Merhaba Çok isteyerek aldığım zeblaze ares hakkında forumda konusunu göremediğim için konusunu açarak , almak isteyenlere fikir oluşturmak istiyorum. Aynı anda kospet rock da aldım. onun da karşılaştrımasını eklemek istiyorum. ****** resim ve güncellemeleri ekleyeceğim.****** ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Genel özellikleri Ana gövde boyutu: 41*46*11mm Ağırlık: 33g Kayış uzunluğu: 120mm (uzun), 75mm (kısa) Kayış genişliği: 20mm Ekran: 1.3 ''HD renkli dokunmatik ekran Çözünürlük: 240x240 px Sensörler: kalp atış hızı sensörü, yakınlık sensörü, ivmeölçer , tansiyon Bluetooth sürümü: Bluetooth 5.1 Pil: 170 mAh Şarj süresi: 1.5 saat Pil ömrü: 15 gün (güç tasarrufu senaryo); 7 gün (tipik kullanım senaryo) (bu yalan :) ) Suya dayanıklı: 30 metre ( 30 metre deneme şansım olmayacak malesef) App: GloryFit ( çinliler yazılım yapmasın ) Uyumluluk: Android 4.4 veya iOS 9.0 ve üstü ( Bt4.2 nin altı telefonalara almayın. Ben 5.1 ile denedim bağlantı kopmuyor...) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Resimler: burayı eklyeceğim. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Şarj konusunda denemeler : İlk olarak Bt5 ve üzeri makineler eskilere göre daha hızlı şarj oluyor. içine koydukları sistem farklı herhalde. SAtıcı diyor ki 7 gün ama bence telefona bağlı 3-4 gün telefona bağlı olamdan 8-11 gün arası diyebilirim. Ben telefona bağlı değil de bütün gün kolumda bileklik gibi kullanıyorum 8 gün diyebilirim. Hatta 5. günde %50 de şu an. Ekran en yüksekte açık + devamlı her saniye nabız ölçüyor ( bunu ayarlayamamışlar. Normalde süre belirlemeleri gerekiyor ama yapamamış elin çinlisi.) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yorumlarım : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neden almalısınız? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Neden almamalısınız? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- güncellemeler: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 30 Nisan 2021; 23:20:51 > |
Bildirim