Bildirim
Zaman-13 cvp anahtari
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Basitti benim gibi dikkat hatası yapmiyorsan çok rahat +120 yaparsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi mat b kitapcigi 4. Soru yanlis degil mi ? 7b yi karsiya atip b parantezine alinca 5a-7 oluyor cevaba b diyor yani a ya tek diyor a 1 olursa sol taraf eksi olur sag taraf eksi olamaz.
Sosyal b kitapcigi son sorular da bir hata mi var
Official sanıp iyice incelemeden kontrol ettim pişmanım . Orjinalin açıklanmasını bekleyin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnbackus -- 23 Ocak 2016; 22:28:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
felsefe kisminda ve mat tek cift sorusunda hata var bence
Felsefe kisminda hatalar cok ama resmi degil beyler olur bu kadar bence
Sosyal de ve matda hatalar var bu siteye çok fazla güvenmiyorum açıkçası ben. Ya millicumhuriyet'i bekleyin yada resmi cevap anahtarını bence
bende farkettım kontrol ederken denemede toplam 5 6 hatalı soru var ama benım gıbı cok meraklı olanlar ıcın atmıstım kusura bakmayın -
Sıkıntı yok hocam, bende merak ettiğim için burdayım zaten. Ama bu sitenin yorumlarında falanda arkadaşlar baya bi topa tutmuşlar blogu yanlış cevaplardan dolayı . Yapacak bişey yok net sonuçlar için resmi cevap anahtarını bekliycez artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X