Şimdi Ara

ZAMAN MAKİNASI BULUNDU!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
8.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERTTT -- 6 Temmuz 2008; 19:53:24 >
  • hala gelecekten gelirlerdi diyorsunuz.
    dediğim gibi,geçmişe uzaydaki görüntü aracılığıyla gidilebilir.ancak müdahale edilemez.
    mesela şuan sizin yanınızda gelecekteki haliniz olsun.o size müdahale edemez.siz onu göremezsiniz.çünkü ona göre sadece zaman makinesinin,uzayda yakaladığı bir görüntü olursunuz.

koskoca bilim adamları bilmiyorlar sanki sizin düşündüğünüzü.
  • teleskopla uzayın derınlıklerıne bakılınca
    1000 yıl once olmus bıtmıs seylerı su an goırebılıyorlar
    bunu nasıl acıklarsınız
    mesela bır gezegenın olusumunu ızledıler gecen yılda,ama bu gezegen aslında 100 lerce yıl once olmus.
    bıraz arastırın anlarsınız..
    teleskopla nasıl ızlıyorlar o zaman
    demekkı zaman kavramı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERTTT

teleskopla uzayın derınlıklerıne bakılınca
    1000 yıl once olmus bıtmıs seylerı su an goırebılıyorlar
    bunu nasıl acıklarsınız
    mesela bır gezegenın olusumunu ızledıler gecen yılda,ama bu gezegen aslında 100 lerce yıl once olmus.
    bıraz arastırın anlarsınız..
    teleskopla nasıl ızlıyorlar o zaman
    demekkı zaman kavramı var

kaynak ve no ss no güven
  • Bi düşünün.Sizde anlayın saçmalığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 6 Temmuz 2008; 21:13:43 >
  • Başka bir açıdan bakıyorum;

Madem ki zaman makinesinin çalışması için uğraş veriliyor, neden günümüze gelecekten canlılar gelmedi?
  • Belki gelecekte bişey yaşanmıyor...!
  • zamanda gelecege yolculuk için ışık hızından fazla hızda hareket etmek gerekir yapmışmı bunlar? (e=mc2)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Başka bir açıdan bakıyorum;

Madem ki zaman makinesinin çalışması için uğraş veriliyor, neden günümüze gelecekten canlılar gelmedi?

evet şimdi ben de tam olarak bunu soracaktım, madem ki bu deneyler sonucunda zamanda dolaşılabilme mümkün kılanacak ozaman bu bilim adamlarının gelecekteki hali neden bu zamana gelemeiyor???
  • Bu haber kesinlikle yanlıştır.
    Cern'deki deney zamanda yolculuğu -solucan delikleri açılarak- amaçlıyor fakat bana göre bu mümkün olmayacak. Ben de geçmişi sadece izleyebileceğimiz fikrini savunuyorum. Bir örnekle; zaten her an kendi geçmişimizi görüyoruz. 30 cm uzaktaki aynaya bakarken görüntünün yansıması ve bizim algılamamız sırasında saniyenin 1/1000000000'i geçmiş oluyor ki bu da 1 nanosaniye demek. Yani her zaman kendi geçmişimizi görüyoruz. Geçmişe gidilme olayı da bence bu şekilde olabilir. Şu anda bile yaptığımız herşey fotonlar olarak uzayın derinlerine yansıyor. Biz ancak geçmişi bu fotonlardan hızlı giderek(!) sadece ve sadece izleyebiliriz. Bu ise mümkün değildir! Ayrıca çok önce de yazdığım gibi öyle olsaydı gelecekten gelenler olmaz mıydı? sorusu da bu yöndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrekka -- 6 Temmuz 2008; 19:50:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihofistanbul

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Başka bir açıdan bakıyorum;

evet şimdi ben de tam olarak bunu soracaktım, madem ki bu deneyler sonucunda zamanda dolaşılabilme mümkün kılanacak ozaman bu bilim adamlarının gelecekteki hali neden bu zamana gelemeiyor???

herseyde guvenlık ele alınır,belkıde guvenlık geregı gecmıse gıdenler ordakı kısılere gorunmez,yanı belkıde varlar vede bılmıyoruz..
    ayrıca amerıka yuksek teknolojıyı nasıl buldu..
    belkıde onların adamı gelecekten geldı vede soyledı..

sonucta bu kural dısı davranısı amerıkalılar yapar..

• hala madem zaman makinesi var neden bu zamana gelemiyor saçmalığından bahsediyorsunuz.sanırım diğer mesajları okumadan hemen koşuşturdunuz şu saçma fikri ortaya atmak için.yoksa 1000 kere yazdım sorunuzun cevabını.
  • geçmişe gitmek ya da geçmişten birilerini buraya getirmek çok tehlikeli ancak
    kelebek etkisinden hatırlayın küçük bir detay bile bütün geleceği değiştirebilir
    mesela ben şimdi geçmişe gidip Adolf Hitleri öldürsem bu zamanda dünyanın hakimi yahudiler olabilirdi . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

geçmişe gitmek ya da geçmişten birilerini buraya getirmek çok tehlikeli ancak
    kelebek etkisinden hatırlayın küçük bir detay bile bütün geleceği değiştirebilir
    mesela ben şimdi geçmişe gidip Adolf Hitleri öldürsem bu zamanda dünyanın hakimi yahudiler olabilirdi . . .

zaten öyleler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

geçmişe gitmek ya da geçmişten birilerini buraya getirmek çok tehlikeli ancak

zaten öyleler..

• quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Acaba o makinanın içine girsem benide iter mi?Yada buna izin alabilirmiyim.

ötenazi için izin al itsinler senide
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Ben bir keresinde bir dergide okumuştum.

Zamanda yolculuk yapılacaksa da sadece seyirci olarak yapılabilirmiş. Yani düzeni değiştirmek, eylem yapmak mümkün değil.

Bir de "solucan delikleri" denilen bir şey vardı hani?

O solucan delikleri gerçekden varsa evrenin bir ucundan diger ucuna acılan kısa bi tüne görevi işlio yüz yıl alcak bir yolculuk 5-10 yıl civarina düşüo
  • geçmişe gidebilseydim ilk işim
    ATATÜRK Ü BURAYA GETİRİP BU DÜZENİ BU ORTAMI DÜZELTMEK OLURDU
  • sanırım ımkansız yanı bence olma ihtimali %99. %1 yanı yuzde 1 ıhtımal
  • arkadaşlar bugündü sanırım deney fakat hiçbir haber bulamadım?? ne oldu? hiç bir yerde haber yok bugün değil miydi ya?? (cern'in deneyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 7 Temmuz 2008; 20:04:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.