Şimdi Ara

zebra balık yavuları yumurtadan çıkamadı.. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gün önce zebra balıklarımın yumurtaları hareketlenmeye başladı. Baktım ki yumurtadan çıkmaya çalışıyolar.. Sonra gördüm ki anne babası yumurtaları yemeye başlamış. Hemen başka bir yere ayırdım yavruları. 4 gün geçmesine rağmen hala tam olarak yumurtadan çıkıp yüzmeye başlayamadı yavrular. hala altlarında yumurta ile çırpınıyorlar. hala suyun dibindeler. Acaba ben yanlış mı yaptım. Bir yarım lütfen :(

• yokmu bana bi yardım :(
  • Benzer soruyu ben de sordum arkadaşım daha yeni açtım konuyu,bekliyorum cevap verecekleri.http://forum.donanimhaber.com/m_84162768/f_//tm.htm#84162768
  • Bende zebra besliyorum, Balık besleyen herkese göre zebra balığı atıl bir balık yani çöp balık her gelen bu balığı besleme demesine rağmen onlara inat besliyorum.

Sanırım değersiz olduğu için kimse cevap verme gereği duymuyor.
  • Hiç bir balık değersiz değildir. Konuyu yeni farkettim.
    Zebra balığının anne ve babasının yumurta yediği görülmemiştir.
    Aksine mantarlaşan yavruları yerler diğerlerine bulaşmasın diye.
    yavrular zaten 1 hafta kadar günde ancak serbest yüzüşe geçerler
    Ayırmasaydınız iyiydi ama ayırdınız madem. Yapılacaklar şunlardır. Ayırdığınız akvaryum veya kaba hava vermek
    ama yavruların yüzmesini engellememeli akıntı oluşturmamalı öyle ayarlamanız lazım havayı.
    Bu etapta yavruların en büyük düşmanı mantardır.
    Zebra dediğiniz amerikan zebra ise anne baba yavrusunu yemez diğer balıklara karşıda ölümüne korur.
     zebra balık yavuları yumurtadan çıkamadı.. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 20 Kasım 2013; 14:43:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.