Zaman 4 Girenler arkadaşlar matematikleri karsilastiralim PM atin
Nasıldı zorluk olarak?
Normal
quote:
Orijinalden alıntı: kazm1
Normal
Diger zamanla karsilastirirmisin kardesim
3 le ayni
kök 2 ile kök 3ünn değerini ezbere bilmediğimden 2 soru yapamadım.behzat ezberleyin demişti off of
Diğerlerinden farklıydı bence... Türkçe bir tik daha zordu sosyal de.
quote:
Orijinalden alıntı: justdoitdoit
kök 2 ile kök 3ünn değerini ezbere bilmediğimden 2 soru yapamadım.behzat ezberleyin demişti off of
1.4 1.7 2.2
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
quote:
Orijinalden alıntı: justdoitdoit
1.4 1.7 2.2
kocaman yazıcam bunu bi yere
arkadaşlar cevapları atarmısınız karşılaştıralım
Zaman 1 ve 2 den matta 25 net yapiyorum 30 ve üzerine nasil cikarabilirim arkadaslar denememi cozeyim soru bankasindan mi gideyim
Eksiginin nerde olduguna bagli
FBaran7
kullanıcısına yanıt
Geometri ve problemlerde eksigim digerleri tamam
Geometri icin soru bankasi kasabilirsin hocam ama problemler icin tutupda bastan ygs yi almana gerek yok bence yuzde yuz yayinlarinin problemler fasikulu ve arikanin problemler fasikulunu al + gunde 1 tane ve ya 2 gunde 1 tane ygs mat denemesi yap zihnin zamanla problemde verilen baglantiyi bulmada hizlanacak daha vakit var
Up
Yarın giriyorum.
justdoitdoit
kullanıcısına yanıt
Nasıl yani kök2 ve kök3 ün değerini istediki
Türkçe zordu matematik bir iki soru dışında kolaydı sosyal bir iki soru dışında kolaydı fen üç dört soru dışında kolay sayılırdı.
Matematik a kitapçığı karşılaştıracak biri varsa pm atsın
Hocan fenlerin zorlugu sirayla nasildi diger zamanlara gore
Bu denemenin haricinde 2 ve 3e de girdim. Dershanede üstünkörü bi kontrol ettirdim feni en az yanlış zaman 4te olacak sanırım