Şimdi Ara

Zayıflama programım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loading

Geçen hafta pazartesi günü diyetisyene gittim. Bir programa başladım. Doktorda tartaldığımda 87.2 dim. Geçen tartıldığımda 86.5i gördüm.
    Bilmiyorum gerçekten yağdan mı kaybediyorum yoksa kaslardan mı. Hergün 40 dakika tempolu yürüyüş ve koşu karışık spor yapıyorum. Yanında 5 dakika twist artı 30x3 mekik yapıyorum. Diyete uymaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım olmuyor değil. İşim gereği gece en erken 2 de yatıyorum. Akşam saat 11 den sonra biraz zor geçiyor ama alışmaya çalışıyorum. İlk başlardı belki yavaş kilo verme durumu olabilir. Bakalım şu an geceleri hariç diğer zamanlar pek zorlanmıyorum ve diğer besinleri pek aramıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Boy: 1.75 yaş: 27

Birde en doğru tartıya çıkma zamanı ne zamandır. Bilgilendirirseniz sevinirim

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)
    84.8 (23 Ekim 2012)
    84.3 (29 Ekim 2012)
    83.3 (5 Kasım 2012)
    83.1 (12 Kasım 2012)
    81.5 (26 Kasım 2012)
    80.5 (17 Aralık 2012)

Tebrik ederim.cok guzel kilo vermissin.benimde kolestrolum yukseldi son zamanlarda.yaklasik 10 kilo vermem gerekiyor.pek spor yapamiyorum suanda.aksam yemegini kestim.en kisa zamanda da salona yazilip sporada baslicam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Geçen hafta pazartesi günü diyetisyene gittim. Bir programa başladım. Doktorda tartaldığımda 87.2 dim. Geçen tartıldığımda 86.5i gördüm.
    Bilmiyorum gerçekten yağdan mı kaybediyorum yoksa kaslardan mı. Hergün 40 dakika tempolu yürüyüş ve koşu karışık spor yapıyorum. Yanında 5 dakika twist artı 30x3 mekik yapıyorum. Diyete uymaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım olmuyor değil. İşim gereği gece en erken 2 de yatıyorum. Akşam saat 11 den sonra biraz zor geçiyor ama alışmaya çalışıyorum. İlk başlardı belki yavaş kilo verme durumu olabilir. Bakalım şu an geceleri hariç diğer zamanlar pek zorlanmıyorum ve diğer besinleri pek aramıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Boy: 1.75 yaş: 27

Birde en doğru tartıya çıkma zamanı ne zamandır. Bilgilendirirseniz sevinirim

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)
    84.8 (23 Ekim 2012)
    84.3 (29 Ekim 2012)
    83.3 (5 Kasım 2012)
    83.1 (12 Kasım 2012)
    81.5 (26 Kasım 2012)
    80.5 (17 Aralık 2012)

Tebrik ederim.cok guzel kilo vermissin.benimde kolestrolum yukseldi son zamanlarda.yaklasik 10 kilo vermem gerekiyor.pek spor yapamiyorum suanda.aksam yemegini kestim.en kisa zamanda da salona yazilip sporada baslicam.

Öğün azaltmak iyi degildir hiç bir zaman, çünkü ilerde o azalttığınız öğünü geri eklediğinizde verdiğiniz kiloları hızla geri alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Öğün azaltmak iyi degildir hiç bir zaman, çünkü ilerde o azalttığınız öğünü geri eklediğinizde verdiğiniz kiloları hızla geri alabilirsiniz.

evet öğun atlamak, akşam yememek felan zararlı davranışlar. bana genelde sebze ağırlıklı bir liste verdi. ona göre devam ediyorum. artı en önemlisi spor. bu ay havalar soğudu pek spor yapamadım pek fazla veremedim. daha iyi olabilirdi. ama sadece yemeği azaltmak yada sadece sporla olmuyor. muhakkak ikisi birlikte olması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: osman yiğit

ben 1.76 boylarında 74 kiloyum yaza kadar 65 kiloya düşmek istıyorum az yemek yiyerek bunu başarabilirmiyım ?

Az dengeli sağlıklı beslenerek evet. Artık spor tabiiw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartıya sabah aç karnına ve mümkünse boş barsakla(yani en fazla bir gün önce büyük tuvaletinizi yapmış olacaksanız) çıkılır. ayrıca her zaman aynı kıyafetler üsteyken çıkmak gerekir. çünkü farklı ağırlıktaki kıyafetler yanıltıcı sonuç verecektir.
    bir ufak tiyoda şunu diyebilirim kışın kilo verebiliyorsanız yazın bazal metabolizmanız hızlanacağı için dahada iyi kilo vereceksiniz.
    bende 32 yıllık ilk 5 senesi haiç tamemen obez geçen hayatımda bir devrim yapmaya karar verdim 6 ayda 30 kilo verdim. tek yaptığım her sabah 50 dakika eliptik bisiklet ve basit karbonhidratlar ile şekerli ürünleri büyük ölçede hayatımdan çıkarmaktı. hiç aç kalmadım sadece sofradan çatlayana kadar doyarak kalkmadım. diyetisyene gitmedim ama kendi çabamla beceremeseydim giderdim tabi.
    şişmanlık sonu pişmalık dermiş rahmetli dedem malesef yanılıyormuş, şişmanlık her yanı pişmanlık derdim ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 20 Aralık 2012; 16:18:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

tartıya sabah aç karnına ve mümkünse boş barsakla(yani en fazla bir gün önce büyük tuvaletinizi yapmış olacaksanız) çıkılır. ayrıca her zaman aynı kıyafetler üsteyken çıkmak gerekir. çünkü farklı ağırlıktaki kıyafetler yanıltıcı sonuç verecektir.
    bir ufak tiyoda şunu diyebilirim kışın kilo verebiliyorsanız yazın bazal metabolizmanız hızlanacağı için dahada iyi kilo vereceksiniz.
    bende 32 yıllık ilk 5 senesi haiç tamemen obez geçen hayatımda bir devrim yapmaya karar verdim 6 ayda 30 kilo verdim. tek yaptığım her sabah 50 dakika eliptik bisiklet ve basit karbonhidratlar ve şekerli ürünleri büyük ölçede hayatımdan çıkarmaktı. hiç aç kalmadım sadece sofradan çatlayana kadar doyarak kalkmadım. diyetisyene gitmedim ama kendi çabamla beceremeseydim giderdim tabi.
    şişmanlık sonu pişmalık dermiş rahmetli dedem malesef yanılıyormuş, şişmanlık her yanı pişmanlık derdim ben olsam.

öyle. herşeyden sınırlanıyorsunuz ister istemez şişman olunca. bende çok fazla yoktu ama göbek vardı baya rahatsız ediyordu karar verdim ve gayet iyi gidiyorum. yazın olsaydı evet çok daha iyi verebilrdim. günler uzun, hava sıcak sürekli hareket halindesin. sağlık açısından da en önemli unsurlardan biri şişmanlık

• Ne tür egzersizler yapıyorsun evde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Ne tür egzersizler yapıyorsun evde?

Son zamanlarda pek yapamıyorum. Bu ay pek veremedim onun için. Koşu bandında 30-40 dakika ortalama koşu. 50x3 mekik. İlk başladığımda 30 yapıyordum zamanla 50ye çıkardım. Küçük bir dambil var. Onunla ufak tefek hareketler yapıyorum. Ama öyle kafama göre değil. Birkaç yerde görmüştüm onları yapıyorum. Arada şınav yapıyorum. 10-15 tane. Öyle çok ağır hareketler değil. Ama devamlılık önemli.

• quote:

quote:

Son zamanlarda pek yapamıyorum. Bu ay pek veremedim onun için. Koşu bandında 30-40 dakika ortalama koşu. 50x3 mekik. İlk başladığımda 30 yapıyordum zamanla 50ye çıkardım. Küçük bir dambil var. Onunla ufak tefek hareketler yapıyorum. Ama öyle kafama göre değil. Birkaç yerde görmüştüm onları yapıyorum. Arada şınav yapıyorum. 10-15 tane. Öyle çok ağır hareketler değil. Ama devamlılık önemli.

Anladım,ben diyetisyene gitmedim ve kilo veriyorum.Ama evdeki tartı yağ oranını göstermiyor ondan acaba su-kas kaybı mı yasıyorum diye merak ettim.Ben peynir-yogurt-yumurta(her gün bu 3ü)et-balık(haftada 1-2 bu 2si) yemeyi aksatmıyorum,acıkcası yemek yiyorum sadece abur cubur yemiyorum.Böyle yaparak kas veya su kaybı olur mu?Evde spor olarak basit hareketler yapıyorum(mekik,cömelme,zıplama..).Bu kaybettigim kilolar yağ kaybı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 21 Aralık 2012; 12:55:04 >

• quote:

quote:

quote:

Anladım,ben diyetisyene gitmedim ve kilo veriyorum.Ama evdeki tartı yağ oranını göstermiyor ondan acaba su-kas kaybı mı yasıyorum diye merak ettim.Ben peynir-yogurt-yumurta(her gün bu 3ü)et-balık(haftada 1-2 bu 2si) yemeyi aksatmıyorum,acıkcası yemek yiyorum sadece abur cubur yemiyorum.Böyle yaparak kas veya su kaybı olur mu?Evde spor olarak basit hareketler yapıyorum(mekik,cömelme,zıplama..).Bu kaybettigim kilolar yağ kaybı mıdır?

Kilo verirken kas kaybı illa ki olacaktır, ama yanında yağ kaybıda olur. Yağ kaybının daha çok olması için kan şekeri seviyesini düşük tutmaya bakın. Kas kaybını sıfıra indirmenin ise yolu yok ama azaltmanın yolu var. buda bol proteinlı beslenmek. her gün en azından bir öğünde 150-200gr tavuk-et yemeye çalışın, ağırlık antremanı yaparak da kas kaybını biraz engelleyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kilo verirken kas kaybı illa ki olacaktır, ama yanında yağ kaybıda olur. Yağ kaybının daha çok olması için kan şekeri seviyesini düşük tutmaya bakın. Kas kaybını sıfıra indirmenin ise yolu yok ama azaltmanın yolu var. buda bol proteinlı beslenmek. her gün en azından bir öğünde 150-200gr tavuk-et yemeye çalışın, ağırlık antremanı yaparak da kas kaybını biraz engelleyebilirsin.

evet haklısınız. protein ağırlıklı ve az biraz da olsa ağırlık çalışmaları en aza indirecektir kas kaybını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kan şeker seviyemi nasıl düşük tutabilirim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Glisemik indeksi düşük besinler tüketmeye bakın, yediğiniz şeylerin glisemik indeksine bakın 50nin üstündeyse tüketmeyin yada tadımlık alın.
    Mesela kahvaltıya yulaf ezmesi ekleyebilirsiniz.
    Karbonhidrat(makarna,bulgur vs) alırken yanında protein(et tavuk baık) ve kaliteli yağ(kuruyemiş) tüketin
    K vitamini, E vitamini içeren besinler tüketmeye çalışın
    Lif bakımından zengin besinler tüketin
    Trans yağ içeren besinlerden kaçının
    Meyve tüketimini sınırlayın, çok fazla tüketilen meyve de kan şekerini yükseltir

Bunlara ek olarak, tarçın ve yer elmasının da kan şekerini düşürücü etkisi vardır.

Bunlara uygun bir beslenme programı hazırlarsanız, kan şekerinizi sürekli düşük seviyelerde tutabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Glisemik indeksi düşük besinler tüketmeye bakın, yediğiniz şeylerin glisemik indeksine bakın 50nin üstündeyse tüketmeyin yada tadımlık alın.
    Mesela kahvaltıya yulaf ezmesi ekleyebilirsiniz.
    Karbonhidrat(makarna,bulgur vs) alırken yanında protein(et tavuk baık) ve kaliteli yağ(kuruyemiş) tüketin
    K vitamini, E vitamini içeren besinler tüketmeye çalışın
    Lif bakımından zengin besinler tüketin
    Trans yağ içeren besinlerden kaçının
    Meyve tüketimini sınırlayın, çok fazla tüketilen meyve de kan şekerini yükseltir

Bunlara ek olarak, tarçın ve yer elmasının da kan şekerini düşürücü etkisi vardır.

Bunlara uygun bir beslenme programı hazırlarsanız, kan şekerinizi sürekli düşük seviyelerde tutabilirsiniz.

Loading ve sana teşekkürler.

• Ne kadar ve kaç kilodan düştüğümü bilmiyorum ama ben de kilo vermeye çalışanlar arasındayım.

En son tartıldığımda 77 kiloydum. İşe başladığım zaman 46 beden pantolon giyiyordum. Kot bedeniyle 36'ya denk geliyor. Yaklaşık 85 kilo civarındaydım. 9 aydır çalışıyorum, ilk 4 ayı başka bir yerde çalıştım. Sonra 5 aydır da şu anki yerde çalışıyorum. Kilo verme şeklimden kısaca bahsedeyim.

İşim gereği sürekli ayaktayım, yürüyorum ve yoruluyorum. Cardio filan yapmama gerek kalmıyor yani. Yaklaşık 1,5 ay önce birine aşık olduğum için fit görünmeye çalışmak amacıyla kilo vermeye karar verdim. Yaptığım tek şey kendimi zora sokarak (sonuçlarını bildiğim halde) akşam 5 yada 6'dan sonra hiçbir şey yemedim. Eve genel olarak saat 12'de geliyorum, 12'den sonra da karışık bir şekilde (programsız) mekik çekerek karın yağlarımı ve bacak-basen yağlarımı yakmaya çalışıyorum.

Düşünürsek kilo veriş şeklimi, birçok diyet yapan ve spor salonuna giden kişiden daha da gözle görülür şekilde sonuç aldım. Çok hızlı şekilde kilo verdim, bacaklarım inceldi, göbeğim halen daha var normal olarak ancak eskisi gibi değil. İşe başladığımda 36 bedendim, 34 beden pantolon olmuyordu resmen. Hadi 5 ay sonrasında yeni işe geçince bir beden düştüğümü varsayalım, 34 olduğumu düşünelim. Şu an ise 32 bedenim. Mudo'dan pantolon aldım 32 ve 33 beden. Şu an 32 beden pantolonunu giydiğimde yürüyünce düşüyor üzerimden. Düşüyor dediysem de çok bol şekilde değil tabi ki, ancak yürürken yukarı çekmek zorunda kalıyorum. Keza, 1 ay önce pantolonla birlikte iş yerinde kemer takmaya başladım, bu egzersizlere de 1,5 ay önce başladığımı söyledim. Şu an kemerin eski deliğinden taktığım zaman muazzam bir kilo verişi, yani göbek kısmında küçülme meydana geldiği belli oluyor. Yeniden delip, o şekilde kullanmam lazım. İş yerimde giydiğim pantolonu daralttıracağım çünkü artık çok bol geliyor. Aynı şekilde gömlek o kadar büyük oluyor ki üzerime, kollarımı kaldırınca bildiğiniz yarasaya dönüyorum.

Buradan size söyleyebileceğim tek şey; istekli olun, azimli olun. Kilo verirken bir amacınız olsun ve ona göre devam edin hayatınıza. Ben hoşlandığım kişiye iyi görünmek amacı ile bu işe girdim, sonuçlarını çok iyi şekilde aldım. Sizin de bir amacınız olmalı, yoksa çok zorlanırsınız.

Bu konuda o kadar istekli olduğumu düşünüyorum ki, yıl başı gecesi yalnızca bir avuçtan daha az kuruyemiş yedim ve o gece doğum gününü kutlayacağımız akrabamın pastasından yalnızca ufak bir çatal pasta yedim o kadar. Biliyorum, içki de kilo yapar ancak muhteşem yemeklerle donatılmış masaya hiç bakmayarak, herkes biraz yemek ye diye dediği halde yememek gerçekten zor, ancak istiyorsanız yaparsınız, bu kadar! Eğer ki ben o gece önüme ne geldiyse yeseydim beni en az 10 gün spor yapmaksızın kilo vermeye çalışmış hale sokacaktı o yemekler. Beni en az 10 gün geriye götürecekti.

Ayrıca şunu düşünüyorum. Birçok diyetisyen az yiyin, çok yiyin diyor. Ben az yiyip, günde 2 öğüne düşürdüm yemeğimi, ona rağmen kilo verdim. Karatay diyetini duymuşsunuzdur. O doktor, birçok diyetisyenin dediğini altüst etti. Dediği tek şey şu; Ne yerseniz yiyin, ama 2 öğün yemek yiyin. Akşam yemekleri yok. Ben de bunu uygulamaktayım ve bu şekilde kilo veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Ne kadar ve kaç kilodan düştüğümü bilmiyorum ama ben de kilo vermeye çalışanlar arasındayım.

En son tartıldığımda 77 kiloydum. İşe başladığım zaman 46 beden pantolon giyiyordum. Kot bedeniyle 36'ya denk geliyor. Yaklaşık 85 kilo civarındaydım. 9 aydır çalışıyorum, ilk 4 ayı başka bir yerde çalıştım. Sonra 5 aydır da şu anki yerde çalışıyorum. Kilo verme şeklimden kısaca bahsedeyim.

İşim gereği sürekli ayaktayım, yürüyorum ve yoruluyorum. Cardio filan yapmama gerek kalmıyor yani. Yaklaşık 1,5 ay önce birine aşık olduğum için fit görünmeye çalışmak amacıyla kilo vermeye karar verdim. Yaptığım tek şey kendimi zora sokarak (sonuçlarını bildiğim halde) akşam 5 yada 6'dan sonra hiçbir şey yemedim. Eve genel olarak saat 12'de geliyorum, 12'den sonra da karışık bir şekilde (programsız) mekik çekerek karın yağlarımı ve bacak-basen yağlarımı yakmaya çalışıyorum.

Düşünürsek kilo veriş şeklimi, birçok diyet yapan ve spor salonuna giden kişiden daha da gözle görülür şekilde sonuç aldım. Çok hızlı şekilde kilo verdim, bacaklarım inceldi, göbeğim halen daha var normal olarak ancak eskisi gibi değil. İşe başladığımda 36 bedendim, 34 beden pantolon olmuyordu resmen. Hadi 5 ay sonrasında yeni işe geçince bir beden düştüğümü varsayalım, 34 olduğumu düşünelim. Şu an ise 32 bedenim. Mudo'dan pantolon aldım 32 ve 33 beden. Şu an 32 beden pantolonunu giydiğimde yürüyünce düşüyor üzerimden. Düşüyor dediysem de çok bol şekilde değil tabi ki, ancak yürürken yukarı çekmek zorunda kalıyorum. Keza, 1 ay önce pantolonla birlikte iş yerinde kemer takmaya başladım, bu egzersizlere de 1,5 ay önce başladığımı söyledim. Şu an kemerin eski deliğinden taktığım zaman muazzam bir kilo verişi, yani göbek kısmında küçülme meydana geldiği belli oluyor. Yeniden delip, o şekilde kullanmam lazım. İş yerimde giydiğim pantolonu daralttıracağım çünkü artık çok bol geliyor. Aynı şekilde gömlek o kadar büyük oluyor ki üzerime, kollarımı kaldırınca bildiğiniz yarasaya dönüyorum.

Buradan size söyleyebileceğim tek şey; istekli olun, azimli olun. Kilo verirken bir amacınız olsun ve ona göre devam edin hayatınıza. Ben hoşlandığım kişiye iyi görünmek amacı ile bu işe girdim, sonuçlarını çok iyi şekilde aldım. Sizin de bir amacınız olmalı, yoksa çok zorlanırsınız.

Bu konuda o kadar istekli olduğumu düşünüyorum ki, yıl başı gecesi yalnızca bir avuçtan daha az kuruyemiş yedim ve o gece doğum gününü kutlayacağımız akrabamın pastasından yalnızca ufak bir çatal pasta yedim o kadar. Biliyorum, içki de kilo yapar ancak muhteşem yemeklerle donatılmış masaya hiç bakmayarak, herkes biraz yemek ye diye dediği halde yememek gerçekten zor, ancak istiyorsanız yaparsınız, bu kadar! Eğer ki ben o gece önüme ne geldiyse yeseydim beni en az 10 gün spor yapmaksızın kilo vermeye çalışmış hale sokacaktı o yemekler. Beni en az 10 gün geriye götürecekti.

Ayrıca şunu düşünüyorum. Birçok diyetisyen az yiyin, çok yiyin diyor. Ben az yiyip, günde 2 öğüne düşürdüm yemeğimi, ona rağmen kilo verdim. Karatay diyetini duymuşsunuzdur. O doktor, birçok diyetisyenin dediğini altüst etti. Dediği tek şey şu; Ne yerseniz yiyin, ama 2 öğün yemek yiyin. Akşam yemekleri yok. Ben de bunu uygulamaktayım ve bu şekilde kilo veriyorum.

Evet haklısınız. Bir amacınız yoksa çabuk pes ediyorsunuz. Ben göbekten çok sıkılmıştım. Bakıyorum normal olan bu değil ben normal değilim dedim, karar verdim yaptım ve başardığıma inanıyorum. Tek yapmak sabırla beklemek. İnsan aynanın karşısına geçince bu ne yaa demek istemiyor. Elbise almaya gittiğinizde tişortler, kazaklar cuk diye oturuyor üstünüze. Özgüveniniz geliyor.

• Bugün son olarak diyetisyene gittim ve kısmen bitirdim diyebilirim. Diyeti bitirmedim ama kilo vermeye ara verdim diyelim. Şu soğuk aylarda pek spor yapma imkanım olmuyor. Yaz olsa belki daha iyi bir sonuç alabililrdim ama bu da benim için gayet iyi bir sonuç. Doktor neler yemem ve yememem gerektiği konusunda birkaç telkinde bululndu listeye yazdı. Bu şekilde devam etmek istiyorum dedim. Artık bende vücudum da alıştı bazı şeylere. Biraz fazla kaçırırsam sinyal veriyor hemen. İlk gittiğim değerler ile bugün gittiğim değerler aşağıda. 3 ayda yaklaşık 8 kilo vermiş bulunuyorum. Çok sağlıklı blir şekilde ve hayatı zindan etmeden. İsteyince herkes başarıbilir bence. Yeterki sabredin ve yolunuzda ilerleyin

Zayıflama programım

bilmeyenler için:
    fat: vücuttaki yağ oranı
    fatmass: vücuttaki yağ kütlelsi
    fmm: kas ve kemik tüklesi
    tbw: su oranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 9 Ocak 2013; 19:00:49 >

• Kilo vermenin en guzel yanlarindan biri se arkadaslariniz farkettiginde kilo verdiginize sasiriyorlar ya, iste o sahne. Insanin daha cok kilo veresi geliyor gercekten. Yalniz gobek gidiyor bende ama gogus de calismam lazim. Kapi barfiksi dusunuyorum arkadaslar, ne dersiniz? Odaya girip ciktikca 1-2 barfiks cekerim, kol ve gogus guclenmis olur diyorum. Nasil fikir??

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Kilo vermenin en guzel yanlarindan biri se arkadaslariniz farkettiginde kilo verdiginize sasiriyorlar ya, iste o sahne. Insanin daha cok kilo veresi geliyor gercekten. Yalniz gobek gidiyor bende ama gogus de calismam lazim. Kapi barfiksi dusunuyorum arkadaslar, ne dersiniz? Odaya girip ciktikca 1-2 barfiks cekerim, kol ve gogus guclenmis olur diyorum. Nasil fikir??

sıkıldım artık kilo vermişsin lan muhabbetlerinden.

yeter arkadaş tamam verdiysek verdik ne var bunda

sporun bb'nin zararı yok elinden geldiğince kendine zarar vermedep planlı programlı bi şekilde yap. bende almaak istiyorum aslında

• quote:

Bugün son olarak diyetisyene gittim ve kısmen bitirdim diyebilirim. Diyeti bitirmedim ama kilo vermeye ara verdim diyelim. Şu soğuk aylarda pek spor yapma imkanım olmuyor. Yaz olsa belki daha iyi bir sonuç alabililrdim ama bu da benim için gayet iyi bir sonuç. Doktor neler yemem ve yememem gerektiği konusunda birkaç telkinde bululndu listeye yazdı. Bu şekilde devam etmek istiyorum dedim. Artık bende vücudum da alıştı bazı şeylere. Biraz fazla kaçırırsam sinyal veriyor hemen. İlk gittiğim değerler ile bugün gittiğim değerler aşağıda. 3 ayda yaklaşık 8 kilo vermiş bulunuyorum. Çok sağlıklı blir şekilde ve hayatı zindan etmeden. İsteyince herkes başarıbilir bence. Yeterki sabredin ve yolunuzda ilerleyin

Zayıflama programım

bilmeyenler için:
    fat: vücuttaki yağ oranı
    fatmass: vücuttaki yağ kütlelsi
    fmm: kas ve kemik tüklesi
    tbw: su oranı

Ben diyetisyene gitmiyorum ama bugun hastanede tartıya çıktım,orda sadece kilo ile yağ ölçümü vardı.Acaba sonuclarımı yorumlar mısın,sanki bana yağ az gitmiş gibi geldi.

18/12/2012'de yağ endeksi %36.5 yağ birikimi 38.5
    11/01/2013'te yağ endeksi %36 yağ birikimi 36.7

3.5 kilo vermişim ama verdigim yağ 1.8.Bu normal mı yoksa az mı vermişim yağdan?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 11 Ocak 2013; 16:19:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.