Şimdi Ara

Zamanla Göz Rengi Değişirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gözüm loş ortamda koyu kahve hafif ışıklıda açık kahve güneşte kırmızı olurdu.Şimdi ise Normal ortamda sabah açık kahve ışıkta sarıya yakın bişey olmaya başladı.Ben daha açık olmasını istiyorum zamanla olur mu ?

NOT:16 yaşındayım

• değişir, benim gözlerim 19 yaşına kadar kahverengiydi, şuan mavi. ama bazen tam değişme aşamasında değişimi duranlar oluyor o kötü, ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

değişir, benim gözlerim 19 yaşına kadar kahverengiydi, şuan mavi. ama bazen tam değişme aşamasında değişimi duranlar oluyor o kötü, ona dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyphn06

Benim gözüm loş ortamda koyu kahve hafif ışıklıda açık kahve güneşte kırmızı olurdu.Şimdi ise Normal ortamda sabah açık kahve ışıkta sarıya yakın bişey olmaya başladı.Ben daha açık olmasını istiyorum zamanla olur mu ?

NOT:16 yaşındayım

acik kahverengiydi gozum 20den sonra daha da acildi. su an 24 yasindayim ela gozluyum. gunese cikinca ya da yesil giyince iyice yesile benziyor hatta sen yesil gozluymussun diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibLe

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

değişir, benim gözlerim 19 yaşına kadar kahverengiydi, şuan mavi. ama bazen tam değişme aşamasında değişimi duranlar oluyor o kötü, ona dikkat et.

acik kahverengiysen ela ya da yesile donebiliyor. mavi oldum diyenleri ciddiye alma :D

• Dostum göz rengini değiştirmek için quest yapmalısın bu quest 1.0.0.1 yamasıyla eklendi. Questi Adana Town'da bulabilirsin. Questin adı "Yine mi Adana?". Bu questi bitirdikten sonra npc ile konuşuyorsun sana item veriyor. O itemi aldıktan sonra GM'e pm atarsan göz rengini değiştirecektir.
  • Doğduğumda gözlerim siyahtı her yıl degisiyor su an beyaz ama seneye mavi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Dostum göz rengini değiştirmek için quest yapmalısın bu quest 1.0.0.1 yamasıyla eklendi. Questi Adana Town'da bulabilirsin. Questin adı "Yine mi Adana?". Bu questi bitirdikten sonra npc ile konuşuyorsun sana item veriyor. O itemi aldıktan sonra GM'e pm atarsan göz rengini değiştirecektir.

güncelleme geldi yalnız 50 lvlden önce açılmıyor o quest
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.