Şimdi Ara

zehirlenme belirtileri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 4 yıl evvel tavuk zehirlenmesinden hastanelik oldum.
    Annemin bir gün önce pişirdiği tavuklu pilavı yedim üstelik epey lezzetliydi. Tam 2 saat sonra mide bulantısı ve kontrol edilemeyen bir kusma krizi başladı. Öyle ki su içsem onu da kusuyordum. Annem baktı durum vahim hemen en yakın özel hastaneye gittik. Bu ara kusmaktan halsiz kalmıştım ayakta zor duruyordum.
    Hemen 1 ünite serum verdiler. Yarım saat sonra "Bırakın ben eve gideceğim !" diye sedyeden fırladım. Hemşire "Biraz daha dinlenseydiniz" dedi ama beni tutamadı. Serum öyle birşey ki "biti kanlanmak" misali adamı ayağa kaldırıyor.
  • aşırı bi karın ağrısı başladı bende az önce anlık gibiydi ama. bende abuk subuk şeyler yedim bugün ard arda. şüphelendim ondan. ama değil sanırsam.

senin anlattığının aynısı kız arkadaşımın başına gelmiş. bir daha tavuk falan yemedi dışardan.
  • akşam patlıcan yedim. birçok insan aynı yemeği yedi ama benim zehirlenmem tuttu.
    sabaha kadar kustum.
    midem inanılmaz kötüydü. midemde ne varsa dışarı çıktı. ama arkası gelmiyordu bir türlü.
    sabaha kadar uyuyamadım. hiç dermanım yoktu. halsizdim uykusuzdum. hiç iştahım yoktu.
    doktora gittim. buılantı ilacı falan verdi. bir kaç gün iştahsızlığım devam etti.
    patlıcandan hala tiksiniyorum.

birde,
    yine akşam yemeği rahatsız etti.
    gece şiddetli bir mide ağrısı ile uyandım.
    bu ağrı neyin nesi böyle dedim sonra uyudum.
    sabah 5 civarında mide ağrım şiddetlendi.
    midemden acaip sesler geliyordu.
    kendimi çok kötü hissetmeye başladım. hemen apartmanın giriş kapısını otomatik ile açtım. evimin çelik kapısını da araladım.
    aceleyle yatağıma döndüm ve 112'yi aradım. adresi verirken gözlerim kararmaya başladı.
    gözümü açtığımda yer hastaneydi.
    yalnız yaşıyorum. o nedenle kimse yardım edemezdi bana.
    olayla ilgili diğer ayrıntı.
    http://resim.donanimhaber.com/m_46410323/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46437853

• Yanlışıkla suyla karıştırılmış deterjan içtim.
    3 gün sular yoktu evde annemde bulaşıkları yıkamak için suyla deterjanı karıştırmış.Eve geldim bayada susamıştım mutfaga gittim bardakta su vardı bi dikledim aniden ama olan olmuştu.İlk bogazın yanıyo sonra karnın ama zehire göre degişiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.