Şimdi Ara

Zayıflıktan kurtulmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Yaş 18 182cm 60kg yim. Ektomorfum ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. YGS den sonra spora başlamayı düşünüyorum var mı önerisi olan?

• Spora başla, istemesende alıyorsun zaten kilo. 177cm 56 kilo başladım spora 10 ay önce, şu anda 69 kiloyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

Spora başla, istemesende alıyorsun zaten kilo. 177cm 56 kilo başladım spora 10 ay önce, şu anda 69 kiloyum.

Gainer falan kullandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintMTF

quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

Spora başla, istemesende alıyorsun zaten kilo. 177cm 56 kilo başladım spora 10 ay önce, şu anda 69 kiloyum.

Gainer falan kullandın mı?

Hayır tamamen doğal beslenmeyle. Geçen hafta biraz daha hacimlenmek için on gold whey'e başladım.
  • Bugün 2.ayım bitti. 57'den 63'e çıktım. Protein tozu kullanıyorum sadece 1 aydır. 1-2 haftaya kutu biticek,sonra gainer geçicem. Sporda alıyorsun bir şekilde,pek düzenli beslenmem olmamasına rağmen aldım bu kiloyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem3123 -- 10 Mart 2014; 22:47:34 >
  • 5 ay 8-9 kilo aldım destek ürünsüz demekki oluyormuş
  • 80 gram yulaf
    1 Adet Muz
    400 ml yağsız süt
    1 Servis Protein Tozu (markası fark etmez)
    2 tatlı kaşığı Fıstık Ezmesi (Calveninki iyidir)

Hepsini blenderda 1-2 dk karıştırın,sonrada için.. Bunu günde 2 kere yapın normal yemeklerinizin yanında yeterli.. Kilo alamıyorum diyip Bodybuilding gibi bir spora başlıcaksınız,yani efor istiyen,kalori harcıyan bir spor.. Eğer siz yine adam gibi yemek yemezseniz dahada zayıflamaya başlıcaksınız.. Bu yüzden önemli olan Sizin Beslenmeniz ve hedefinizdir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlanmak istemiyorum artık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.