Şimdi Ara

ZAYIFLAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 106 kiloyum boyum 1.85 boy var diyetisyene gittim ama o diyetlerle zayıflicamı sanmıyorum hatta kilo bile aldım 16 yaşındayım tansiyon yüksek çıkıyor hap kullanıyorum

2 ayda 85 kilo olmam lazım yani 20 21 kilo vermem lazım ama salata yoğurt diyeti yapcam ara sıra tavuk et yerim onun dfdışında salata yoğurt yapcam sabah 5 de 1 saat koşcam
    doktor fitnes felan yapma dedi böyle devam etsem sağlığımdan olmam demi

• salata yoğurtla yaşanırmı hocam sağlığını bozarsın evde çıkan yemeği ye yine ama yarım tabak ye ekmek yeme arada tavuk haşla ye hayatından ekmeği şekeri tuzu çıkar her akşam koş. Bunları sana diyorum ama ben deniz 2 yıldır bir türlü yapamadım. Anlatması kolay ama yıllardır alışmışız boğaza kadar doyana kadar yiyoruz iraden kuvvetli olacak.
  • Bende çok kiloluydum.Bir gün kendi kendime dedim ki bu iş böyle olmayacak.Kendimi çok kötü hissediyordum.Aynaya bakamıyordum.1 gecede kafama koydum ben zayıflıycam dedim.İlk bir spor salonuna gittim fitnessa yazılmaya.Oradaki abi bana baktı dediki bende senin gibiydim ama ben kilolarımı kick box ile verdim.Neyse işte konuştuk filan fitness yerine kick boxa yazıldım.Sonra iyi bir diyetisyenede gittim.105 Kiloydum ilk başladığımda yaşımda 14'tü.Boyum 1.65 filandı.Ama burdaki temel husus diyetisyen değil kick box.Öyle extreme bir spor ki ben hayatımda o kadar terlediğimi,yorulduğumu hatırlamıyorum.Hatta ilk gittiğim gün eve gelip ağladım bir daha yapamam diye ama yığılmadım devam ettim.6-7 ayda 30 kilo verdim.Bunu en çok kick boxa borçluyum.Tabi diyetinde payı büyük.Sıkı bir diyet uygulamazsan bi cacık olmaz.Şuan yaşım 17,kilom 75,boyum 1.80 .Artık fitness yapıyorum.Ama her şey kafada bitiyor unutma.İlk önce kendini şartlayacaksın.Zayıflayacağım,yapabilirim diyeceksin.İinan sonuç çok güzel olacak :)

• 145 Kiloydum 83 Kiloyum şu anda bir şeyleri yaparken başka şeylerden olma dostum.Tansiyonun felan varsa nasıl koşacaksın bence doktora bir danış biliyorum pek ilgilenmiyorlarda az üstele konuyu

Diyetisyenle vermedim kiloyu yanlış anlaşılmasın bana hayali bi liste verdi saçmalıktan ibaret kendi kendime araştırıp yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 17 Temmuz 2014; 2:34:58 >
  • Zaten hergun duzenli olarak kosuyorum AMA zayidlamam LAzim ciddi olarak,ozguven eksikligi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu tatilin başında başladım 105 kiloydum ilk 2 hafta bisiklet sürdüm Yaklaşık 1 saat izmirin öğlen sıcağında. Şimdi yaklaşık 1 ay oldu ilk hafta yediklerime aşırı dikkat ediyordum falan bi 100 e indim 2 hafta da şimdi son 2 hafta da 3 kilo verdim ama bisiklet sürmüyorum az yiyorum hamurdan kaçıyorum pasta çikolata uzun lafin kisasi şekerden uzaktayim bi validemin yaptığı meyve suyu var o da meyveyi 3 litrelik kazana koyup 1 çay bardağı şeker o kadar başka bi şey yok şekerli birde arada alkol. Hedefim 85-80 olmak 2 ayim daha var fitness a gidecektim bi türlü gitmiyorum günde 1 öğün bazen 2 öğün o da az yiyerek çoğunlukla ac kalıyorum ne kadar sağlıklı o da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlıklı olup olmasada yemicem artık 2 öğün ondada yoğurt süt felan zayıfli,yimde yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zayıflama Çayı
    4 yıl önce açıldı
    Büyüme hormonu hakkında
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 haftada 116dan 105e düştüm yaş 16 diyeti öyle sıkı uygulamadım ama ilk 4 hafta haftada 3-4 gün olmak üzere fitness'a gittim
    senin diyetisyen devlet hastanesinde çalışan bi diyetisyen sanırım öyle diyet olmaz tavuk ve et ağırlıklı beslenmen lazım parayı bas özele git
    ben yeni huzura gitmiştim çok kaliteli
  • zaten devlete gitmiyorum normal özele ama onun verdiği şeylerle zayıflayamam ben kendi kendime baktım internetten ender saraç felan salata yoğurt diyeti var hayla başlamadım yarın başlicam :D
  • Ac kalarak az yiyerek 3 ayda 18 kilo verdim,Boy .1.80, kilo 90 dan 72 civarina indi,artik kosabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.