Şimdi Ara

Zaman Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi sayfaya girsem bi zaman denemesi aşkı.

Nedir bu zaman denemesi kim yapar kimin ne zaman yapılır nereden tedarik edebilirim

Tecrübeli biri cıksında anlatsın emınım ben gibi bilmeyenlerde coktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksaphire -- 30 Temmuz 2014; 18:09:02 >

• hangi dershaneye gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLİVERQUEEN.

hangi dershaneye gidiyorsun
    bayramdan sonra yazılacagım hocam
  • FEM YAZILIRSAN ABONE OLUYON 250 LİRA MI NE OLMAZSAN ZAMAN GAZETESİ ÇARŞAMBA GÜNLERİ VERİYO 5 LİRAYA HER HAFTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLİVERQUEEN.

FEM YAZILIRSAN ABONE OLUYON 250 LİRA MI NE OLMAZSAN ZAMAN GAZETESİ ÇARŞAMBA GÜNLERİ VERİYO 5 LİRAYA HER HAFTA
    tamam kardeşim bir kaç sorum daha war özelden yazyrm
  • Blacksaphire B kullanıcısına yanıt
    benim gibi birbirinden psikopat mat sorularıyla uğraşmak hoşuna gidiyorsa uyarayım çıkmaz sokağa girmek üzeresin. bende bir zamanlar arkadaşların gazlamaları ve zoruyla istemeye istemeye kayıt olmuştum.denemeleri çözmeye bir başladık başlayış o başlayış sonrası patladı gitti.her sene haftası haftasına sırf o mat soruları için alıyorum.bağımlılık yarattı meret!
  • Oof zaman denemesi <33 Anlatılmaz yaşanır.

Edit:Fem dershanesinden kayıt olursun belirlediğin adrese her gün gazete gelir pazartesileri saat beşte fem şubesinde deneme sınavı olursun güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 30 Temmuz 2014; 22:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacksaphire

Arkadaşlar hangi sayfaya girsem bi zaman denemesi aşkı.

Nedir bu zaman denemesi kim yapar kimin ne zaman yapılır nereden tedarik edebilirim

zaman denemesi şu anda tartışmasız piyasadaki en kaliteli denemeler gazeteye abone olursun 250 tl bayılırsın cemaat dershanesine gitmen şart değil ben finale gittim denemelere maltepe dershanesinde girdim ayrıca her hafta 200.000 kişi arasında kendi durumunu görürsün tavsiyem denemelere katılman çünkü şu anda soru tiplerini yenilemeye gayret eden tek kurum fem.diğer yayınlar birbirini tekrar ediyor.atrıca hoşuma giden diğer bir konu zaman denemelerinin renkli olması

• quote:

Orijinalden alıntı: n.fowleri

quote:

Orijinalden alıntı: Blacksaphire

Arkadaşlar hangi sayfaya girsem bi zaman denemesi aşkı.

zaman denemesi şu anda tartışmasız piyasadaki en kaliteli denemeler gazeteye abone olursun 250 tl bayılırsın cemaat dershanesine gitmen şart değil ben finale gittim denemelere maltepe dershanesinde girdim ayrıca her hafta 200.000 kişi arasında kendi durumunu görürsün tavsiyem denemelere katılman çünkü şu anda soru tiplerini yenilemeye gayret eden tek kurum fem.diğer yayınlar birbirini tekrar ediyor.atrıca hoşuma giden diğer bir konu zaman denemelerinin renkli olması
    fıyat 250 mı hocam ? ındırım falan yk mu ?

• Hocam bir dershaneye kayıt olmadan nasıl girebilirim.
    Yani ben dershaneye gitmiyecem ama zaman denemelerine girmek istiyorum.Ayrıca gözetmen parası falan istiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Diabolik-

Oof zaman denemesi <33 Anlatılmaz yaşanır.

Edit:Fem dershanesinden kayıt olursun belirlediğin adrese her gün gazete gelir pazartesileri saat beşte fem şubesinde deneme sınavı olursun güzeldir.
    Abonelik gecen sene 216 tl idi, gazete de geliyor evine. Denemede kaliteli sorular vardır. Çözmen gereken bir deneme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papcsaps

Hocam bir dershaneye kayıt olmadan nasıl girebilirim.
    Yani ben dershaneye gitmiyecem ama zaman denemelerine girmek istiyorum.Ayrıca gözetmen parası falan istiyorlar mı?

hayır dershaneye gitmen şart değil bir zaman gazetesi başvuru merkezine gidersin(abonelik merkezi) 250 tlyi yatırırsın istediğin cemaat dershanesinde denemene girip optiğini verirsin(benim kaldığım yerde öyle tabi türkiyenin her yerinde zaten gazete bayiinde seni bilgilendirirler)
  • Tamam saol hocam.
  • quote:

Tamam saol hocam.

önemli değil iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.fowleri

quote:

Tamam saol hocam.

önemli değil iyi çalışmalar...

Alıntıları Göster
    tek bir işe yarıyor sıralamanı goruyorsun.o da kopya cekenler mi dersin cevap anahtarı bulanlar mı dersin neler neler...... para kazanmak için yapılıyor tamamen
  • Kardeşim derece yaptım mati fulledim zaman denemesi en büyük etken bunda kendi adıma konuşuyorum
  • Çarşamba günü veriyolarmis ışte onu alirim daha
    iyi
  • ne zaman başlıyor bu sene yada hangi aylarda
  • zaman gazetesine aboneysen 40tl verip denemelere abone oluyorsun .değilsen 250 falan gazete+deneme .kasımda başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjuva -- 31 Temmuz 2014; 0:29:06 >
  • Gazete aboneliğini peşin vermek zorunlu mu ? Gazeteninkini ay ay verebilsek güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.