Şimdi Ara

Beslenme programı değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hemen hemen skinny fat bir vücuda sahibim, 19 yaş, 180 boy 83 kiloyum. Yağsız kütlem 61, yağ oranım %27 günlük almam gereken kalori miktarı 2600-2800 arası. Fitness'a başlayalı 3 hafta oldu, başladığımdan beri kilo vermeye çalışıyordum ancak skinny fat vücut için bunun mantıksız olduğunu fark ettim çünkü kas kütlem az kollarım ince, omuzlarım ince, olan kas kütlemi de kaybetmekten korkuyorum ondan dolayı clean bulk yapmaya karar verdim.

3 hafta önce beslenme programım şöyleydi:

Sabah 3 haşlanmış yumurta ve 1 kase yoğurt.

Öğlen eğer antrenman günü ise antrenman sonrası hemen hemen yarım su bardağı yağsız pilav ve 200-250 bazen de 300 gram zeytinyağı ile pişirilmiş tavuk. Eğer antrenman günü değilse yarım su bardağı hemen hemen 80 gramdı sanırsam yulaf yiyordum akşama kadar tutuyordu.

Akşam bildiğimiz anne yemeği yiyordum. Maalesef akşam yemeği için ayrı tavuk pilav, her gün tavuk pilav veya her akşam yemeği haşlanmış patates vs. Bunları karşılayacak maddi durumum o kadar yok elden bu kadar geliyor.

3 hafta boyunca bu beslenme programı ile gittim günlük kalori ihtiyacımın çok çok altındaydı bu beslenme programı ve 85 kilodan 83 kiloya düştüm ancak göbekte yağda bir azalma göremedim kas kütlem azaldığı için kilomun tartıda düştüğünü düşünüyorum o yüzden değiştirmeye karar verdim ve bulk yapacağım için temiz kalori almam gerektiği için değişme kararı aldım.

Yeni beslenme programımı şu şekil düşünüyorum:

Sabah 4 haşlanmış yumurta 1 tane sucuklu kaşarlı tost ve 80 gram (yarım su bardağı olması gerek) yulaf.

Öğlen eğer antrenman günü ise antrenman sonrası tavuk pilav yiyorum gram olarak üstte belirttiğim gibi eğer antrenman günü değilse 80 gram yulaf, 120 gram eti cicibebe (12 adet ediyor) ve bir su bardağı süt ile yemeyi düşünüyorum cicibebe sağlıksız kilo aldırır diye korkuyorum ancak yapabileceğim başka hiçbir şey yok hem maddi olarak hem de başka seçeneğim çok yok gibi.

Akşam 80 gram yulaf aynı şekilde ve anne yemeği dediğimiz ne varsa onu yemeyi düşünüyorum.

Bu beslenme ile almam gereken kalori miktarını ucu ucuna karşılıyorum bunun bir 100 200 kalorisini daha bir şekilde illaki alacağımı düşünüyorum ve bu şekilde clean bulka girmeyi düşünüyorum tavuk pilav yediğim günlerde 66 gram yağ, 180 gram karbonhidrat, 140 gram protein alıyorum tavuk pilavın olmadığı günlerde 76 gram yağ 257 gram karbonhidrat ve 87 gram protein alıyorum. Sizce beslenme programını bu şekilde yapıp ilerlesem iyi olur mu? Maddi olarak her gün et yemek, tavuk pilav yemek kırmızı et vs. Bunları maalesef yapamam bunu düşünerek sizce bu program nasıldır?

Ayrıca vücuduma bakarken herhangi bir değişim görmüyorum ancak psikolojik mi bilmiyorum ancak kıyafet üstünde kollarım omuzlarım daha iri duruyor gibi geliyor bir yerde görmüştüm ilk başlarda çok bir fark olmaz ancak kıyafet içinde ilk başladığınıza göre daha iri durmaya başlarsınız gibi bir şey diyordu bu ne kadar doğru çünkü dediğim gibi psikolojik mi anlamadım ama sanki poz verirken vs daha iri duruyorum eskiye göre gerçekten böyle bir şey var mı yoksa sadece psikolojik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak yok mu ya ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.