Şimdi Ara

ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
11.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler; aracınıza uygulanacak sistemi bildirebilmemiz için ruhsat bilgilerinize ihtiyacımız var. Aracınıza 53 lt simit tank uygulaması yapılabilir.
    Bulunduğunuz ili ve iletişim bilgilerinizi iletirseniz en yakın bayimizi sizinle iletişime geçecektir.
    Teşekkürler
  • zavoliturkiye Z kullanıcısına yanıt
    merhaba bir konuda yardımınızı isteyeceğim,

2015 model 1,5 ford kuga ecoboost aracıma lpg taktırmak istiyorum, bu gün samsun yetkili servislerinizden biri ile görüştüm. sıvı sistem lpg fiyatını sordum, 8-9 bin tl civarı olur dedi ancak bana normal sistemlerden bora kiti önerdi, yakın zamanda başka bir kugaya bu sistemi taktığını ve sorunsuz kullandığını söyledi. açıkcası aklıma pek yatmadı, bu konuda bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. saygılarımla.
  • citroen zx 1.4i 97 model araç satın aldım. lpg taktırmayı düşünüyorum. Tek Noktadan Enjeksiyonlu.

Uyum Sorunu yaşanır mı. ? ne kadar tasarruf olur ? Kit Fiyatı nedir.
    Merhaba;

2010 model volvo s60 aracimda zavoli sirali sistem kullaniyorum. Su ana kadar da gayet memnunum. Ancak lpg icin yakit olarak onerdiginiz marka var mi? Zavoli nin shell otogazi tavsiye ettigini duydum ama ne derece dogru bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Silindir Direct Süper sistem (TSI)

4 Silindir LİKİT Sistem (ZLI)

İyi günler bu iki sistem arasındaki farklar nelerdir yani benim gördüğüm diğer markaların sistemlerinde genelde turbolu raaçlara sıvı sistem lpg kiti takılıyor ZLİ nin benzerinde yani

sizde tsi içinde daha uygun fiyatlı bir kit var nasıldır bu kit hangi tsi uygulanıyor forumda kullanan varmı tsi lar için olan 4 Silindir Direct Süper Sistem (TSI) KOlay gelsin
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aracınızın motor kodu uygunsa Direct Kit montajı yapılabilmektedir. Bu sistemle %35'e varan tasarruf elde edersiniz. Detalı bilgi için 44 44 985'ten yardım alabilirsiniz
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınıza Zavoli Tek Nokta Enjeksiyonlu kit uygulaması yapabilirsiniz. %40 civarında yakıt tasarrufu elde edersiniz.
    Güncel fiyat için ekteki linki tıklayın. İyi günler

http://www.zavoli.com.tr/assets/js/ckeditor/kcfinder/upload/files/fiyat_listesi/montaj_fiyat_listesi2.pdf
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    Merhaba; ZLİ sıvı fazda lpg ile, TSİ gaz fazında lpg ile çalışır. uygulanacak araca göre uygun olan sistem belirlenir. ZLİ tasarrufu daha fazla olan bir sistemdir.
    Aracınızın bilgilerini iletirseniz hangi sistemin uygulanabileceğini size bildiririz.
    Detaylı bilgi için 44 44 985
  • cnkcoskun C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Zavoli olarak Shell Autogas'ı tavsiye ediyoruz.
    İyi günler dileriz.
    bana cevap vermeyi düşünüyomusunuz?
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracınıza Zavoli BORA kit uygundundur. Güncel fiyat listemiz içinhttp://www.zavoli.com.tr/assets/js/ckeditor/kcfinder/upload/files/fiyat_listesi/montaj_fiyat_listesi2.pdf
    Zavoli'nin kendi map sensoru vardır.
    Teşekkürler
    Zavolli türkiye olarak sosyal medyada soruları ilk elden cevaplamanız için önçelikle bu bilgilerden yararlananlar adına çok teşekkür ederim.
    aracımda 2011 yılında takılmış zavolli sıralaı sistem kit mevcut yakın zamanda akümü değiştirdim akü kutup başlarını sökünce lpg beyni silinirmi tekrar kaliprasyon yapmak gereklimidir teşekkürler
  • dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; aracınızın ecu bilgileri silinmez. Tekrar "Kalibrasyon" yaptırmanıza gerek yoktur.
    İyi günler dileriz
    teşekkürler iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAMLAR 2006 MODEL OPEL VECTRA 1.6 NB COMFORT ARACIM VAR, LPG SIRALI DÖNÜŞÜM SİSTEMİ TAKTIRMAK İSTİYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR MODEL VEYA KİT VARMI. LPG TAKTIRIRSAM BENİM ARACIMDA SORUN ÇIKARIRMI, KENDİM VE OPEL USTASI İLE ARAŞTIRMALARIMIZDA FARKLI FARKLI MODEL VEYA KİT TAVSİYE EDİYORLAR.ZAVOLİNİN 4 SİLİNDİR EASY / BORA SİSTEM VE 4 SİLİNDİR ALİSEİ / BORA OBD II SİSTEM ( AKILLIı ) KİTLERİNİ ÖNEREN BAYİ DE VAR ÖNERMEYEN BAYİ DE VAR BU İKİ KİTİN BİRBİRİNDEN FARKI NE VEYA ARTI EKSİSİ NEDİR BU KONU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. İYİ ÇALIŞMALAR
  • pelek P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sayın @pelek Aracınıza Zavoli Bora kiti uygulaması yapılmaktadır. En yakın servisimiz içinhttp://www.zavoli.com.tr/tr/bayilerimiz den bilgi alabilirsiniz.
    İyi günler
  • Opel Zafira B (2006) 1.6 motor aracımda Zavoli kit var geçen haftadan beri önce bobin sonra oksijen sensörü değişti kalibrasyon yapıldı Manisa dakı usta mükemmel dedi.Malesef dün yine o lanet ışığı yaktı.Gittim baktı etti herşey normal gözüküyor yakmaması lazım ama bu şekilde bin sıkıntı yok diyor.Ankara dayım ne tavsiye edersiniz burada da göstereyim mi aracı? Fazla kurcalatmak istemiyorum çünkü sıkıldım artık bu işten.Takmayayım diyorum ama birçok arkadaş olayı çözmüş ben ise halen uğraşıyorum ...
  • Merhaba,

2013 Opel Corsa 1.4 active otomatik arac sahibiyim (40000 kmde arac). Gecen hafta BRC marka lpg sistemi icin fiyat sordum, yaglama sistemli, 2 yil motor garantili 2500 TL fiyat verdiler. Zavolinin aracim icin sorunsuz calisacak ayni ozelliklerde urunu var mi? Varsa fiyati ne kadar? Usakta zavoliyi bereden taktirabilirim?
  • savagewave S kullanıcısına yanıt
    aracınıza zavoli bora kit uygundur. obd li olsa daha güzel olur. uşakta iki tane bayi var. ivedi olarak görüşmenizde fayda var.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Golf 7 1.2 tsi 77 kw Zavoli bora di montajı ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU ! ZAVOLİ DESTEK PLATFORMU !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.