Şimdi Ara

zamlardan dolayı araç almayı erteleyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sahibinden.Com'daki ilanım ile ilgili olarak fikrimi önceki sayfada belirttim. "Kaza Yaptım" başlığında da aracın "KAZALI" etiketi ile piyasanın ne düşündüğü ile araç sahibi olarak benim ne düşündüğüm arasında örtüşen ve örtüşmeyen hususları belirttim. Aracımın A-B-C sütunlarında, tavan sacında ve yandan hiçbir kaza ve darbe etkisi olmadı, tüm parçalar Almanya'dan getirilen orjinal VW markalı yedek parçalar, aracı her gün kullanıyorum, sıfırdan farksız, showroom kondisyonunda, keşke tüm kullanılmış ve kazalı araçlar benimki kadar titiz, itina ve özenle bu hale getirilmiş olsa.

İlanımda aracımın KAZALI hususunu saklamadım, ciddi alıcılar zaten telefon eder, kendilerine ayrıntılı bilgi veririm. Takla atmış, pert olmuş, preste ezilmiş bir araç değil. Aracıma her yönü ile % 100 kefilim. Satın alıp beğenmeyen veya içine sinmeyene araç bedelini ve yaptığı masrafları da iade ederim. Fakat şunu da anladım, Türkiye 2. El Otomobil Piyasasında DÜRÜSTLÜK ve EFENDİLİK yeni doğmuş kuzular gibi aç kurtlara yem olmak demek. Ne yalan söyleyerek, ne gerçekleri gizleyerek, ne de kurtlara basit yem olmadan ilanımı en iyi şekilde formüle ettiğimden eminim.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Sızın sozunuzun erı olarak bılen bızler ıcın sorun degıl ama suankı sahıbınden.com dakı aracların genel durumdan dolayı sızın kucuk yazmanız ılanınızı okuyan ınsanın ıcıne suphe uyandırır sızı telefonla arayıp belkı duruma hakım olabılır ama belkıde sırf kucuk yazdıgınız ıcın dırek ılanı es gecebılır ben sızın ıyılıgını ıcın yazdım ancak nasıl olduysa kotu nıyetlı kısı oldum cıktım hayırlı satıslar
  • yıl sonu indirimleri için beklenebilir ama artan talebi kısmak için yıl sonuna doğru ötv artışı olacağı haberleri de duyuluyor bu arada.. bunu da beklerken göz önüne almalı bekleyen kişi derim ben.. burası türkiye, ötv artıverir bir gecede (düştüğü gibi!)
  • Yapmayın arkadaşlar küçük büyük yazmış ne farkeder sonuçta orda yazıyor mu? ciddi bir alıcı yazı küçük diye okumayacak mı? Elbette okuyacak.
  • "DH Forum Kıdemli Yarbay TANER GÖDE'den" Taner abi bence bu satırı çıkar şahsi görüşüm çocukça olmuş. Hele forum yarbay yazması acaip. Alınmanı istemem abi kusra kalma ama sanırım mantıklısı bu olur.
  • Arkadaşlar bu konu'da Taner Agabey'in ilanı hakkında yorum yapmıyoruz, ilanı tartışmıyoruz. Konu başlığında yazdığı gibi otomobil zamları hakkında konuşuyoruz. Taner Agabey'in ilanı iyi mi olmuş ? Sanane ! Taner Agabey'in ilanı kötü mü olmuş, yine sanane !

Madem bu kadar meraklısnız ilanı tartışmaya konu açın o zaman.
  • arakadaşlar yıl sonunda indirim olacağını hiç sanmıyorum ha eskiden neden oluyordu

1. bayilerin yıllık doldurması gereken kota vardı
    2.stoktaki araçları yeni yıldan önce eritmek için

şimdi stok yerine bazı markalardı 6 ayı geçen sıralar var ve otomobil satışları rekor seviyede yani bayilerin çoğu kotasın rahatça doldurmuş olacak zaten talep fazla bide buna yıl sonunda araçlarını yenilemek istiyen şirketler eklenecek yani havada bulut indirimi kampanyayı unut........... belki ülkemizde çok tutulmayan markalarda olur onada bişey diyemem
  • konu taner abi^nin ilana dönmül olaya bak. noyan: hocam aslında iyide lmuş alıcı arkadaş taner abiyi araştırıp görü aracı daha rahat alabilir. ben olsam
    kaldırmazdım.
    neyse bende ilana girdim olaya bak
  • İlanı düzenledim.

Ayrıca konuya dönecek olursak, "zamlardan dolayı araç almayı erteleyenler" hususunda daha önce yazdıklarım piyasadaki gerçekleri yansıtıyor, ne kadar erken alırsan o kadar iyi, çünkü geç alırsan zam gelir ve her zam araç almayı daha da erteletir, erken alırsan en azından araç bulmuş olur ve kullanmaya başlarsın. Ayrıca araç satış rakamlarından da insanların "model yılı" kompleksini aştığı görülüyor, genelde Mayıs ve Haziran aylarında araç satışları azalır, Temmuz'da dip yapardı, bugün veya yarın Haziran satış rakamları açıklanacak, hep beraber değerlendirelim. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı "MODEL YILI" tarihini 1 Ağustos'tan 1 Eylül'e almış, uygulamadaki değişiklik bu, 2011'de 2012 model olarak üretilmek kaydı ile 1 Eylül'den sonra tescil edilen araçlar 2012 model olacak, "Temmuz'da araç alınmaz" sözü belki "Ağustos'ta araç alınmaz" şeklinde değişecek.

2011 rekorlarla dolu bir yıl olacağına benziyor, hem satış adetleri olarak, hem zamlar olarak.

• millet almaya devam ederse ötv artacak ama millet tavrını koyar da bir kaç ay beklerse zam gelmeyecek, firmalar uyanıklar sık sık zam yaparak araç almayı düşünenleri hemen almaya, beklerler ise daha zamlı alacaklarını düşündürüyorlar.

bekleyin arkadaşlar almayın ya da alacaksanız da c sınıfı araçlara 50 binler vermeyin daha az donanımlı d sınıfı alın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.