Şimdi Ara

Zelda BotW / 1-2 Switch / Super Bomberman R (Switch Oyunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar.

Nintendo Switch için aşağıdaki oyunları jelatinli sıfır şekilde satıyorum.

Fiyatı epeyce düşürdüm. yurtdışı sitelerle aynı seviyede o yüzden pazarlık yoktur. Sadece Bomberman stokta yok ama o da Nisan başı gibi gelecek isteyen olursa.

Zelda ve 1-2 Switch anında kargolanır.

Zelda Breath of the Wild : SATILDI

1-2 Switch : SATILDI

Super Bomberman R : SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 1 Nisan 2017; 15:23:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıcı değilim de birşeyi belirtme ihtiyacı duydum. Zelda'nın Amazon.de fiyatı 270 lira. 1-2 Switch'inki 155, Bomberman'ınki 200 lira.

edit: Vergisiz fiyatlardı bunlar ama görünüşe göre Amazon vergiyi kendisi koyuyor, fiyatlar bunlardan daha fazla çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 30 Mart 2017; 21:55:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Alıcı değilim de birşeyi belirtme ihtiyacı duydum. Zelda'nın Amazon.de fiyatı 270 lira. 1-2 Switch'inki 155, Bomberman'ınki 200 lira.

Alıcı olmayıp bir şey belirtme ihtiyacınıza da saygı duyarım tabi. Fakat keşke daha iyi araştırıp yazsaydınız zira göz ardı ettiğiniz şeyler var.

Amazon.de Zelda fiyatı 72 Euro dur.

Bu da şuanki kur ile 280 TL yapar.

Teslim tarihi de en erken Mayıs başı görünüyor.

20 TL fark için bunu gerçekten belirtme ihtiyacı mı hissettiniz bilmiyorum. Üstelik aynı gün kargolayacağım ben ürünü. Mayıs ayında değil. Yurtdışı bir siteden sadece 20 TL daha pahalı diye ğstelik arada nerdeyse 2 aylık teslim tarihi farkı varken böyle birşey eleştirmek normal mi cidden?

Amazon.de 1-2 Switch fiyatı 61 Euro dur. Bu da şuanki kur ile 237 TL yapar.

Teslim tarihi de en erken 7 Nisan görünüyor. Ben ise hemen kargolayacağım.

Üstelik Amazona göre 37 TL DAHA UCUZA SATIYORUM BEN. Bakın Amazonun değil benim fiyatım daha ucuz ve 1 hafta erken kargolanıyor.

Bomberman ise hiçbir yerde stok yok. Amazon sürekli tarih erteliyor. Dilerseniz alın tabi ama ben daha pahalı bir yerden buldugumiçin zaten sipariş üstüne alırım demiştim. Yoksa Amazon getirse zaten ben de bir şekilde uyguna bulurdum.

Bilmiyorum açıkayabildim mi? Ama inanın mesajınızı görünce zannettimki Amazonda bile bilmem şu kadar fiyat var, ucuza bırakıyorsunuz fln yazıyorsunuz zannettim.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Ben baktığımda Zelda 60 euro, 1-2 Switch 40 euro, Bomberman 50 euro olarak gördüm, ondan yazdım. Bir şekilde yanlış yerlere baktıysam bilmiyorum, benim baktığım linkler:

https://www.amazon.de/Legend-Zelda-Breath-Nintendo-Switch/dp/B01MT8ERQW/ref=sr_tnr_p_1_1659194031_1?ie=UTF8&qid=1490896112&sr=8-1&keywords=zelda+breath+of+the+wild

https://www.amazon.de/Nintendo-2520240-1-2-Switch/dp/B01MUA05WO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1490896172&sr=8-1&keywords=1-2+switch

https://www.amazon.de/Super-Bomberman-R-Nintendo-Switch/dp/B01NBVN7NQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1490896233&sr=8-1&keywords=bomberman+r

Vergileri de var bunların tabi ama vergilerle de olsa sizin fiyatlara ulaşacağını sanmıyorum.

Ayrıca 20 lira 20 liradır. Ben de çok uğraşmam ama belki değer veren vardır. Belki teslim süresi önemli değildir, cihaz da zaten o zaman gelecektir. Yani bunu eleştireni de normal karşılamak gerek. Ama benim niyetim bu değildi tabi. Ben sadece "fiyatlar yurtdışı sitelerle aynı seviyede" ifadesine takılmıştım. Teslim süresinin fiyat belirlemede hesaba katıldığını düşünmemiştim.

Bir de bu kadar gerilmenize gerek yok. İnşallah ben yanlış anlamışımdır ama yanıtınızda kibar cümleler altında gerginlik ve sinir seziyorum. Birisi böyle cevap yazdı diye bu kadar iğnelemenize değmez, sakin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Ben baktığımda Zelda 60 euro, 1-2 Switch 40 euro, Bomberman 50 euro olarak gördüm, ondan yazdım. Bir şekilde yanlış yerlere baktıysam bilmiyorum, benim baktığım linkler:

https://www.amazon.de/Legend-Zelda-Breath-Nintendo-Switch/dp/B01MT8ERQW/ref=sr_tnr_p_1_1659194031_1?ie=UTF8&qid=1490896112&sr=8-1&keywords=zelda+breath+of+the+wild

https://www.amazon.de/Nintendo-2520240-1-2-Switch/dp/B01MUA05WO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1490896172&sr=8-1&keywords=1-2+switch

https://www.amazon.de/Super-Bomberman-R-Nintendo-Switch/dp/B01NBVN7NQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1490896233&sr=8-1&keywords=bomberman+r

Vergileri de var bunların tabi ama vergilerle de olsa sizin fiyatlara ulaşacağını sanmıyorum.

Ayrıca 20 lira 20 liradır. Ben de çok uğraşmam ama belki değer veren vardır. Belki teslim süresi önemli değildir, cihaz da zaten o zaman gelecektir. Yani bunu eleştireni de normal karşılamak gerek. Ama benim niyetim bu değildi tabi. Ben sadece "fiyatlar yurtdışı sitelerle aynı seviyede" ifadesine takılmıştım. Teslim süresinin fiyat belirlemede hesaba katıldığını düşünmemiştim.

Bir de bu kadar gerilmenize gerek yok. İnşallah ben yanlış anlamışımdır ama yanıtınızda kibar cümleler altında gerginlik ve sinir seziyorum. Birisi böyle cevap yazdı diye bu kadar iğnelemenize değmez, sakin olun.

Hocam gerginlik ve sinir yoktu cümlelerimde. Ama direkt gördüğünüz fiyatları yazmışsınız. Yani sizce de biraz baltalama gibi olmamış mı.

Yani sizin dediğiniz fiyatlara ulaşacagını sanmıyorum demişsiniz hala. Ben yalan söylemiyorumki bu imanız hoş mu peki sizce? Hayır kendiniz deneseydiniz hiç olmazsa öncesinde. Oyunu sepete ekleyip son adıma kadar gidip çıkan fiyatlara bakabilirsiniz. Dediğim fiyatları göreceksiniz zaten.

Yani 1-2 switchi hem anında kargolayıp hem 37 Tl daha ucuza satınca bir şey diyemediniz.

Ama zeldayı Amazona göre nerdeyse 2 ay önce gönderiyorum. Aradaki 20 TL farkı büyüttünüz. Daha ucuza satarken iyi ama 20 TL için 2 ay bekleyen de olur diyorsunuz.

Fiyatlar yurtdışı sitelerle aynı seviyede ifadesi sizi nasıl bir beklentiye soktu ki yurtdışında en ucuz satan siteyle kıyaslayıp üstelik oyunlardan birini daha ucuza satmama ragmen digeri 20 TL daha pahalı diye eleştirmişsiniz.

Dediğim gibi sinirli değilim. Gergin değilim. Ama alıcı olmayıp, örnek verdiği sitenin Türkiyeye teslim ettiği son fiyata bile bakmadan eleştiriyorsanız bırakın da ben de durumu izah edeyim.

Yazarken birazcık insaflı şekilde yazılsın istiyorum sadece. Hepsi bu.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam, verdiğiniz fiyatların doğru olmadığını düşünmüştüm, yoksa 1-2 Switch fiyatına sessiz kaldığım falan yok :) Ama farklı fiyatlara ulaşmamızın nedeni Amazon'un vergilendirme olayıymış. Benim ilk verdiğim fiyatlar vergisiz fiyatlardı, vergi de en fazla %10-20'ydi diye hatırlıyordum. Ama Amazon vergiyi %40-50 gibi hesaplayıp kendi sepetine maliyet olarak ekliyor. Benim son birkaç ay öncesinde kullandığımda böyle bişey yoktu, o yüzden sepete kadar ilerlememiştim. Ama sepette dediğiniz Euro fiyatları çıkıyor, haklısınız.

Benim hatam, kusura bakmayın. Yakın zamanda kullanmış da olsam yine de Amazon'un fiyatlandırma sistemine tekrar bakmam gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.