Şimdi Ara

Zayıflama programım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

quote:

quote:

Bende bir soru sormak istiyorum 1.5 aydır gidiyorum geçen gün tekrar ölçüme girdim spora başladığımda 88.5 kiloydum 85'e düşmüşüm ama neredeyse tamamı su kaybı azda kas kaybı olmuş ama yağda azalma yok yediklerimede dikkat ediyorum , benim amacım minimum kas kaybı maximum yağ yakımı ( kardiyo ve body building beraber yapıyorum boyum:1.86 ) bunun için nasıl beslenmem gerek her kafadan farklı bir ses çıkıyor

Bu arada yağ oranım %17.7

1.5 ayda 3.5 liko mu verdiniz?

Evet 2 gunde bir 30 dk kardiyo ile verdim 3.5 kg aslinda amac yag yakip kas yapmak ama yaglar gitmemis pek hep su gitmis

cok az vermisiniz. benim yukaridaki degerde doktor yagdan da vermişsiniz dedi. 2 haftada 2.4 kilo vermişim. siz diyet yapiyormusunuz bilmiyorum ama değer az geldi bana

Evet diyet yapmadigim icin vermedim fazla benim kilo problemim yok kasli vucut icin yaglari yakmam lazim ( bel cevresindeki )kas kaybi olmadan ,onun icinde saglam beslenme gerekiyor

Kardiyo çalışması yaparken nabzının seviyesi nedir? Ağırlık antrenmanını,kardiyo çalışmanı,beslenmeni yaz yardımcı olalım.Ayrıca,diyetsiz yağlardan kurtulmayı unut

Nabiz 150-160 arasi 15dk cross 30dk kosu yapiyorum ama gecen gun spinning dersine girdim cok yararliya benziyor bundan sonra kosu yerine spinninge gidicem , agirlik olarak gogus,kol,arka kol,omuz,bacak,omuz neredeyse her birinden 2*15. set , beslenmem soyle kahvaltida tost peynir domates meyve suyu, oglen pilav tavuk veya sebze yemegi aksamda pek dikkat etmiyorum ne varsa artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bir soru sormak istiyorum 1.5 aydır gidiyorum geçen gün tekrar ölçüme girdim spora başladığımda 88.5 kiloydum 85'e düşmüşüm ama neredeyse tamamı su kaybı azda kas kaybı olmuş ama yağda azalma yok yediklerimede dikkat ediyorum , benim amacım minimum kas kaybı maximum yağ yakımı ( kardiyo ve body building beraber yapıyorum boyum:1.86 ) bunun için nasıl beslenmem gerek her kafadan farklı bir ses çıkıyor

Bu arada yağ oranım %17.7

1.5 ayda 3.5 liko mu verdiniz?

Evet 2 gunde bir 30 dk kardiyo ile verdim 3.5 kg aslinda amac yag yakip kas yapmak ama yaglar gitmemis pek hep su gitmis

cok az vermisiniz. benim yukaridaki degerde doktor yagdan da vermişsiniz dedi. 2 haftada 2.4 kilo vermişim. siz diyet yapiyormusunuz bilmiyorum ama değer az geldi bana

Evet diyet yapmadigim icin vermedim fazla benim kilo problemim yok kasli vucut icin yaglari yakmam lazim ( bel cevresindeki )kas kaybi olmadan ,onun icinde saglam beslenme gerekiyor

Kardiyo çalışması yaparken nabzının seviyesi nedir? Ağırlık antrenmanını,kardiyo çalışmanı,beslenmeni yaz yardımcı olalım.Ayrıca,diyetsiz yağlardan kurtulmayı unut

Nabiz 150-160 arasi 15dk cross 30dk kosu yapiyorum ama gecen gun spinning dersine girdim cok yararliya benziyor bundan sonra kosu yerine spinninge gidicem , agirlik olarak gogus,kol,arka kol,omuz,bacak,omuz neredeyse her birinden 2*15. set , beslenmem soyle kahvaltida tost peynir domates meyve suyu, oglen pilav tavuk veya sebze yemegi aksamda pek dikkat etmiyorum ne varsa artik

Yemek programını düzenlemen lazım.Ayrıca ağırlık çalışması yaptığın gün kardiyo yapma,bir gün ağırlık bir gün kardiyo şeklinde.Nabzın iyi gibi.Sanırım diyet yapmadığın için. verememişsin.

• bende sürekli "yaa veremiyorum oysa çok da yemiyorum" diyordum ama doktorun verdiği listeye uyunca birşeylerin yolunda gittiğini anladım. bırakmamaya çalışacağım. arada biraz zorlanıyorum ama alışçaz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Rock

En iyi yağ yakmanın yolu ağırlık kaldırmaktır zaten.

dambıl alıp ufak ufak çalışmalara başlıcam inş
  • bu hafta pek veremedim. bayram felan diyeti bozmadım da denge bozuldu biraz. demin tartıldım 84.3 geldim. dambıl alamadım hala. pek koşu da yapamadım. bu hafta biraz boş geçti. haftaya daha dikkatli olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 29 Ekim 2012; 10:03:46 >
  • bu hafta pek veremedim. spor pek yapamadım. işlerim vardı pek dikkat edemedim listeme 83.0 olmuşum. vücut biraz yavaşladı sanırım. 2 hafta sonra gene kontrol var bakalım noolacak
  • Kilom oldukça fazla seviyeye gelmişti bense çok rahatsızdım bu durumdan. Düşündüm ve akşam yemeğini tamamen iptal etmeye karar verdim. Onun yerine meyve yemeye karar verdim. Ayrıca kahvaltıda 2 poğaça yiyorum. Öğlen ise normal yemek yiyorum fazlaya kaçmadan. Ayrıca kola türü içecekleri, kuruyemişi abur cuburu çıkarttım gündemden hızla kilo veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Kilom oldukça fazla seviyeye gelmişti bense çok rahatsızdım bu durumdan. Düşündüm ve akşam yemeğini tamamen iptal etmeye karar verdim. Onun yerine meyve yemeye karar verdim. Ayrıca kahvaltıda 2 poğaça yiyorum. Öğlen ise normal yemek yiyorum fazlaya kaçmadan. Ayrıca kola türü içecekleri, kuruyemişi abur cuburu çıkarttım gündemden hızla kilo veriyorum.

öğün kesmek hiç sağlıklı değil. akşam en azından et, balık, tavuk türü protein alın. sabah peynir şekersiz bitki çayı domates zeytin vs yiyin aşıray kaçmamadan. poğaçayı bırakın. hiç faydasını görmezsiniz.
  • quote:

bu hafta pek veremedim. spor pek yapamadım. işlerim vardı pek dikkat edemedim listeme 83.0 olmuşum. vücut biraz yavaşladı sanırım. 2 hafta sonra gene kontrol var bakalım noolacak

bezmi aleme gidiyosunuz heralde.doktorunuzun ismi nedir.hastanede cok sira var mi diyetisyen icin?fiyat nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: info2

quote:

bu hafta pek veremedim. spor pek yapamadım. işlerim vardı pek dikkat edemedim listeme 83.0 olmuşum. vücut biraz yavaşladı sanırım. 2 hafta sonra gene kontrol var bakalım noolacak

bezmi aleme gidiyosunuz heralde.doktorunuzun ismi nedir.hastanede cok sira var mi diyetisyen icin?fiyat nasil?

İlknur ismi soyadını bilmiyorum ama. 25 tl ücreti var. ilk hafta ücretli 2 hafta sonra kontrol ücretsiz sonra 3 hafta sonra gene ücretli. öyle gidiyor sanırım. sıra felan yok hiç. randevu sistemi mevcut zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: info2

quote:

İlknur ismi soyadını bilmiyorum ama. 25 tl ücreti var. ilk hafta ücretli 2 hafta sonra kontrol ücretsiz sonra 3 hafta sonra gene ücretli. öyle gidiyor sanırım. sıra felan yok hiç. randevu sistemi mevcut zaten

cok tesekkur ederim

• 26 kasım'da pazartesi günü gene gittim kontrole. 81.5 çıktım. 2 kilo vermişim ama 200 gram yağdan vermişim. doktor biraz kızdı
    oruç tutmuştum 5 gün o etkiledi biraz. koşu bandım da halen yapılmadı pek spor yapamadım sanırım bu yüzden böyle oldu.
    1 ay sonra gene gidicem. bakalım ne olacak. diyete devam
  • quote:

26 kasım'da pazartesi günü gene gittim kontrole. 81.5 çıktım. 2 kilo vermişim ama 200 gram yağdan vermişim. doktor biraz kızdı
    oruç tutmuştum 5 gün o etkiledi biraz. koşu bandım da halen yapılmadı pek spor yapamadım sanırım bu yüzden böyle oldu.

1.8kilonun hepsi kas ise çok kötü olmuş, insanlar 3-4 ay çalışıyor o kadar kas kütlesi kazanmak için. Beslenmenizi tekrar düzenleyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

26 kasım'da pazartesi günü gene gittim kontrole. 81.5 çıktım. 2 kilo vermişim ama 200 gram yağdan vermişim. doktor biraz kızdı

1.8kilonun hepsi kas ise çok kötü olmuş, insanlar 3-4 ay çalışıyor o kadar kas kütlesi kazanmak için. Beslenmenizi tekrar düzenleyin bence

oruç tutmustum 5 gün. spor da yapamadım ondan oldu galiba.
    hepsi kas değil aslında. su bir kısmı. birde oradaki tartı 1 kilo az tartiyormus kıyafetleri çıkartmak için. ben ince giyinmistim az çıkayım diye aslında onun da payı var evde tartildigimda 82 dim o gün. bugün tartıldım 81.8 olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 28 Kasım 2012; 23:25:54 >

• BEnce gayet istikrarlı gidiyorsun. Aşırı bir kilo kaybı gözükmüyor. Diyet ve sporu birlikte götürdüğün zaman bu sonuçların meydana gelmesi son derece normal. Önemli olan bu gidişatı istikrarlı bir şekilde götürebilmen. Eğer bundan sonraki süreçte yemeği artırıp sporu kesersen aynı zaman biriminde verdiğin kilonun iki katını geri alırsın. O yüzden yemeği ve sporu da düzenli olarak devam ettirmen sağlıklı olacaktır.
    Tartıya çıkmak için en doğru zaman benim kanaatimce sabah saatleri yemekten önce. yani mide boş iken tartılmak mantıklı. birde haftada bir tartılmak bence en sağlıklısı. yoksa vücuttaki su ve ter miktarı değiştiğinden her gün farklı rakamlar görmek sizi sıkar.
    sizle bir kaç makalemi paylaşmak istiyorum .

Selim GÜNDÜZALP

Kondisyon Bisikletlerinin Faydalarını Keşfedin,Zayıflayın ve Form Tutun...
    http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/11/kondisyon-bisikletlerinin-faydalarn.html
    Fitness'ın Vücuda ve Kaslara Etkisi
    http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=40
    Evde Spor Yapmanın Püf Noktaları
    http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=3
    Spor Yapmanın Faydaları ve Fitness ve Kondisyon Bisikletleri Sayesinde Zayıflama
    http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2012/11/fitness-ve-kondisyon-bisikletleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcanseverdonanimhaber -- 1 Aralık 2012; 13:53:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murattinaru

Arkadaşlar öyle fit bir görünüme ulaşmak için spor salonlarına dünyanın parasını yatırmak zaten mantıklı değil,ben 8 ay önce 78 kiloydum,şuan 62 kiloyum,size yaptığımı söyliyim,hersabah 6:30 kalkıyorum,işe yürüyerek gidiyorum,akşam 18:00 işten çıkıyorum,evde istediğim kadar yemek yiyorum ama ekmek yemiyorum,2 saat tv falan izledikten sonra mekik programımı uyguluyorum,birazda dambıl çalışıyorum,şuan baklavalar belli olmaya başladı,omuzlarım genişledi,göbekten neredeyse eser kalmadı,göğüsler sertleşti ve düzgün bir görünüm aldı.
    Kilo vermek için kesinlikle kendinizi çok kasmamanız gerekiyor,rahat bırakın,kafanıza takmayın,göbek gitmiyo diyede üzülmeyin,oda yavaş yavaş gidiyor ama sadece sabretmeniz gerekiyor.

boy kaç hocam?

• arkadaşlar b fit e giden daha önce gitmiş arkadaşlar varmı memnun kaldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkavakk

metebozlimanı hızlandırmak zayıflamanı desteklemek için düzenli olarak beyaz çay içebilirsin, ayrıca beyaz çayın dışında sana yardımcı olabilecek bir kaç çeşit bitki vardır çayını yapabileceğin

Beyaz çayı ilk defa duydum. Yeşil çay olmasin

• bugün tartıldım evde 80.5 geldim (17 Aralık 2012)
    diyete sorunsuz devam ediyorum ama havalar soğuduğu için sporu aksattım biraz. onun için pek fazla veremedim. diyete aynen devam
  • ben 1.76 boylarında 74 kiloyum yaza kadar 65 kiloya düşmek istıyorum az yemek yiyerek bunu başarabilirmiyım ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.