< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Not:Sana değil zekayı matematikte aramana gülüyorum |
Howars Gardner'ın çoklu zeka teorisine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Eğitim sistemimizin dayatmasının aksine sadece sayısal dersleri yapabilen kesin zekidir denen bir şey yok.
|
tüng harbi sende gercekten bi eksiklik var ben kendisine bu kadar laf sokan bi adam görmedim niye sürekli kendini sürekli asagılıyorsun?
zeka geliştirilebilir bir olgu, eğer kendini geliştrme yeteneğin yoksa yeni şeyler öğrenemiyorsan yerinde sayıyorsan analiz yeteneğin, uyum sağlama yeteneğin yoksa, zihnini bir yerde kısıtlıyorsan istediğin kadar matematik çöz bi şey olmaz, zaten zekanın da kendi başına bir anlamı yok ki zenginler çok mu zeki, esas ders çalışanlar az maaş ve hayat boyu kitapla yasayıp ölüyorlar, ne kadar başarılı ise hayatının devamınında ceza olarak kat be kat fazlasıyla kitaplar dolusu soru çözmek zorunda, örnek boğaziçi mezunu biri için hayatının devamında yine ales,yükseklisans, vs diye sürekli çalışması gerek, özetle hayat boyu kölelik ama ticaretçi bi insan bu kişileri avcunda çeviriyor, steve jobs, bill gates hep bunlara örnektir. bill gatesten daha başarılı mühendisler ki bunlar sınıf arkadaşları altında çalıştı hep. |
Bence zekanın ölçütü zekanı kullanabilmektir. Zekasını kullanamayan adam zeki değildir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For Mother Russia -- 13 Aralık 2017; 15:3:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 13 Aralık 2017; 15:28:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|