Şimdi Ara

Zaman çarkı serisi Ağır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Zaman Çarkına başlamayı düşünüyorum ama ağır olduğunu söylüyorlar.Liseye geçeceğim.Ağır gelir mi ?

• Okuyan kişiler genelde beğeniyorlar ama kitapların sayısının fazlalığı, sayfa sayılarının uzunluğu ve serideki bazı kitapların nadir bulunması insanın hevesini kaçırmıyor değil.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    Ağır mı diye sormuştum ?
  • Kilo bazında ağır Dili ağır değil, basit kolay anlaşılabilir bir dili var fakat fantastik bir eser olduğu için bazı bölümlerinde sıkılabilirsin. Onun için biraz sabırlı olman gerek.Eğer fantastik türünü seviyorsan mutlaka okumalısın. 10000 civarı sayfa gözünü korkutmasın bir kere içine girersen sonunu görmeden çıkmazsın.
  • Ceyyn kullanıcısına yanıt
    Yüzükler efendisi yüzük kardeşliğinimi alsam yoksa bu serisinin 1. kitabınımı alsam ?
  • Yüzüklerin Efendisinin Zaman Çarkına göre daha ağır bir dili var ve Yüzük Kardeşliği ilk kitap değil ondan öncesi de var. Benim tavsiyem şu an için Zaman Çarkı.
    Tamam.Görüşün için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zaman Çarkı Serisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ejderha mızrağı ağır bir seri mi peki ?
  • Zaman Çarkı fiziksel olarak ağır, dil olarak ağır değil. Yüzüklerin Efendisinin dili çok daha ağırdır. Ejderha Mızrağı da ağır değil ama zaman çarkı konu olarak çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kitap 1 kg olsa 15 kg yapar

Ağır diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Zaman Çarkı fiziksel olarak ağır, dil olarak ağır değil. Yüzüklerin Efendisinin dili çok daha ağırdır. Ejderha Mızrağı da ağır değil ama zaman çarkı konu olarak çok daha iyi.

Silmarillion dışında yüzüklerin efendisinin dili ağır değil. Serinin parçası olarak kabul edilen hobbit çocuklar için yazılmış

• Bana sorarsan fantastik edebiyattan farklı kitaplar-seriler okuman daha iyi olur.
    Zaman çarkı dil olarak ağır değil lakin hem masraflı bir seridir (kitapları 50 tl civar ve 15 cilt) hem de çok uzun solukludur (20 bin sayfa civarı) Ayrıca bazı ciltlerin basımı olmadığı için bulmakta çok zorluk yaşarsın. Daha önce fantastik edebiyata yönelik seri okumadıysan giriş için çok uygun olmaz diye düşünüyorum.
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsin ?
  • Hobbit ile başlamanı öneririm, sonrasında Yüzüklerin Efendisi 3'lemesi ile devam edersin ve beğenirsen geri kalan orta dünya kitaplarını da okursun. (Silmarillion, Hurin'nin Çocukları, Bitmemiş Öyküler, Tehlikeli Diyardan Öyküler vs)
    Hem bu şekilde hafif dilli bir kitaptan biraz daha ağır dilli kitaplara kademeli olarak geçmiş olursun
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.
  • Ağır
    ilk 3 kitabı okumuş biri olarak belirtmeliyim ki kitapta olaylar hızlı ilerlemiyor
    bir nefeste okunacak kitaplardan değil.
    Birde ergen psikolojisi sürekli ben kahraman olmak istemiyorum edaları var gençlerin
    bunaltıcı, de get şurdan ben yaparım diyesi geliyor insanın :)
    Fantastik edebiyat deneyecekseniz Rüzgarın Adı , Amber yıllıkları, Hobit, ya da Gece nöbeti (Sergey Lukyanenko) gibi eserlerden başlayın.
  • bence kral katili güncesi başlayabilirsin ilk olarak.
  • güzel kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.