmanın teknis servisi gibi bir yer yok mu arayıp sorabilcegim bir yer.Cok aradım ama bulamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sitTR

Sorunlarım Şunlar:::
    İki kabloyu resimdekgibi bağladığımda ve bilgisayarı çalıştırdıgımda 1 sn elektrik gelişi oluyor sonra gidiyor.

sonra tekrar power tuşuna basınca açılıyor mu?Düzgün şekilde
  • Hayır bilgisayarı daha hiç açamadım zalman psu ile. sadece p1 kablosunu taktıgımda fanlar çalıştı o da psu kafasına göre estiği zaman.Her zaman olmuyo yani
  • iki elektrik girisini den baglanaman lazım 4lü güc girisine 2sarı2siyah kabloyu takmalısın anakart acmaz yoqsa devamlı güc keser 1 sn sürmez acılıp kapanır devamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

iki elektrik girisini den baglanaman lazım 4lü güc girisine 2sarı2siyah kabloyu takmalısın anakart acmaz yoqsa devamlı güc keser 1 sn sürmez acılıp kapanır devamlı

Abi zaten bunu bağlıyorum ben.
  • power ı aldıgın yere bir danıs belki power arzalıdır ! bence adamları ara konus sonra elinde patlamasın pus
  • Ya gigatekten aldım adamların servis elemanı 3 gün yokmuş yardımcı olamıyolarmış falan filan...
  • ya o 4 lü soket girisine dikkat ettim birtanede kırmızı var kablolarda benim bildigim
    24 lük resimde görünen kısım ın yanına ek olarak tekiliyor senin resimde gösterdiğin 4lük güc girisi dikkat edersen yanında ufak iki çıkıntı var sanki yanında birsey olamsını ifade ediyormus gibi bence 4lük bir adet daha güc giris olamlı die tahmin ediyorum bu power ın modeli ney ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitTR

Ya gigatekten aldım adamların servis elemanı 3 gün yokmuş yardımcı olamıyolarmış falan filan...

başka bir arkadaşına falan versen deneme amaçlı bakalım çalışacakmı psu'da bir sorun var gibi
  • zalmanda sorun hayret
  • http://www.mvktech.net/content/view/2691/39/ bu sitede bi iceleme yapılmıs bi bak istersen baglantı koblolarını felan gösteriyor ! bide burda
    http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/psu-roundup_20.html
  • quote:

ya o 4 lü soket girisine dikkat ettim birtanede kırmızı var kablolarda benim bildigim
    24 lük resimde görünen kısım ın yanına ek olarak tekiliyor senin resimde gösterdiğin 4lük güc girisi dikkat edersen yanında ufak iki çıkıntı var sanki yanında birsey olamsını ifade ediyormus gibi bence 4lük bir adet daha güc giris olamlı die tahmin ediyorum bu power ın modeli ney ?

Modeli zalman 460watt...

Başka bir bilgisayara takmak mantıklı ama sonuç yine aynı olacak büyük ihtimal.

Aopenın orjinal powerı nda da kablo girisleri aynı şekilde yani p1 kısmında 4 pin eksik ama aslanlar gibi çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitTR -- 23 Kasım 2006; 19:38:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

zalmanda sorun hayret

garantisi varsa dert etme
  • bencede dert etme ara konus geri gönder baska power al yada değiştirsinler üzülmeye degme zonlar ugrasın sen canını sıkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagri

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

zalmanda sorun hayret

garantisi varsa dert etme

Ya garanti var ama şimdi gönder ankaraya 1 ay bekle tabi ilgilenirlerse.Hele hele İlgilenmeyip adamların göndermesini beklersem zalmandan geriye sadece burdaki yazdıklarım kalır walla..
    Bu garanti olaylarını hiç sevmiyom

• Bu arada kablolarda bunlar arkadaslar..

• ak 1 satırın 3 resminde 2sarı 2 siyah kablu var o kabluyu da 4 lü kısma tak calıstır 24 +4 olucaktır o 4lü cpu regülatörlerine güc saglıyor tamamen anakart kontolünde
  • quote:

ak 1 satırın 3 resminde 2sarı 2 siyah kablu var o kabluyu da 4 lü kısma tak calıstır 24 +4 olucaktır o 4lü cpu regülatörlerine güc saglıyor tamamen anakart kontolünde

gözünü sevem fatal hemen bi deniyim psu ları degistirip:P
  • fatal abi süpersin sen benim fatalımsın fatality yaptın bana resmen

Arkadaslar bu fatal var ya bu fatal tam bi usta:Dheuheuehueh

• rica ederim nedemek psu larla baya anım vardır
    az carpılmadık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.