Şimdi Ara

Zed'e can çalma-as saçma değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten hero skill herosu adamın yanına gidipde düz vuruş yapmıyorsun sonuçta saçma değil mi mesela mahvolmuş çıkıyorlar gereksiz diye düşünüyorum

• Aynen qnq draktharr da saçma zaten düz vuruş yapmıyoz pasifi patlamıyo ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • botrk çıkılmıyor zaten eskiden aktifi ve pasifini daha hızlı kullanabilmek için çıkılıyordu şuan youmuu drakhtar daha op
  • skill herosu da kardeşim bu skiller zebille mi geliyor ayrıca oyunda çok yüksek ad'lere çıkabildiğin bi şampiyon aa'sı hoplatıyo 1 aa daha fazla yapmak mühim, can çalmaya gelecek olursak oyuncunun tarzına bağlı ona eyyorum yapamıcam
  • Hiç Zed'in pasifini okumayı denedin mi ?
  • Sizin gibiler blokla blokla bitmez be
  • Hiç düz vuruş yapmıyoruz demedim ben öyle bir şey yazmışmıyım. Hani düz vuruştan çok skill ile herifleri dürtüyoruz o yüzden mahvolmuş yerine başka itemler daha mantıklı değil mi diye soru sordum. Sen zed olunca herifin dibinde 10 saat düz vuruş mu yapıyorsun yoksa uzaktan dürtüp sonra mı öldürüyorsun
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    Tamam da sen ad demişsin ben de onu diyorum ad ve zırh delme daha mantıklı diyorum mahvolmuş saldırı hızı ve can çalma veriyor ama ad si az zed e bunlardan çok ad lazım değil mi onu soruyorum
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    artık kasmıyolar ama kasıldığı dönem de kasmayan adamlar vardı bazı oyunlarda tamamen keyfe ve oyun tarzına kalmış skill shotlarına güveniyosan daya ad arpeni combo sırasında bir de düz vuruş yap oh mis tek ama yani genelleme yapıp asla kasılmaz demek saçma olur zira vayne 'e ilk olarak infinity youmu kasan herifler var ki bu heroya normalde mahvolmuş + 2 adet krit saldırı hızı eşyası çıkılıyor, tarza ve duruma bağlı yani
  • bknz: split push için gereken eşyalar

• eskiden combo yu tamamlaması için alırlardı.

ulti attığın zamanlar enerji full değilse pek fazla skill spamleyemeyeceğin için botrk'un aktifi hem mobility'ni arttıyordu hem de ultinin damage'ine katkı da bulunuyordu, pasifi ise zed'in pasifiyle birleştiği için epey fazla vuruyor.
  • Botrk zaten alınmıyor artık. Şuanda youmu ve drakktar alınıyor sonra rakibe göre bc-mom-hydra vs alınıyor. Fightlarda aa yapmak zor olsada zaten zed splite pusha gitmek için alınıyor. Vs yaparken aa yapabiliyor bu nedenle bunlar çöpe gitmiyor. Onun yanında mobilty sağlamak için eskiden botrk alınıyordu şuan bunu youmu ile yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Hiç düz vuruş yapmıyoruz demedim ben öyle bir şey yazmışmıyım. Hani düz vuruştan çok skill ile herifleri dürtüyoruz o yüzden mahvolmuş yerine başka itemler daha mantıklı değil mi diye soru sordum. Sen zed olunca herifin dibinde 10 saat düz vuruş mu yapıyorsun yoksa uzaktan dürtüp sonra mı öldürüyorsun

Botrk'un şuan alınmıyor olma nedeni sezon başında melees şampiyonlar için nerf yemiş olmasından kaynaklı . Azıcık da olsa bir buff gelirse tekrardan alınır çünkü zed ile aşırı uyumlu bir eşya . Evet zed'de AA vurmak çok çok önemli youmuu's alınma nedenlerinden biri de as eşyası almadan aktifi sayesinde as kazandırıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 3 Eylül 2016; 23:13:47 >
  • Kardeşim herseyini dengeleyip oynaman gerekiyor mahvolmuş suz zed zed olmuyor bak mesela ben şöyle kullaniyorum bazen mahvolmuş almama gerek kalmiyor de geliyor çünkü

Bi dene farm kesmesi erken oyunda kule altinda bile etkili oluyor herkese sacma geliyor ben bununla cok etkili oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zırh delmesi ve saldırı hızı çok huşuma gitti ama can ve mr pek olmamış gibi çok az etki gösterir 8 can zırh delmeye eklesen daha iyi olurdu sanki veya hepsi birden mr zırh gibi
  • Eskiden botrk basiyodun simdi yomu

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Eskiden botrk basiyodun simdi yomu

mana youdu
  • Mahvolmuş artık çıkılmıyor evet.Can çalma çıkmak da saçma sayılabilir.Mümkün olduğunca ad ve zırh delme gerekiyor.Ama düz vuruş da yapıyorsun,yapmalısın çünkü düz vuruşların da can yakıyor.Kombonu yaptıktan sonra ulti patlayana kadar düz vuruş yaptığını farzet o youmu aktifi ile beraber,tank bile teklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

mana youdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

mana youdu

Kahkaha attım evde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.