Şimdi Ara

Zararli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaslar,bişi danişcaktim size,simdi biz laptop'u kapatiyoruzya sicacik oluyor dogal olarak ve biz bunu cantaya koyuyorum,acaba böle sicakken cantaya koymak zarar verir mi sogumasini mi beklemeliyiz?

• Eldeğmeyecek sıcaklıkta kapalı bir çantanın içine koyarsan çok vahim sonuçlar doğabilir.Bence soğusun öyle koy ılık olması yeterli:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

Eldeğmeyecek sıcaklıkta kapalı bir çantanın içine koyarsan çok vahim sonuçlar doğabilir.Bence soğusun öyle koy ılık olması yeterli:)

ilik olmasi yeterli yani sorun olmaz diyosun hocam ? cünkü ben cayir cayir yanarken koyuyorumda aklıma geliyor diyorum bi sorun olursa ya diye dedigin gibi sicak ve kapali ortam :S
  • cayır cayır yanıyorsa kullanırkende problem çıkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

cayır cayır yanıyorsa kullanırkende problem çıkabilir.

cayir cayir yaniyor hocam ve deli gibi kasiyor alet ondan olabilir mi ? sogutucu önerir misiniz acaba işe yarar mi sogutucu ?

bide sogutucuda 1 tane kocaman fan olursa iş yapar demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 5 Temmuz 2009; 16:31:00 >
  • Soğutucudan ziyade cihazının içini açıp hava çıkışındaki tozları temizlemeni öneririm.

İçinde çok toz varsa fan da alınsa çok farketmez, temizledikten sonra fan almanı öneririm.
  • hiç bir sorun olmaz, çalışırken 70-80 derecelere çıkıyor, çok ısınınca voltaj düşürme gibi işlemler uyguluyor en son işlem olarak kendini kapatıyor bilgisayar, eğer daha çabuk soğutabilseydi sadece fanlarını çalıştırırdı
    tek sorun pilin fazla ısınmamasını sağlamak, pil ısındıkça kullanım ömrü ve kapasitesi düşer, diğer bileşenler çok yüksek sıcaklıklara dayanabilecek şekilde üretilmişlerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam içini actirip temizletcem ama güvenemiyorum ki millete
  • Fan olarak 1 tane kocaman Fanli sogutucu aliyim demi yararli olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

Fan olarak 1 tane kocaman Fanli sogutucu aliyim demi yararli olur?

Tabiiki faydalı olacaktır. Yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi önce fan ve delikleri temizleyin daha sonra soğutucu alın. Yani kirli bi makinaya sooğutucu alsanız bile hava olur. Bi süre sonra daha fazla sorunla karşılaşırsınız.
  • zaten ekranı kapatınca bilgisayar uyku moduna geçer bir problem olmaz genelde öyle götürüyorum 15 20 dk mesafelere :), ama uykudan uyanır ve normal çalışırsa aşırı ısınma olabilir.
  • Tesekkur ederim beyler hepinize en kisa zamanda içini temizletcem

burdaki esnaf biraz vurdum duymazdir ondan cok tirsiyorum en kisa zamanda istanbula gitcem orda birinlerini bulursa actircam olmadi ankarada bi adres aldim oraya temizletcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 6 Temmuz 2009; 14:05:32 >
  • sıcagıyla koymaktan çok direk güneş ışıgının altında kalırsa belki bi sorun olabilir ama düşük bi ihtimal 100dereceye kdar da farkedersin heralde.. di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

sıcagıyla koymaktan çok direk güneş ışıgının altında kalırsa belki bi sorun olabilir ama düşük bi ihtimal 100dereceye kdar da farkedersin heralde.. di mi

Yani hocam o kadarda degil 100 derece

vardir ama 50 60 :S
  • 50 derecede bilgisayar yanmaz minumum 90 anlattığın kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

sıcagıyla koymaktan çok direk güneş ışıgının altında kalırsa belki bi sorun olabilir ama düşük bi ihtimal 100dereceye kdar da farkedersin heralde.. di mi

Yani hocam o kadarda degil 100 derece

vardir ama 50 60 :S

yani sıcak altında kendi sıcagıyla birlikte o seviyeye ulaşması zor ama o aşamada da fark edersin heralde o kadar sıcagı demek istedim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.