Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: polaristanbul

ZAVOLİNİN TÜRKİYENİN HERYERİNDE SERVİS AĞI MEVCUTTUR. LÜTFEN TSE GARANTİLİ YERLERDE MONTAJ YAPTIRINIZ

Svas ta bulunan servisinizi öğrenebilirmiyim?
    2004 opel 1,6 astra için fiyat nedir?
  • Merhaba!

Yarın (aslında bugün oldu) AYKA Otogaz a gideceğim. Yazmış olduğunuz gibi " problemin 4-5 aylığına yeni EKÜ ile çözülür ve yeniden başlar. Çözüm o değil. Çözüm, ayarların doğru yapılmasında. Arkadaşlar mutlaka servisimizdeki Faruk Ustayı arasınlar." dediğinizi söyleyeceğim. Umarım servis Faruk Usta'yı arar.
  • Değerli 'grsgrs',

Sivas'ta malesef bayimiz bulunmamaktadır. Size en yakın bayiler Kahramanmaraş yada Adana. Montaj ücretlerini bu bayilerimizi arayıp öğrenebilirsiniz. Adres ve telefon bilgileriniwww.zavoli.com.tr adresinden alabilirsiniz.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar
  • Değerli 'zorhan',

servis aramazsa, lütfen siz arayın, orada olduğunuzu bildirin.

Sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Değerli 'uykusuz',

mutsuz olmanı anlıyorum ama, bazı sorunlar, benzinde kendini göstermez ama, LPG'de boy gösterirler. Problemin MUTLAKA çözülür, lütfen biraz sabır.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar

Teşekkürler. Doğru benzinde göstermez ama problem benzin değil, lpg nin montoj edilmesi ve ayarlanması idi. En son yaptırdığım ayarla 230 km kullandım arıza lambası yanmadı bu kez de fazla yakmaya başladı (ş. dışı. 13.5 ykr lpg) 1tekrar bunun için değerleri küçültürdüm 45 km sonra yine aynı problem. Ama en azından şu anda arıza ışının yanmadığı bir noktanın neresi olduğunu (ayarlarda) ben de biliyorum. Biraz böyle kullanıp eğer yakıt değerlendirmesini yaptıktan sonra ayar yaptırırım artık.
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=AlyCe53KWzxM

zavoli x5 montajı

link çalışmıyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=AlyCe53KWxM

quote:

Orjinalden alıntı: uykusuz

quote:

zavoli x5 montajı

link çalışmıyor.

• Merhabalar!
    Cuma günü (20.07.2007) tarihinde Zavoli beyni Ayka otogaz'a gelmiş. Akşam üstü servise gittiğimde beyni değiştirmeden Faruk Usta'yı aramaları gerektiğini söylediğinizi söyledim. Faruk Usta'yı tanımadıklarını ve telefonunu bilmediklerini söylemeleri üzerine internet cafeye gidip son yazışmaların çıktısını alıp okumalarını sağladım. Faruk Usta'nın telefonu uzun süre meşgul çalmasını müteakip en sonunda Ayka Otogaz'ın sahibi Ahmet Bey kendisi ile görüşebildi. Konuşma sonrasında benzin filtresinde sorun olabilirmi diye sordular çünkü Opel Vectra'da zavoli bir sorun yaşatmıyormuş. . Bende "arabanın her aksamını kontrol ettirdiğimi, bir haftadır LPG'ye geçmeden benzinle gittiğimi, sabah yada akşam motor soğukken oluşan problemin ortadan kalktığını ama bu testtin yarım depo benzin harcamama neden olduğunu" söyledim.
    Daha sonra beyni LPG'ye geçmeden resetleyip tekrar otomatik olarak konfigrasyon yaptılar.
    2 gündür motor soğukken arabada ki oluşan eski problem oluşmadı. Umarım sorun sorun çözülmüştür.
    Buradan "ZAVOLI.COM.TR" dolayısıyla Bayraktar Bey'e ve Faruk Usta'ya teşekkür ederim.
    Gelişmeleri yazmaya ve forumu takip etmeye devam edeceğim.

• arkadaşlar merhaba, benim de aracım lpg'li olunca konu ilgimi çekti.öncelikle şunu söyleyeyim benim aracımın lpg sistemi şu kimsenin beğenmediği voltran. fakat olay hepsinde aynı. olay tamamıyla kitlerin doğru ve iyi ayarlarla bağlanmasıyla ilgili. ben de ilk başta bazı sıkıntılar yaşamıştım. fakat bunaların çoğu lpg'yle ilgili değil arabayla ilgili çıktı. arabalara lpg bağlandığında benzinde karşılaşmadığınız bazı problemler lpg'de pat diye ortaya çıkıyor. ben de sinir oldum ama her seferinde arıza arabayla ilgili çıktı. sonunda herşey yoluna girdiğinde motor arıza lambası yanmaya başladı onuda ince bir ayarla hallettiler. herkese iyi sürüşler
  • ha bu arada belirtmeliyim ki aracım 2001 mondeo yani ford. belki bilirsininz bu araçlardaki sensörlerden dolayı çok hassas bir ayar gerekiyor. aksi takdirde motor arıza lambası yanıyor.
  • araç montajı bittikten sonra en önemli kısım ayarlardır. ayarın çok hassas yapılması lazım. ayar yapılırken obd cihazı ile makineye bağlanıp benzin enjekte süreleri baz alınıp lpg ayarı yapılır
  • way hocam asıl x5 e montaj yapılırmış ellerinize sağlık
    quote:

http://www.youtube.com/watch?v=AlyCe53KWxM

quote:

Orjinalden alıntı: uykusuz

quote:

zavoli x5 montajı

link çalışmıyor.

• Merhaba, cumartesi günü Donanım Haber forumunu ve forumda Polarisi buldum, arayış içinde olduğumu bilen ve çok güvendiğim bir arkadaşımın da Polarisi önermesi üzerine İzmir Polaristen Halit Bey ile görüştüm ve kendisinden lpg ile ilgili bilgi alıp yer tarif istedim. Aracımı aldırıp tekrar bana teslim edebileceklerini söyledi bana sadece karar vermek kaldı. Bu sabah söz verdikleri gibi gelip aracımı aldılar ve akşam da bana teslim ettiler. Öncelikle verdikleri sözü tutmuş olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Dönerken yoğun bir trafik vardı, doğru bir tespit olamayabilir, sürüş performansı ile ilgili pek bir değişiklik farketmedim (yani performans kaybı yok diyebilirim). Sadece klimayı çalıştırdıktan sonra birkaç kez silkelenme oldu. Klimayı kapatıp devam ettim, yoğun trafikte dur-kalklarda rölantide yine birkaç kez silkelenme oldu. Yarın sabahı bekliyorum, herhangi bir problem olmayacağını düşünüyorum yine de ben de her aşamayı sizlerle paylaşacağım.

Emeği geçen (Cemal bey, Faruk bey, Erhan bey ve isimlerini bilemediğim) herkese özellikle bizzat ilgilenen ve bana güven veren Halit bey'e teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *t*t* -- 24 Temmuz 2007; 21:25:09 >

• merhabalar aracım 1,6 2000 model astra yaklaşık 3 hafta önce zavoli sistem taktırdım herşey çok güzel işliyor yalnız ilk başlarda aracıda yeni aldığımdan dolayı fazla sıkıntı olarak algılamadığım bir durum son 3 gündür canımı sıkmaya başladı motor soğukken motorda bir dalgalanma ve benzin yememe mevcut özel servise götrdüğümde sıralı sistem için alınan havanın yalnış yerden alındığını dile getirdi şöyle ki manifolttan basınç kaptürüne bir hortum gidiyor ve sıralı sistem takılırken bu boru kesilerek aradan ve şeklinde bir plastik dirsekle hava alınmış burada bulunan bir kaç usta birden bunun yanlış olduğunu dile getirdi direkt manifolt üzerinden delik açılarak alınması gerekiyormuş lütfen sadece görüşünüzü bildirin sayın zavoli yetkilileri izmire ancak 10 gün içinde gelebilirim şimdiden teşekkürler ve emin olun direkt faruk ustanın yanına geleceğim
  • güncel
  • Herşey yolunda hiçbir problem yok, günde yaklaşık 100km. yolu klima ile kullandığım halde en ufak bir performans kaybı yok. Şimdi ne kadar yaktığımı hesaplayacağım. İzmir'de aygaz nerelerde var bir bilen varsa söylesin. Aygaz olmazsa içime sinmeyecek.
  • aygaz ipragaz ve milangaz ı öneriyoruz. gelişmelerden bizleride haberdar edin
    quote:

Orjinalden alıntı: *t*t*

Herşey yolunda hiçbir problem yok, günde yaklaşık 100km. yolu klima ile kullandığım halde en ufak bir performans kaybı yok. Şimdi ne kadar yaktığımı hesaplayacağım. İzmir'de aygaz nerelerde var bir bilen varsa söylesin. Aygaz olmazsa içime sinmeyecek.
  • sayın POLARİSTANBUL
    dün anadolu yakasındaydım işim icabı modoko çevresinde ve sizin yerinizi gördüm şöyle bir kapıdan baktım ama içeri girmedim gerçekten çok güzel bir yeriniz var ve bu işi profesyonelce yaptığınız belli daha dışardan bakıldığında bile insana güven veren bir yer sizin gibi bu işi hakkıyla yapan yer sayısı çok az ve herkesin sizi örnek alması gerekir size işlerinizde başarılar ve hayırlı işler inşallah birgün vaktim olursa yanınıza gelmek ve çayınızı içmek isterim
    saygılar
  • merhaba soruma hala cevap yok üzüldüğüm nokta ne biliyormusunuz yeni taktırmak isteyenlerin soruları anında cevaplanırken arıza bildirimleri hep gecikmeli cevaplanıyor bu tüm firmalar içinde geçerli
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.