selam arkadaslar.az once oyunda zaricheyi aldim,iste olanlar:
9 siddetinde bir deprem oldu.yer gok kirmiziya boyandi ben de dahil..karmam tavan yapti,SOE ler calismaz oldu,guardlar sehirlere sokmuyor.apisip kaldim.
Hangi server ?
onu elınden cıkarmanı solım sana ama atamassn trade yapamassın solımde :)
o surelıdır solım ve sureklı player kesıceksın ve onun suresı azalıcak ama gucu artıcak :) yada bırı senı oldurmesı lazım bunları dene derım :) C5 ıtemi bu sen C5desin belli :)
ya arkadaslar kusura baqmayin topicle alakasi yok ama destroyer icin en ii weapon hangisi soler misiniz s grade a grade fark etmez en ii kullanacagi item hangisi
bende 76 destroyer var battle hammer kullanmanı tavsiye ederim skillerinede uygun ama kimisi a grade cift el ismini hatırlayamadıgım bi silah kullanıyorlar bence sen axe ve hammer lardan vazgecme.......
Hehe hayırlı olsun
Adam falan kesme.. Bence git level kas paso.. Doğru silah belli bir süre sonra kaybolacak ancak ne zaman kaybolacağı sana bağlı çok fazla adam kesersen süresi kısalır gücü artar... Ben olsam deli gibi level kasardım...
Franz da eline zariche alan bir rus şu an 70+... ve Rus ally ından başka hiç bir yere geçmiyor bu silah dönüşümlü olarak... İlginç