Şimdi Ara

Zara Mont Baharlık 100 TL İlk Gelen Alır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Zara Mont Baharlık 100 TL İlk Gelen Alır..
    Merhaba arkadaşlar. Ürünün bedeni large, 2 kez giydim sanırım.. Sıfır dolabımda duruyor, para ihtiyacından dolayı satıyorum.. Alan hayrını görür, bu fiyata denim baharlık mont bulunmaz..

www.imgim.com/imag0593.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bayan için mi Bay için mi çiçekli filan hocam tam çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratKayaa

Bayan için mi Bay için mi çiçekli filan hocam tam çözemedim

Çiçekli değil hocam, bahar modası Zara'da bu şekildeydi ve vücut yapısı güzel erkeklerde çok güzel duran bir ürün. Denim mont diye geçiyor, Bay için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nudeanchowy

quote:

Çiçekli değil hocam, bahar modası Zara'da bu şekildeydi ve vücut yapısı güzel erkeklerde çok güzel duran bir ürün. Denim mont diye geçiyor, Bay için.

son fiyatmıdır peki
  • quote:

quote:

quote:

son fiyatmıdır peki

Evet hocam son fiyatidir, kusura bakmayin tatildeydim giris yapma imkanim olmadi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son fiyatmıdır peki

Evet hocam son fiyatidir, kusura bakmayin tatildeydim giris yapma imkanim olmadi...

peki hayırlı satışlar

• S beden olsaydı düşünürdüm. Large giyen arkadaşlar kaçırmasın bence. Güzel mont.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle dusunuyorum ancak kargodan cekinip almayanlar falan oluyor.. Tabi deneyerek almak herkesin hakki ancak montu kullanmadim, kargoyla gonderip denetip olmadigi zaman geri almam soz konusu olamaz yani.. Tesekkur ederim yorumunuz icin insallah yakisacak birine gider..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica etsem ölcülerini yazabilir misiniz ürün eski sezon sanırım cünki magazalarda his rastlamadim ama harika duruyor beden sorunu yasar miyim bilmiyorum zara genelde dar ürünler üretir bu da öyle sanirim sizin boy kilo nedir oluyor muydu tam üstünüze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen L beden ancak fit kesim. Benim boyum 1.86 civarı, kilom 76. Bu kiloya ve 85 e kadar olur düşüncesindeyim. Şu an şehirdışındayım dönünce ölçüleri de gönderebilirim isterseniz. Harika bir ürün dediğiniz gibi.

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ancak aldığım ölçüleri önü kapalıyken sadece ön kısım bel : 50
    Boyundan kol ucu 80, sadece kol 60 şeklinde aldım. Siz bana boy kilo verirseniz daha kolay olabilir

• Merhaba

ürün halen satılık mı?

3 sene geçmiş üzerinde hala dolapta durmuyordur herhalde ):
  • Patience kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Gerçekten dolapta duruyor ve hiç kullanılmadı. Zaten ilanı güncelleme sebebim görünce aklıma gelmiş olması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.