Şimdi Ara

Zayıflama programım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyete yeniden başladım. 77 ye kadar düşmüştüm ama 86 ya yeniden çıktık. Düğün zamanı 80 cıvarıydım 2 sene de 6 kilo daha almışım. Yeniden başladık 👍
    Zayıflama programım

7 Eylül 2017: 86.0 (-1.7 kg)
    21 Eylül 2017: 84.3

Geçen hafta pazartesi günü diyetisyene gittim. Bir programa başladım. Doktorda tartaldığımda 87.2 dim. Geçen tartıldığımda 86.5i gördüm.
    Bilmiyorum gerçekten yağdan mı kaybediyorum yoksa kaslardan mı. Hergün 40 dakika tempolu yürüyüş ve koşu karışık spor yapıyorum. Yanında 5 dakika twist artı 30x3 mekik yapıyorum. Diyete uymaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım olmuyor değil. İşim gereği gece en erken 2 de yatıyorum. Akşam saat 11 den sonra biraz zor geçiyor ama alışmaya çalışıyorum. İlk başlardı belki yavaş kilo verme durumu olabilir. Bakalım şu an geceleri hariç diğer zamanlar pek zorlanmıyorum ve diğer besinleri pek aramıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Boy: 1.75 yaş: 27

Birde en doğru tartıya çıkma zamanı ne zamandır. Bilgilendirirseniz sevinirim

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)
    84.8 (23 Ekim 2012)
    84.3 (29 Ekim 2012)
    83.3 (5 Kasım 2012)
    83.1 (12 Kasım 2012)
    81.5 (26 Kasım 2012)
    80.4 (26 Aralık 2012)
    79.8 (09 Ocak 2013)

Zayıflama programım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 24 Eylül 2017; 16:11:9 >

• Haftada en az 2 kere ağırlık antremanı yapmayı unutmayın, kas kaybetmemek için. ve protein ağırlıklı beslenin

En iyi tartılma zamanı sabah uyanınca aç karna derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Haftada en az 2 kere ağırlık antremanı yapmayı unutmayın, kas kaybetmemek için. ve protein ağırlıklı beslenin

dambılım felan yok. evde ne gibi antremanlar yapmamı önerirsiniz? en basitinden
  • Ben size çok ufak bir kilo verme taktiği önereceğim.
    Atıyorum 2 tabak yemek 5 dilimde ekmek yiyorsunuz.
    Yapacağınız tek şey o 5 dilim ekmeği yememek.
    5 dilim ekmekle doymak yerine 2 tabak daha fazla yemek yiyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Geçen hafta pazartesi günü diyetisyene gittim. Bir programa başladım. Doktorda tartaldığımda 87.2 dim. Geçen tartıldığımda 86.5i gördüm.
    Bilmiyorum gerçekten yağdan mı kaybediyorum yoksa kaslardan mı. Hergün 40 dakika tempolu yürüyüş ve koşu karışık spor yapıyorum. Yanında 5 dakika twist artı 30x3 mekik yapıyorum. Diyete uymaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım olmuyor değil. İşim gereği gece en erken 2 de yatıyorum. Akşam saat 11 den sonra biraz zor geçiyor ama alışmaya çalışıyorum. İlk başlardı belki yavaş kilo verme durumu olabilir. Bakalım şu an geceleri hariç diğer zamanlar pek zorlanmıyorum ve diğer besinleri pek aramıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Boy: 1.78 yaş: 27

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)

Hocam o kadar kısa sürede kas kaybı olmaz.İlk 1-2 hafta genelde su (%80) gerisi yağ olur.Ayrıca şunu da belirteyim kilo verdiğiniz için illaki kas kaybı olacak.Minimum düzeyde tutmak istiyorsanız kas kaybını,kas kütlenizin 1,2-1,5 katı kadar protein almanız yeterli olur.Her pazartesi sabah aç karnına çıkın tartıya.Sabah boş mideyle en iyi şekilde görürsünüz kilonuzu.Her gün çıkmayın moraliniz bozulmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Bilmiyorum gerçekten yağdan mı kaybediyorum yoksa kaslardan mı. Hergün 40 dakika tempolu yürüyüş ve koşu karışık spor yapıyorum. Yanında 5 dakika twist artı 30x3 mekik yapıyorum. Diyete uymaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarım olmuyor değil. İşim gereği gece en erken 2 de yatıyorum. Akşam saat 11 den sonra biraz zor geçiyor ama alışmaya çalışıyorum. İlk başlardı belki yavaş kilo verme durumu olabilir. Bakalım şu an geceleri hariç diğer zamanlar pek zorlanmıyorum ve diğer besinleri pek aramıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Boy: 1.78 yaş: 27

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)

Hocam o kadar kısa sürede kas kaybı olmaz.İlk 1-2 hafta genelde su (%80) gerisi yağ olur.Ayrıca şunu da belirteyim kilo verdiğiniz için illaki kas kaybı olacak.Minimum düzeyde tutmak istiyorsanız kas kaybını,kas kütlenizin 1,2-1,5 katı kadar protein almanız yeterli olur.Her pazartesi sabah aç karnına çıkın tartıya.Sabah boş mideyle en iyi şekilde görürsünüz kilonuzu.Her gün çıkmayın moraliniz bozulmasın.

bakalım bi dambıl felan alıp arada takılmak lazım. diyet iyi gidiyor da akşamları çalışıyorum ben en son saat 6 da yemek yiyorum. saat 11 gibi çok acıkıyorum. doktor elma meyve felan ye dedi ama bi işe yaramıyor
    arada kaçamak yapmak zorunda kalıyorum. haftaya salı günü gene doktora gideceğim. bakalım işe yaramış mı

• quote:

Orijinalden alıntı: murattinaru

Ben size çok ufak bir kilo verme taktiği önereceğim.
    Atıyorum 2 tabak yemek 5 dilimde ekmek yiyorsunuz.
    Yapacağınız tek şey o 5 dilim ekmeği yememek.
    5 dilim ekmekle doymak yerine 2 tabak daha fazla yemek yiyebilirsiniz.

hocam zaten diyetisyene gittim ben. belli bir programım var. o program gayet yeterli seviyede. dediğiniz gibi fazla yemek az ekmek tarzı devam edioyrum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Haftada en az 2 kere ağırlık antremanı yapmayı unutmayın, kas kaybetmemek için. ve protein ağırlıklı beslenin

dambılım felan yok. evde ne gibi antremanlar yapmamı önerirsiniz? en basitinden

dambıl yoksa yapılacak birşey yok, en fazla şınav falan çekersin ama oda sadece tek bölgeyi çalıştırır.

dambıllar ucuz, 5-15 tl arası değişiyor. 2 tane 5er kg yada 3er kg yeterli olur
    http://www.hepsiburada.com/liste/sportica-plastik-koseli-dambil-set-kutuda-yesil-3kg-x-2-adet/productDetails.aspx?productId=sporaltis644&categoryId=387331

o iki dambılla şu hareketleri yapabilirsin
    Göğüs;
    Dumbbell Bench Press
    Dumbbell Flyes
    Dumbbell Bench Press (Close)
    Dumbbell Pullover

Ön Kol;
    Dumbbell Curls
    Hammer Curls
    Dumbbell Preacher Curls

Arka Kol;
    Lying Dumbbell Extensions
    Dumbbell French
    Dumbbell One Kickbacks

Sırt-Kanat;
    One arm dumbbell rows

Omuz;
    Neck Dumbell Press
    Latarel
    Arnold Press
    Dumbbell Lateral Raises

Googleden aratıp yapılış şekillerini rahatlıkla görebilirsin

• quote:

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)

Eğer sıkıntı olmazsa programını paylaştır mısın hocam? Birde illaki dumbella ihtiyacınız yok.Vücut ağırlığınızla yapabileceğiniz tonla egzersiz var,çokta işe yarıyorlar.

• 5 kg'lik su şişelerini kaldır indir. al sana dambıl etkisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Kilo:
    87,2 (8 Ekim 2012)
    86,2 (15 Ekim 2012)

Eğer sıkıntı olmazsa programını paylaştır mısın hocam? Birde illaki dumbella ihtiyacınız yok.Vücut ağırlığınızla yapabileceğiniz tonla egzersiz var,çokta işe yarıyorlar.

sabah
    2 dilim kepekli ekmek
    2 kibrit kutusu peynir
    domates salatalık
    şekersiz bitki çayı

ara
    meyve

öğle
    8 yemek kaşığı sebze yemeği
    1 dilim kepekli ekmek
    yoğurt
    salata

ara
    meyve

akşam
    6 yemek kaşığı sebze yemeği
    2 köfte büyüklüğünde et tavuk balık tarzı et yemeği
    1 dilim kepekli ekmek
    yoğurt
    salata

akşam meyve

listem bu şekilde ama herkesin farklıdır. ben vakıf gureba hastanesine gittim. bakalım bu hafta ikinci haftam. ayın 23ünde gene gideceğim.

• Arkadaşlar öyle fit bir görünüme ulaşmak için spor salonlarına dünyanın parasını yatırmak zaten mantıklı değil,ben 8 ay önce 78 kiloydum,şuan 62 kiloyum,size yaptığımı söyliyim,hersabah 6:30 kalkıyorum,işe yürüyerek gidiyorum,akşam 18:00 işten çıkıyorum,evde istediğim kadar yemek yiyorum ama ekmek yemiyorum,2 saat tv falan izledikten sonra mekik programımı uyguluyorum,birazda dambıl çalışıyorum,şuan baklavalar belli olmaya başladı,omuzlarım genişledi,göbekten neredeyse eser kalmadı,göğüsler sertleşti ve düzgün bir görünüm aldı.
    Kilo vermek için kesinlikle kendinizi çok kasmamanız gerekiyor,rahat bırakın,kafanıza takmayın,göbek gitmiyo diyede üzülmeyin,oda yavaş yavaş gidiyor ama sadece sabretmeniz gerekiyor.
  • öyle şişmeye niyetim yok. adam gibi biraz fit görüneyim yeter. bende fıtık var biraz. ağrılıka felan giremiyorum. koşu yapıyordum evde koşu bandım vardı ama o da geçen gün bozuldu bened işe giderken yarım saate yakın yürüyorum. yarın doktora gidicem bakalım ne kadar vermişiz
  • Bende bir soru sormak istiyorum 1.5 aydır gidiyorum geçen gün tekrar ölçüme girdim spora başladığımda 88.5 kiloydum 85'e düşmüşüm ama neredeyse tamamı su kaybı azda kas kaybı olmuş ama yağda azalma yok yediklerimede dikkat ediyorum , benim amacım minimum kas kaybı maximum yağ yakımı ( kardiyo ve body building beraber yapıyorum boyum:1.86 ) bunun için nasıl beslenmem gerek her kafadan farklı bir ses çıkıyor

Bu arada yağ oranım %17.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 23 Ekim 2012; 13:36:58 >
  • bugün doktara gittim ölçüm yaptık ve 84,8 kilo geldim. 2.4 kilo vermişim. doktor ödül olarak çorba ve ayran ekledi listeme. birde akşamları çalıştığım için gece 11 gibi 3 tane kepekli grisini ve peynir verdi. 3 hafta sonra terkar gidicem bakalım o zaman ne kadar vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Bende bir soru sormak istiyorum 1.5 aydır gidiyorum geçen gün tekrar ölçüme girdim spora başladığımda 88.5 kiloydum 85'e düşmüşüm ama neredeyse tamamı su kaybı azda kas kaybı olmuş ama yağda azalma yok yediklerimede dikkat ediyorum , benim amacım minimum kas kaybı maximum yağ yakımı ( kardiyo ve body building beraber yapıyorum boyum:1.86 ) bunun için nasıl beslenmem gerek her kafadan farklı bir ses çıkıyor

1.5 ayda 3.5 liko mu verdiniz?
  • quote:

quote:

Bende bir soru sormak istiyorum 1.5 aydır gidiyorum geçen gün tekrar ölçüme girdim spora başladığımda 88.5 kiloydum 85'e düşmüşüm ama neredeyse tamamı su kaybı azda kas kaybı olmuş ama yağda azalma yok yediklerimede dikkat ediyorum , benim amacım minimum kas kaybı maximum yağ yakımı ( kardiyo ve body building beraber yapıyorum boyum:1.86 ) bunun için nasıl beslenmem gerek her kafadan farklı bir ses çıkıyor

Evet 2 gunde bir 30 dk kardiyo ile verdim 3.5 kg aslinda amac yag yakip kas yapmak ama yaglar gitmemis pek hep su gitmis

• quote:

quote:

quote:

Evet 2 gunde bir 30 dk kardiyo ile verdim 3.5 kg aslinda amac yag yakip kas yapmak ama yaglar gitmemis pek hep su gitmis

cok az vermisiniz. benim yukaridaki degerde doktor yagdan da vermişsiniz dedi. 2 haftada 2.4 kilo vermişim. siz diyet yapiyormusunuz bilmiyorum ama değer az geldi bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok az vermisiniz. benim yukaridaki degerde doktor yagdan da vermişsiniz dedi. 2 haftada 2.4 kilo vermişim. siz diyet yapiyormusunuz bilmiyorum ama değer az geldi bana

Evet diyet yapmadigim icin vermedim fazla benim kilo problemim yok kasli vucut icin yaglari yakmam lazim ( bel cevresindeki )kas kaybi olmadan ,onun icinde saglam beslenme gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet diyet yapmadigim icin vermedim fazla benim kilo problemim yok kasli vucut icin yaglari yakmam lazim ( bel cevresindeki )kas kaybi olmadan ,onun icinde saglam beslenme gerekiyor

Kardiyo çalışması yaparken nabzının seviyesi nedir? Ağırlık antrenmanını,kardiyo çalışmanı,beslenmeni yaz yardımcı olalım.Ayrıca,diyetsiz yağlardan kurtulmayı unut

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.