Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=8qj-e0MqMes

cherokee 4.7 2004 model zavoli montajı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

merhaba soruma hala cevap yok üzüldüğüm nokta ne biliyormusunuz yeni taktırmak isteyenlerin soruları anında cevaplanırken arıza bildirimleri hep gecikmeli cevaplanıyor bu tüm firmalar içinde geçerli

Siz çözümü zaten yazmışsınız, belki bu yüzden sorun ile ilgili cevap yazan olmamıştır. Ben inanıyorum ki İzmir'de Polarise uğradığınızda sorun ortadan kalkacaktır.
  • TEŞEKKÜR EDERİM AMA SİZE DARILDIK ŞİMDİ... BURAYA KADAR GELİP ÇAYIMIZI İÇMEDEN DÖNMÜŞSÜNÜZ. EN YAKIN ZAMANDA BEKLİYORUZ.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

sayın POLARİSTANBUL
    dün anadolu yakasındaydım işim icabı modoko çevresinde ve sizin yerinizi gördüm şöyle bir kapıdan baktım ama içeri girmedim gerçekten çok güzel bir yeriniz var ve bu işi profesyonelce yaptığınız belli daha dışardan bakıldığında bile insana güven veren bir yer sizin gibi bu işi hakkıyla yapan yer sayısı çok az ve herkesin sizi örnek alması gerekir size işlerinizde başarılar ve hayırlı işler inşallah birgün vaktim olursa yanınıza gelmek ve çayınızı içmek isterim
    saygılar
  • teşekkürler
    gelir bir çayınızı içerim umarım çünki işim gereği hep sizin oralardayım
    size hayırlı işler bol kazançlar
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

TEŞEKKÜR EDERİM AMA SİZE DARILDIK ŞİMDİ... BURAYA KADAR GELİP ÇAYIMIZI İÇMEDEN DÖNMÜŞSÜNÜZ. EN YAKIN ZAMANDA BEKLİYORUZ.

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

sayın POLARİSTANBUL
    dün anadolu yakasındaydım işim icabı modoko çevresinde ve sizin yerinizi gördüm şöyle bir kapıdan baktım ama içeri girmedim gerçekten çok güzel bir yeriniz var ve bu işi profesyonelce yaptığınız belli daha dışardan bakıldığında bile insana güven veren bir yer sizin gibi bu işi hakkıyla yapan yer sayısı çok az ve herkesin sizi örnek alması gerekir size işlerinizde başarılar ve hayırlı işler inşallah birgün vaktim olursa yanınıza gelmek ve çayınızı içmek isterim
    saygılar

• Değerli 'blueshine',

22.07.2007 sabah 04:00 ile 27.07.2007 01:45 arasında İtalya seyahatindeydim, cevap yazamadım. Biletimin kopyasını İzmire geldiğinizde gösterebilirim. Evvelki sorulara bakarsanız, özellikle sorunları daha çabuk cevaplamaya çalıştığımızı görebilirsiniz (tarih ve saatler belirtiliyor zaten).

Sizin probleminize gelince: servisler tarafından söylenilen doğru, manifolta özel bir delik açarak montaj yapılması gerekiyor. Belirtmiş olduğunuz gibi.

Hem zaten bir-kaç gün içinde İzmire gelince, genel anlamda montajı gözden geçirme şansımız olacaktır.

Doğru ve gerçek cevapları yazabilmek için, kimseye vekalet vermek istemiyorum. Bu yüzden, bazı cevaplar geciktiyse, arkadaşlardan özür dilerim.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar...
  • öncelikle yurt dışına çıkışınız ile ilgili haberim yoktu sözünüz kafidir inanmama şimdi montajla ilgili hassasiyetim şudur batman da görev yapmaktayım diğer bazı markaların servisi olduğu halde ben yaptığım araştırmalar sonucu zavoli markasını tercih ettim pişmanda değilim ama bir arkadaşın söylemiş olduğu söz aklımdan çıkmıyor ''zavoli değerli kumaştır dikebilene '' üzüntüm montajında hata olması inşallah gün geçtikçe servisler daha bilinçli seçilecek ve bu tür farklılıklar olmayacak bunun oturmuş bir prosedürünün olmasını isterdim. si<in yakın ilginiz beni ayrıca memnun etti bunuda belirtmeden geçemeyeceğim umarım bu disiplinli ve işine sadkatiniz daim olur gelince görüşmek üzere
  • http://www.youtube.com/watch?v=SyUURxFJkrc

zavoli volvo s 40 2.0 montajı
  • bu zavoli 2.0 focus la randıman sağlar mı caba arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvasik -- 28 Temmuz 2007; 13:16:09 >
  • polaris zavoli oncelikle yardımınızdan dolayı tesekur ederim benim golf4 1.6 aracım var motor arıza ısıgım yanıyor ve sizin yonlendirmenizle cumartesi gunu sizi servisten arattım obd cihazıyla ayar yapılması gerektigini soylediniz iskenderundaki serviste oyle bir cihaz yok hatta boyle bir ayardan haberleri yok adanadaki yetkili servisle calısıyorlar anlayacagınız sorunum cozulmedi beni p.tesi veya salı gunu adanaya yollayacaklar adana bulundugum yere 250 km uzaklıkta ve isimden izn almak durumundayım yani biraz kzanc yapalım derken yaptıgım stresin haddi hesabı yok size sorunum adana servisi sorunumu kesinlikle cozermi ve kesinlikle bu ayarı yaptırmalıyımmı ww gibi aracta neden bu kadar yoruldum obd cihazının fiyatını arastırdım ve sadece 550 euro yani benim sadece adanaya gitmem 50 milyon tabiki bu sisteme girdigimden beri yaklasık 2milyar masraf yaptım bana lutfen yardımcı olun artık rahat etmek istiyorum
  • Değerli 'yuksekbas',

haklısınız, o bayimiz, Adana bölge bayisine bağlı. Adana bayimiz sorununuzu mutlaka çözecektir. Fakat belki iki seferde çözecektir. Bu ayarı yaptırmanız bize göre gerekir, çünkü eğer başka bir sebepten dolayı yanması gerekirse arıza lambasının, ve siz bunu LPG'ye yorumlarsanız, aracınıza zarar verebilirsiniz. Ayrıca, aracınızda arıza lambası yanıyorsa, bu yanlış bir ayarın göstergesidir. Ve bir süre sonra, aracınız benzindede düzgün çalışmayacaktır.

Adanadaki bayimizle görüşüp, İskenderundaki arkadaşların en kısa zamanda OBD cihazını alıp, ayarın onunla nasıl yapılacağını öğrenmelerini sağlayacağız.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuksekbas

polaris zavoli oncelikle yardımınızdan dolayı tesekur ederim benim golf4 1.6 aracım var motor arıza ısıgım yanıyor ve sizin yonlendirmenizle cumartesi gunu sizi servisten arattım obd cihazıyla ayar yapılması gerektigini soylediniz iskenderundaki serviste oyle bir cihaz yok hatta boyle bir ayardan haberleri yok adanadaki yetkili servisle calısıyorlar anlayacagınız sorunum cozulmedi beni p.tesi veya salı gunu adanaya yollayacaklar adana bulundugum yere 250 km uzaklıkta ve isimden izn almak durumundayım yani biraz kzanc yapalım derken yaptıgım stresin haddi hesabı yok size sorunum adana servisi sorunumu kesinlikle cozermi ve kesinlikle bu ayarı yaptırmalıyımmı ww gibi aracta neden bu kadar yoruldum obd cihazının fiyatını arastırdım ve sadece 550 euro yani benim sadece adanaya gitmem 50 milyon tabiki bu sisteme girdigimden beri yaklasık 2milyar masraf yaptım bana lutfen yardımcı olun artık rahat etmek istiyorum

Öncelikle geçmiş olsun umarım problemin çözülür. Adanaya gitmeni tavsiye etmem çünkü ışığın söndürülebilmesi için 1-2 defa tekrar ayar yapılması gerekebilir. Bu süre zarfında Adanada bulunamayacaksan problem çözülmeyecektir.

• Değerli 'mvasik',

kimse cevap vermediğinden cevap yazıyorum...

Ford Focus'a özellikle Zavoli uyum sağlamaktadır. İstersen, servisimizde Faruk Usta'yı arayabilirsin. Sana birkaç müşterinin telefonunu verebilir, birebir kullanıcılardan bilgi alabilirsin.

• http://www.youtube.com/watch?v=U0CVeJtgePE

HONDA HR-V ZAVOLİ MONTAJI
  • Şuan Focus aracıma İzmir Polaris de (Stargas) LPG dönüşümü yapılıyor.Heycanla öğleden sonrayı bekliyorum umarım iyi bir montaj olur.Sonuçları sizle burdan paylaşacam.Saygılar
  • Zavoli yetkililerine bir kaç sorum olacak

1.Benim araçta dikkatimi çekti sabah motor soğukken gaza daha çabuk geçiyor sıcakken daha geç. Bunun nedeni geçiş saniyesi ve motor sıcaklığıyla ilgili olabilir mi? Sabah motorun ısısına göre hareket eden ecu motor sıcakken saniye ile mi işlem yapıyor? Motorun sıcak olması durumunda geçiş zamanını kısaltmanın bir zararı olur mu acaba?(Böyle bir özellik olduğunu varsayarsak)

2.Genel olarak arabayı çalıştırdığımızda benzinle ilk çalışma mantığı nedir acaba?

2.Gaz ecusu içinde bulunan yazılımın daha önce yapılmış ayarları görüntüleme ve bu görüntülenen ayarlara geri dönme özelliği var mı? Birde ayarları kaydedip daha sonra aynı ayarlar kullanılabiliyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozib

Şuan Focus aracıma İzmir Polaris de (Stargas) LPG dönüşümü yapılıyor.Heycanla öğleden sonrayı bekliyorum umarım iyi bir montaj olur.Sonuçları sizle burdan paylaşacam.Saygılar

Şimdiden hayırlı olsun. Paylaşımlarını bekliyoruz. İzmir yakınlarında olsaydım benimde tercih edeceğim yer orası olurdu kesin.
  • Değerli 'uykusuz',

Cevaplar:
    1. ve 2.
    Aracın benzinle çalışmasının ardındaki sebep LPG'nin fiziksel yapısından kaynaklanmaktadır. Sıvı olan LPG, gaz haline dönüştürüldükten sonra yanar. Bunu sağlamak için, LPG regülatörü su devir daimine bağlanır. Isınan su, regülatör içinde dolaştıkça, sıvı olan LPG'yi gaz haline dönüştürür. Bu yüzden benzinle çalışması gerekiyorki, su ısınsın ve akabinde LPG gazlaşsın.

Araç sıcak iken yinede benzinde çalışmasının sebebi, sistemin kendini kontrol ettikten sonra (yaklaşık 35-40 saniye sürer) LPG'ye geçmesi. Bu süreyi azaltmak mümkündür (sadece bazı bayilerimizde var bunun özel şifre kırıcısı), normalde herhangi bir zarar vermez, normalde diyorum çünkü bazı araçlarda neye sebep olacağını bilemiyoruz. Şu bir gerçektirki, EKÜ'yü üreten firma bunu minimum 25 saniye olarak belirlemiştir.

Bunları göz onünde bulundurursak, soğukken daha çabuk gaza geçmesi açıkçası beni şaşırttı.

3. Gaz EKÜ'sünün değerlerini hafızaya almak, eski değerlerine geri dönmek (eğer hafızaya alınmışsa), bu değerleri aynı yada başka bir araca yüklemek, mümkün.

• Forumda gördüğüm kadarıyla motor sıcakken lpg ye geçiş daha çabuk oluyormuş. Benimkinde tam tersi belirttiğiniz bekleme süresinden olabilir. Benim araçta bekleme süresi 25 s. olarak ayarlanış.

Daha önceki ayarlara dönebiliyoruz ama kaydetmedik. Ama değerler aklımda. Benim aracın arıza ışığı yanıyordu bir kaç denemeden sonra söndü. Bu kezde fazla yaktığı kanısına vararak değerleri küçülttük şimdi yakıt değerleri düşük ama ışık yanıyor bu nedenle eski ayarlara dönme bir tuşla programın içinden yapılabilir mi acaba diye merak ettim? Programda diyorum çünkü şu anda başka bir ildeyim farklı bir bayiye gidip ayarları yaptırmam gerek.

Ayarlar aklımda ama o onda fotoğraf makinam yanımda olsaydı fotoğrafını çekip daha net bir bilgi elde edebilirdik.

Cevaplar için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.