Şimdi Ara

Zaman ayarlı kollektör vanası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki katlı bir evin her katında 8 çıkışlı kollektör tesisatları var.  Gece bir katı, gündüz de diğer katı kullanıyoruz ve gece kullanmadığımız katın ana kollektör vanasını kapatıp diğerini açıyoruz. Bu işi otomatik olarak yapacak bir ürün var mı?

Wifi / akıllı ev vb gibi komplike bir sisteme ihtiyac duymadan, sadece mekanik (ya da dijital) bir saate göre acip kapanan kapatacak ana kollektör vanası aradim ama bulamadım internette. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

selamlar

ilker.

• maliyeti pahalıya mal olur. ZAMAN AYARLI 3 YOLLU VANA alman gerekir, tam istediğin ürün bu

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, tam da aradığım ürün bu gibi. Neden 3 yollu lazım olacak anlamadim? (bizim kolektörlerde bir gelen bir donus 2 ana vana var)

Aşağıdaki ürünü gördüm, fiyatını soracağım. 12v ile çalışıyor diyor, pil ile çalışabiliyorsa daha iyi. 

https://www.altigen.com.tr/urun/73/3-yollu-mini-motorlu-vana

• 1 giriş 2 çıkış var. Giriş olan sürekli açık kombinin çıkışına bağlanacak. Vananın 2 çıkışından biri yukarı kat hattına diğeri aşağı kat hattına. 2 çıkış aynı anda kapalı yada aynı anda açık olmaz. Biri açıkken diğeri kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Tamamdır şimdi anladım,  teşekkürler.

Biraz piyasa araştırması yapacağım bu ürünle ilgili. Belki iki kata birer tane taktırabilirim, aynı anda ikisini de açabilmek mümkün olsun diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava alma vanasız petek
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.