Bildirim
Zara'da satılan michelin kostümü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Linki açarken bunu beklemiyordum. Tamam çöp ama michelin kostümü nedir abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakış açısı tabi
-
aslında değişik ama cılız adamlara gitmez - fotoğraftaki manken gibi - -
tövbe tövbe ya gece gece gülme krizi tuttu iyimi aklıma geldikçe gülüyorum -
utanmadan 470 tl fiyat cekip indirmisler matrix kosdumu gibi olmus :)
adam uyku tulumunu giymiş
çinden gelişi 30 tl falan,adam üstüne sağlam kar koyuyor kış biterken 120 ye kadar iner ondanda kar yapıyor
sonrada ülkede neden zengin daha zengin
-
ben tekstilde çalıştım ham maddeyi kıyafete çeviriyorduk
ham madde gelişi 3 tl ise işçilik dahil 5 tl ye satıyorduk,dükkan alıp onu 10 tl ye satıyordu
mont üretmek zor değildir,onun ham maddesi toplasan 20 tl bile etmez,hadi 20 tl diyelim,işçiliğede maksimum 10 tl diyelim,çünkü makina başında seri üretim olur herkes bir parçayı diker,günde bu monttan 1000 tane çıkıyordur
işçiler 800 tl maaş alır
kısacası işçilik maksimum 10 tl diyelim
etti 30 tl buda maksimumdur,adam onu alıp tanesini 50 tl ey satsada kar yapar,diyelimki 100 tl ye sattı ondanda iyi kar yapar
450 tl ne la -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
ham madde gelişi 3 tl ise işçilik dahil 5 tl ye satıyorduk,dükkan alıp onu 10 tl ye satıyordu
mont üretmek zor değildir,onun ham maddesi toplasan 20 tl bile etmez,hadi 20 tl diyelim,işçiliğede maksimum 10 tl diyelim,çünkü makina başında seri üretim olur herkes bir parçayı diker,günde bu monttan 1000 tane çıkıyordur
işçiler 800 tl maaş alır
etti 30 tl buda maksimumdur,adam onu alıp tanesini 50 tl ey satsada kar yapar,diyelimki 100 tl ye sattı ondanda iyi kar yapar
450 tl ne la
Hocam pazar mali ureten biryerde calistiniz siz herhalde o fiyatlar ne oyle, ben zara diesel armani bershka gibi sirketlere fason ureten biyerde musteri temsilciligi yaptim, onlarin kalitesine uygun 6 cepli fermuarli, astarli bir montu 18-22 tlden asagi kimse dikmiyordu ayrica dolarinda yukselmesiyle kumas fiyatlarida iyice moka sardi,
tabi yine bu markalarin fiyatlari fazla ucuk ona lafim yok imalatcidan en az 5 kat fazla katlati var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hiç mi gideri olmaz ya -
Michel kim dedim kendi kendime .
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: runx89
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
işçiler 800 tl maaş alır
450 tl ne la
Hocam pazar mali ureten biryerde calistiniz siz herhalde o fiyatlar ne oyle, ben zara diesel armani bershka gibi sirketlere fason ureten biyerde musteri temsilciligi yaptim, onlarin kalitesine uygun 6 cepli fermuarli, astarli bir montu 18-22 tlden asagi kimse dikmiyordu ayrica dolarinda yukselmesiyle kumas fiyatlarida iyice moka sardi,
tabi yine bu markalarin fiyatlari fazla ucuk ona lafim yok imalatcidan en az 5 kat fazla katlati var
sen pazar malını daha iyi bilirsin
ben pazar malı görmedim toptan üretim olunan lüks bir dikim yerindeydim,ayrıca mağazalara veriyorduk,sen ayrı ilde olduğun için bilemezsin ama ben türkiyenin tekstil merkezindeyim
-
-
Aynı mont
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X